Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből

Szerzőnk szerint nemhogy nem pedofilellenes, de még csak nem is kizárólag melegellenes a kedden a Parlament által elfogadott törvény. Publicisztikájában arra próbál rávilágítani, hogy miért tartja emberellenesnek az új szabályozást, és hogy miért érint ez többeket, mint a szexuális kisebbségek csoportjait.

Egy történetet mesélnék el úgy 15 évvel ezelőttről. Egy kedves ismerősöm épp hazatért Torontóból, ahol egy melegfelvonuláson kapott apróságot mutatott meg nekem. Mivel abban az évben (is) itthon komolyabb atrocitások mellett zajlott a budapesti Pride-felvonulás, megkérdeztem, vajon Kanadában hogyan állnak ehhez az ellenzők. Mint kiderült Torontóban egy keresztény közösség éppen közös imát szervezett a mássággal élők lelki üdvéért, ahova mindenkit vártak egy közeli templomba. Bár sem vallásos nem vagyok, sem nem gondolom, hogy bármilyen módon jogunk vagy feladatunk lenne megváltoztatni emberek szexuális irányultságát, de ez a megoldás, bevallom, meglehetősen tetszett. Az illetőknek volt egy hitük és meggyőződésük, amit saját körükben gyakoroltak is. Mikor (egyébként sokáig ott élő) ismerősömet megkérdeztem, hogy oké, mindez szép, de balhé nem volt-e a felvonuláson, teljesen értetlenül nézett rám: „Minek mentek volna oda, ha egyszer nem értenek egyet velük?!” Hát, igen, ez arrafelé ennyire egyértelmű volt.

Amit tegnap a Parlamentben elfogadtak a honatyák és -anyák, azt hívják pedofiltörvénynek, ami hiba. Mostanra már nyilvánvalóan látszik, hogy egy szexuális bűnöző csoportot csak álcaként használtak ahhoz, hogy egy Európában példátlanul embertelen, a társadalmat megosztó (ám a párbeszédre nem törekvő), egy egész csoportot ab ovo megbélyegző törvényt hozzanak. Adná magát, hogy „melegtörvénynek” vagy – nem kerülgetve a forró kását – homofób törvénynek nevezzük.

De én itt sem állnék meg: a kedden az Országgyűlés többsége által elfogadott törvény egyszerűen emberellenes.
Mikor egy kommentszekcióban kifejtettem a véleményem a törvényről, egy vicceskedő ellenoldali röhögős emojik mellett megjegyezte, hogy: „Érintett vagy a témában, mi?” Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy: igen. Harmincas éveiben járó, heteroszexuális párkapcsolatban élő férfiként naná, hogy érintett vagyok abban, ha hozzám rengeteg dologban hasonló honfitársaimat egy születéskor eldőlő adottságuk miatt nemhogy másodrendű, de kifejezetten nem kívánatos állampolgárnak tartanak. Érintettebb már nem is lehetnék. Rendkívül ostoba az, aki nem veszi észre, hogy ő is érintett. Mindannyian azok vagyunk, még ha sokan most legyintve azt is gondolják, hogy „Hja, már megint hisztiznek a buzik!” Ilyesmi esetekben nagyon óvatosan kell fogalmazni, de szeretném, ha egy pillanatra belegondolnánk azokba az időkbe,

amikor utoljára kellett honfitársainknak így vagy úgy bűnhődniük azért, amilyennek születtek. Hol vagyonelkobzással, hol megkülönböztető jelzéssel – hol pedig 18-as karikával és 22 óra utánra száműzve.
Az elmúlt napokban sokan belementek abba a kérdésbe, hogy ezt most vajon miért kellett. Érdekes megoldások születtek, valószínűleg van bennük igazság. Jó ez a törvény a koronavírus utáni részben talán megtépázott renomé visszaállítására azzal, hogy egyben tartja a tábort egy új ellenségkép kialakításával. És valószínűleg az sem elvetendő ötlet, hogy igyekeztek olyan törvényt alkotni, amivel potenciálisan szétszabdalhatják a számukra oly kellemetlen (és oly sokszor gúnyolt) „nagy politikai összefogást” is. Ez mind meglehet, de ha hátrébb lépünk, ezek a napi politikai kérdések csak apró és jelentéktelen kis foltocskák az egyébként összképében is ocsmány (az elmúlt 30 év egyik legocsmányabb) törvénykiegészítésén.

Mit állít egy egyszeri homofób a melegekről? (Most ne jöjjünk azzal, hogy nem azok: akikről itt és most beszélek, azok bizony vastagon homofóbok, bárhogy igyekeznek kozmetikázni magunkat, akárhogy lobogtatják a Freddie Mercury-lemezüket vagy takaróznak azzal, hogy Oli úr volt a kedvenc Szomszédok-szereplőjük). „A melegekkel semmi baj nem lenne, ha nem nyomulnának ennyire”. Azaz, ha csendben, meghúzódva gyakorolnák teljesen alapvető emberi jogukat a szeretetre. Ismerős? Néhány éve Orbán Viktor is „megdicsérte” azokat a homoszexuálisokat, akik „tudnak viselkedni”, akik nem „provokálnak”. „Akkor most mi vagyunk a jó buzik?” - tette fel a legendás és zseniálisan találó kérdést a Kossuth-díjas Kulka János. Aki hamarosan ilyeneket lehet, hogy csak 22 óra után tehet fel. Egyáltalán: szerepelhet ő még a tévében 18-as karika nélkül? Énekelve például a több értelmezés szerint a másság himnuszaként is felfogható Hallelujah című Leonard Cohen-dalt? Kínzó kérdés, és sokkal komolyabb jelentőségű, mint sokan gondolják.

Szóval homofóbék szerint a melegek állítólag túlságosan nyomulnak, és mit ad isten: ott az utalás a törvényben! Nem tehetik be a lábukat az iskolákba olyan szervezetek, akik akár csak utalás szintjén is beszélnének arról, hogy létezhetnek a többségtől eltérő szexuális irányultságú egyének. Nem „nyomulhatnak” be a gyerekek életébe olyan szakértők(!) sem, akik adott esetben egy fiatalnak tudnának segíteni azzal, hogy megmutatnák: „nem vagy egyedül, amit érzel, teljesen normális, segítünk abban, hogy ezzel együtt tudj élni”. Ehelyett a törvénykiegészítés az amúgy is zaklatott és zavart tinédzsernek kimondja: „amit érzel és amivel vívódsz magadban, az bűn. Te egy két lábon járó tizennyolcas karika vagy, sötétedésig itt látni sem akarunk”.

Ha eddig is voltak tizenévesek, akik nem bírva az érzéseikkel és a környezetük által rájuk nehezedő nyomással, inkább a halált választották a szenvedések helyett, mi várható akkor, ha az állam, amiben élnek, deklaráltan is kirekeszti őket a társadalomból?
Nem kell szeretni vagy pártolni a melegeket ahhoz, hogy felismerjük, amit fentebb említettem: az új szabályok nem melegellenesek, hanem emberellenesek.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy Magyarország Országgyűlésének választott képviselői közül több mint másfél százan (igen, a "szent leváltó összefogás" tagjai is) minden idők legprimitívebb, legalpáribb és legaljasabb melegellenes tételére húzták fel javaslatukat: a pedofilok és a homoszexuálisok összemosására. Egy percig se gondoljuk, hogy a képviselők ne tudnák, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. (Na jó, legyünk megengedőek: az elmúlt évek politikusi nyilatkozataiból kiindulva talán mégis lehet, hogy néhányan valóban megrekedtek ezen a szinten.) Ez az összemosás semmi más, mint a legalantasabb érzelmekkel való tudatos játék. Egy olyan veszélyes és kegyetlen játék, amit általában a legvaskosabb diktatúrákban "játszanak" – és most, a 21. század harmadik évtizedében az Európai Unió egyik tagállamában is.
Civil szervezetek kezdeményezésére több ezren tiltakoztak hétfőn a Parlamentnél a homofób törvénykiegészítés ellen.
”[...] tilos tizennyolc éven aluliak számára […] olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely […] a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bizonnyal a szöveg megalkotói is érezték, hogy a szexuális másság bemutatásával senkinek nem a népszerűsítés a célja, hanem a megismertetés, az elfogadás erősítése. Úgyhogy akkurátusan, egyszersmind a leggonoszabb módon kiegészítették azzal, hogy a fiatalok soha ne is láthassanak ilyet. Mert nem szabad - sem látni, sem ilyennek lenni. Ezután viszont semmi túlzás nincs abban, amit sz RTL Magyarország üzent.

A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt

A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Persze a rendelkezés nem fogalmaz ennél részletesebben (az efféle szövegek sosem teszik), így a szabály gumi volta miatt ki-ki kedvére büntetheti az iskolai tanárt, aki mondjuk Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című, homoerotikus vonallal fűszerezett művét mutatja be. Vagy akár meg akarja ismertetni Márai Sándor rendkívül fontos, Egy polgár vallomásai című művének teljes szövegét, olyan mondatokkal, mint például: „A legtöbb ember néha homoszexuális, néha nem az”.

Kérdezhetném, hogy ennek az őrületnek vajon hol van a vége, de az igazság az, hogy azt sem nagyon látjuk, hol kezdődik.
Egyáltalán beszélhetünk-e a fiataloknak Csajkovszkijról, az említett Wilde-ról, Verlaine-ről és Rimbaud-ról (nem beszélve kettejük viharos kapcsolatáról), Pilinszky Jánosról? És amíg pont nem kerül az irodalomtörténeti vita végére, énekelhetjük, taníthatjuk-e a jó eséllyel homoszexuális Kölcsey Ferenc Himnusz című művét?

Én nem vagyok meleg - de erről nem tehetek. Sokan mások azok – és épp annyira nem tehetnek róla, mint én az ellenkezőjéről.
Nem akarnak plusz jogokat, de ahhoz ragaszkodnának, hogy annyi illesse meg őket, mint engem. Miért gondolunk vajon sokszor a jogra úgy, mint egy véges dologra? Amiből ha rajtam kívül részesül valaki, akkor az én érdekeim sérülnek? Ha Zsolt és Judit összeházasodnának, ezt akkor is gond nélkül megtehetik, ha János és Zoltán is részesülhetnek ebből az alapvető jogból. Ha Zsófia és Adrienn egy párként örökbe fogadhatnak egy gyereket, miért gondoljuk azt, hogy ez sérti Gábor és Szilvia családalapításának jogait? Márpedig aki a családok védelmében korlátozná a melegek jogait a fenti dolgokban, az ezt gondolja. És vajon az a gondolat honnan jön, hogy ha valaki szembesül azzal, hogy léteznek melegek, maga is azzá akar válni? Annyi mindent látunk felnőtt korunkig a filmekben, klipekben, Híradóban vagy akár csak a mindennapokban, és a töredékét sem akarjuk magunk megélni.

Meggyőződésem, hogy ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak házasságra, családalapításra, bujkálásmentes életre, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből.
Amikor fiatal fiúként majd felnőtt férfiként a páromról kérdeztek, sosem kellett köhécselve elmismásolnom a kérdést. Amikor a munkahelyemen jelezték, hogy egy összejövetelre elhozhatom az élettársam is, sosem kellett kimentenem magam (vagy őt), esetleg hosszan tépelődnöm, hogy jó ötlet-e felvállalnom mások előtt. Az utcán bármikor megfoghattam szerelmem kezét, a parkban bármikor megcsókolhattam – anélkül, hogy emiatt atrocitás vagy megvetés lett volna a jutalmunk. Ez az a dolog, amit egyáltalán nem irigylek el meleg honfitársaimtól, hovatovább boldoggá tenne, ha ezt mindenki szabadon megélhetné.

Nem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj ez ennyire. Azt pedig végképp nem tudom – mert nem lehet, sőt nem szabad – elfogadni, hogy az eddig is csak nyomokban meglévő, törékeny egyenlőséget egy ország vezetése deklaráltan elvegye a körülöttünk elő emberek egy részétől.

Ne a melegek miatt álljunk ki a súlyosan homofób és emberellenes törvény ellen – hanem magunk, mindannyiunk miatt.

meleg-par_pixa-resized-970.jp2.jpg
 
Ehhhh szerintem szorakozol csak!

Viszont egy kerdesem lenne hozzad: ezentul a mutogato9s bacsik ha azt mondjak hogy ők átmutottek akkor nem buntethetok?
Mert már ez a trend! Los Angelesben most amiatt tiltakoznak a transznemuek, hog egyikuket kitiltottak egy női fürdőből, arra hivatkozva, hogy meztelenul, férfi nemi szerveit mutogatva jáérkált ott.
Azt állitja ő nő.

A kérdés tehát, az szerinted természetes, hogy nekik jogaik vannak, de ők ráerőszakolhatjak minkire magukat?
Otthon nincsenek bolondok? Talan nem volt seggreveros ember Pesten?
MEg minidg jobb eset ha pucer ferfi nonek mondja magat a strandon mintha Napoleonak kepzeli magat vagy hadvezernek aki mindenkivel hadakozik, mert az elobb utobb belekever mindenkit a haboruskodasi rogeszmeibe.
300millios nep kozott tobb a felnotas mint a 10 milliosba.
 
Otthon nincsenek bolondok? Talan nem volt seggreveros ember Pesten?
MEg minidg jobb eset ha pucer ferfi nonek mondja magat a strandon mintha Napoleonak kepzeli magat vagy hadvezernek aki mindenkivel hadakozik, mert az elobb utobb belekever mindenkit a haboruskodasi rogeszmeibe.
300millios nep kozott tobb a felnotas mint a 10 milliosba.
Az a baj, hogy nem a strandon, hanem egy Los Angelesi gyógyfürdőben a nők számára fenntartott idősávban :(
 
Ehhhh szerintem szorakozol csak!

Viszont egy kerdesem lenne hozzad: ezentul a mutogato9s bacsik ha azt mondjak hogy ők átmutottek akkor nem buntethetok?
Mert már ez a trend! Los Angelesben most amiatt tiltakoznak a transznemuek, hog egyikuket kitiltottak egy női fürdőből, arra hivatkozva, hogy meztelenul, férfi nemi szerveit mutogatva jáérkált ott.
Azt állitja ő nő.

A kérdés tehát, az szerinted természetes, hogy nekik jogaik vannak, de ők ráerőszakolhatjak minkire magukat?
Nem tudom pontosan miröl beszélsz
- Mióta van FKK (pucér strandolás) Németországban és világszerte
- Mikor kezdődött az uszodákban az "oben ohne", felsörész nélküli fürdözés?

Mi lenne ha kétoldalúan informálnád magadat a Los Angelesi #WiSpa-Protest kiváltásának igazi okairól.

"Los Angelesben a rendőrség több tucat embert tartóztatott le, miután egy wellness-fürdőben eldurvultak a transz * jogok elleni tüntetések. A fürdő LMBTIQ * -barát, és transz * befogadó politikát folytat, ami azt jelenti, hogy a transz * nők használhatják a nők számára biztosított létesítményeket."

"A The Guardian arról számolt be, hogy a tüntetők pedofíliás vádakat is skandáltak, és "Mentsük meg gyermekeinket" kiabáltak. - ez a szlogen a QAnon összeesküvés -elméleteket terjesztőktől származik."

Ez uton szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a Magyar kormány képviselői nyilvánvalóan a
QAnon összeesküvéselmélet hivök és ennek a badarságnak a terjesztői, egy veszélyes szekta.

(A QAnon hivök nézete szerint van egy globális sátánista elit, pedofilok összeesküvése, akik világméretű hálózatot működtetnek, elsősorban azért, hogy gyermekeket szexre kényszerítsenek, de esetenként, hogy megegyék szerveiket. Donald Trump amerikai elnök az, aki küzd ellenük.)
 
Utoljára módosítva:
Nem tudom pontosan miröl beszélsz
- Mióta van FKK (pucér strandolás) Németországban és világszerte
- Mikor kezdődött az uszodákban az "oben ohne", felsörész nélküli fürdözés?

Mi lenne ha kétoldalúan informálnád magadat a Los Angelesi #WiSpa-Protest kiváltásának igazi okairól.

"Los Angelesben a rendőrség több tucat embert tartóztatott le, miután egy wellness-fürdőben eldurvultak a transz * jogok elleni tüntetések. A fürdő LMBTIQ * -barát, és transz * befogadó politikát folytat, ami azt jelenti, hogy a transz * nők használhatják a nők számára biztosított létesítményeket."

"A The Guardian arról számolt be, hogy a tüntetők pedofíliás vádakat is skandáltak, és "Mentsük meg gyermekeinket" kiabáltak. - ez a szlogen a QAnon összeesküvés -elméleteket terjesztőktől származik."

Ez uton szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a Magyar kormány képviselői nyilvánvalóan a
QAnon összeesküvéselmélet hivök és ennek a badarságnak a terjesztői, egy veszélyes szekta.
A lényeget kihagytad!
Azt miert voltak a tuntetések!

Egy nő megkérte a fürdővezetést, hogy egy állitolag transz akarkit, aki nő de csupaszon maszott ki a jakuzzibol és nagyon nem nőnek nézett ki, azt tiltsak ki amikor biologiqai nők fürdenek.
A furdoalkalmazottak megtettek, amit a transzok borzaszto felhaboritonak találtak, mert egy nő az mutogathatja a fütyijet szabadon

Ugy hogy ha a ketoldalu informalodasrol beszelsz az okot is nézd meg ne csak a következményt - bár az kétségtelenul jobban alátámasztja a dolgaidat -

A tuntetéstek nem a "homofob nőstények" által szervezettek vvoltak hanem a transzok és támogatóik által!
(a homofób nőstény kifejezés a tüntetők által használt kifejezés)
 
Értem, akkor a wellnes női idősávjában mutogathatja egy nő azt ami a pasiknak van...hmmmm
Nem normalis már ez a vilag!
Látom, hogy nem olvastad el a cikket, fogalmad sincs mi történt ott ha egyáltalán történt valami.

Köztudott, hogy a transgenderek a szélsöséges jobboldali csoportok célkeresztjében vannak és te az ö propagandájuknak üllsz fel.

"Időközben egyre több tényező mutat arra, hogy a videóban szereplő állítások hamisak. Az erőszakos tiltakozásokhoz vezető eredeti videóban nem látható transz * személy, és a rendőrség sem talált megerősítő bizonyítékot arra, hogy egy transz * személy aznap jelen lett volna. Nincs tanú, aki megerősíthette volna a vádat."

"A fürdő személyzete megerősítette a Los Angeles Blade -nek, hogy aznap nem volt transz * ügyfél a vendéglistán. A wellness-fürdőben csak előzetes egyeztetés alapján lehet kezelni, és a fürdő transz ügyfeleinek többsége jól ismert a személyzet számára.
"
 
Utoljára módosítva:
Látom, hogy nem olvastad el a cikket, fogalmad sincs mi történt ott ha egyáltalán történt valami.
Ok, természetesen nem.
Befejez4em.
Ha neked tetszik, hogy a kedvesedet, esetleg a gyermeid anyjat homofob nösténynek bélyegzik, akkor légy boldog vele!
Én az én kedvesemet NŐNEK tartom csupa nagybetuvel, még ha ez szerinted homofobia is!
 
Ok, természetesen nem.
Befejez4em.
Ha neked tetszik, hogy a kedvesedet, esetleg a gyermeid anyjat homofob nösténynek bélyegzik, akkor légy boldog vele!
Én az én kedvesemet NŐNEK tartom csupa nagybetuvel, még ha ez szerinted homofobia is!
Tudod mit, ha valaki belém vagy valaki másba (még rokonnak sem kell lenni) beleköt akkor én leszek az elsö aki tiltakozik.
Most te és a magyar kormány vagy aki megtámad embereket és én ezt nem hagyom.

Amerikában Donald Trump, Magyarországon Orbán Viktor üzent háborút egy képzeletbeli ellenségnek akiket csak a QAnon összeesküvés elméletből ismerünk. Ezek azok akik oltásellenesek, mondván a védőoltás csecsemők véréböl nyerik.

Nem csoda, hogy a magyar kormány ugyan azzal a slogennal érvel mint a QAnon hivök.
 
Hogy mennyire hülyeség ez az állítólagos Los Angeles-i eset mutatja, hogy világszerte
"vegyes szaunák" működnek. A mi közelünkben pl. minden szerdán még az öltöző is vegyes.

Idős nénik, bácsik, fiatalok egymás elött öltöznek vetkőznek, ülnek a szaunába egy fapadon.
Akinek nem tetszik az nem megy szerdán oda.
 
Idős nénik, bácsik, fiatalok egymás elött öltöznek vetkőznek, ülnek a szaunába egy fapadon.
Akinek nem tetszik az nem megy szerdán oda.
Igen, el tudom képzelni, fiatal lányok, nők milyen nagy lelkesedéssel vetkőznek-öltöznek együtt aszott-lottyadt szerszámmal büszkélkedő öregemberekkel.
 
Igen, el tudom képzelni, fiatal lányok, nők milyen nagy lelkesedéssel vetkőznek-öltöznek együtt aszott-lottyadt szerszámmal büszkélkedő öregemberekkel.
A vegyes-szauna és közös öltöző nem uj dolog. Ha jól emlékszem 2007-ben botlottam bele egy ilyenbe először,
én is megvoltam lepődve, hogy egy "nagymama" ruhát váltott mindenki elött.

A helyzet az, hogy lehet ezt diszkréten is csinálni, a szabad strandokon sincs mindenütt öltöző kabin, vagy csak kevés.
Aki nem akar sorba állni az egy törülközővel segít magán de a leg egyszerűbb, hogy ha nem néz oda az ember.
 
Utoljára módosítva:
1628071259174.png


Hogy ez a kép is az indexre kerül és a jövőben csak nö-férfi birkózások lesznek megengedve?
Néztem ma reggel az olimpiát jól szerepeltek a magyarok.
A német versenyző passzív volt ezért büntetésből négykézlábra kellett állnia és a magyar hátulról rámászhatott.
Ha a birkózás egy legitim sportág amit milliók nézhetnek akkor miért tilos kéz a kézbe mennie két férfinek az utcán? :confused:
 
Hogy ez a kép is az indexre kerül és a jövőben csak nö-férfi birkózások lesznek megengedve?
Néztem ma reggel az olimpiát jól szerepeltek a magyarok.
A német versenyző passzív volt ezért büntetésből négykézlábra kellett állnia és a magyar hátulról rámászhatott.
Ha a birkózás egy legitim sportág amit milliók nézhetnek akkor miért tilos kéz a kézbe mennie két férfinek az utcán? :confused:
Tudod mi jut nekem errol eszembe?
Moricka mindere valami szexkifejezést mond.
A tanitoneni kéri, hogy T betuvel mondjanak egy szot.
Moricka majd kiesik a padbol hogy ő tud!
A tanitoneni vegiggondolja, es ugy dönt ebbol baj nem lehet, és felszólitja.
- Törpe - mondja moricka, és a tanitoneni elmosolyodik...
Aztán moricka szettarja a kezet és mutatja: - De ekkora farka van...

Szoval teljesen mindegy mirol van szo, neked ez jut eszedbe...
 
Tudod mi jut nekem errol eszembe?
Moricka mindere valami szexkifejezést mond.
A tanitoneni kéri, hogy T betuvel mondjanak egy szot.
Moricka majd kiesik a padbol hogy ő tud!
A tanitoneni vegiggondolja, es ugy dönt ebbol baj nem lehet, és felszólitja.
- Törpe - mondja moricka, és a tanitoneni elmosolyodik...
Aztán moricka szettarja a kezet és mutatja: - De ekkora farka van...

Szoval teljesen mindegy mirol van szo, neked ez jut eszedbe...
Már ne haragudj de mi jusson nekem eszembe amikor a téma a homoszexuálisok elleni gyűlölet,
amikor a kormány egyenlőségjelet tesz a bűncselekmény pedofília és az egyneműek társas együttélése közé.

Ha egy gyerek megkérdezi, a jövőben miért megy kézen fogva a két bácsi akkor a szülő nem mondhatja meg,
hogy "kisfiam ök szeretik egymást" hanem azt kell mondani "birkózók".
 
Már ne haragudj de mi jusson nekem eszembe amikor a téma a homoszexuálisok elleni gyűlölet,
amikor a kormány egyenlőségjelet tesz a bűncselekmény pedofília és az egyneműek társas együttélése közé.

Ha egy gyerek megkérdezi, a jövőben miért megy kézen fogva a két bácsi akkor a szülő nem mondhatja meg,
hogy "kisfiam ök szeretik egymást" hanem azt kell mondani "birkózók".
Ne azt olvasd amit szeretnel, hanem ami le van irva!
A szulo nyugodtan elmondhatja a gyereknek azt hogy ,mindez mért van!
Egy szervezet oktatoja viszont sem a mediaban sem az iskolaban nem mondhatja azt:
- Tedd ezt fiam, mert ez csodallatos!

Ez a ket dolog messze nem ugyan az, meg ha te egyenlosegjelet teszel is ezek koze.

A masik dolog, amire nyomatekosan szeretem felhivni a figyelmed: az qa gyülölet amoiről irsz, csak a Te fejedben létezik! Az emberek normalisan toleránsan viszonyulnak a mássághoz - kivetelek mint mindenhol a vilagon vannak, de nem jellemző - viszont a massag propagalasa elég egyértelmuen beteg dolog!
Tegy kulonbseget elfogadás, és propagálás kozt, és ne probald masokra kényszeriteni magad!
Ehhez nem ad neked jogot a demokracia!

Szeretnéd ha az emberej gyulolnék egymást, mert ez a hitvallásod, de sajna nem igy van(neked sajna)
 
a szülő nem mondhatja meg,
hogy "kisfiam ök szeretik egymást" hanem azt kell mondani "birkózók".
De, éppenhogy a szülő megmondhatja.
Ha egy szülőt elég érettnek tartunk ahhoz, hogy nevelje és felnevelje saját gyerekeit, akkor tartsuk már annyira is felnőttnek, hogy eldönthesse, a gyermeke milyen életkorban érett meg a szexuális felvilágosításra.

Ha ő úgy ítéli meg, hogy az ő gyermeke óvodáskorban erre még nem felkészíthető, akkor fogadjuk el!
Ez is egyfajta TOLERANCIA!
 
De, éppenhogy a szülő megmondhatja.
Ha egy szülőt elég érettnek tartunk ahhoz, hogy nevelje és felnevelje saját gyerekeit, akkor tartsuk már annyira is felnőttnek, hogy eldönthesse, a gyermeke milyen életkorban érett meg a szexuális felvilágosításra.

Ha ő úgy ítéli meg, hogy az ő gyermeke óvodáskorban erre még nem felkészíthető, akkor fogadjuk el!
Ez is egyfajta TOLERANCIA!
A Fidesz minden csatornán, a rendelkezésére álló összes energiával azt akarja elhitetni, hogy
nyugaton a gyerekeket, a szülök tudta, akarata nélkül szexuális "felvilágositást tartanak".

Ez egy szemen szedett hazugság!

Tudod nagyon jól, hogy itt még a fejkendön, az úszás és sportoktatáson, iskolai kiránduláson való részvételen,
a kereszten az osztályteremben, a miniszoknyán, lengging hordáson is diskurálnak az emberek,


Én nemcsak mint szülő hanem mint tanár (igaz ez régebben volt) is tudom, hogy a gimnáziumban ha szexualitás volt a téma a biológia órán, a szülök előre voltak figyelmeztetve, kikérték az együttmüködésüket.

Nem veszed észre, hogy a magyar kormány milyen játékot játszik, deformál?

Nevezzél nekem Németországban egy ovodát, vagy iskolát ahol olyan történik mint amiról Orbán vagy te beszélsz,
igérem rögtön utána nézek és felveszem a kapcsolatot a hatóságokkal, hogy nekik mi a tapasztalatuk erröl.

Mi itt egy demokráciában élünk, ha valami nem tetszik megvan a lehetöségünk utána nézni, tenni ellene.
Élj a lehetöségeddel!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

poptya wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta:)
Most találtam egy cikket, talán érdemesnek találod, hogy kikerüljön a Hírek közé:)
További szép napot és jó egészséget:)
horzsa wrote on Syncmaster's profile.
Kedves Syncmaster,
a hozzszólásokban találtam, hogy korábban felrakta '70-es évek legendás autó kvartett paklijait. '73 kiadást és a '75-t 'és a '77-t
Sajnos a datás linkek már nem működnek, fel tudná tenni esetleg valahova újra?
üdv:
Éva
Keresem Daniella steel fordulópont című könyvet. Kérem akinek meg van ossza meg velem. Köszönöm.
oxenden oxenden wrote on Jekatyerina68's profile.
Keresem a következő könyvet letölthető formában, vagy megvételre . Tudna valki segíteni? Köszönöm.
Címe:
Sírjak vagy nevessek ? Az emberi agy boldogságra hangolható.
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm a fordítást, szeretem ezt a sorozatot.

Statisztikák

Témák
36,893
Üzenet
4,493,500
Tagok
596,176
Legújabb tagunk
Valakib+
Oldal tetejére