Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Gylbert

Állandó Tag
Állandó Tag
20 hozzászólás

Sziasztok

Először is üdv mindenkinek innen Győrből, nekem is élnek rokonaim Kanadában.

És akkor következzen 20 hozzászólás tőlem, mert szeretném a Testkontroll című könyvet letölteni tőletek.

köszi.

1.


Aki gyorsan szeretne a 20 hozzaszolast osszedni,
Aki csak be szeretne koszoni.
Itt a lehetoseg;)
 

delaveega

Új tag
Új tag

Sziasztok.
Új regisztrált tag lettem ebben a minutumban, de én nem szeretnék 20 semmilyen, üres hozzászólást intézni az oldalakra, csak hogy le tudjak tölteni, inkább ami eszembe jut apránként be be szúrom.
36 éves vagyok, nevem Szabolcs, Magyarországról-Balatonpartról.
Van itt több olyan téma, letölthető anyag, amit szeretnék olvasni, átrágni magam, tudni, ... persze vannak magyar oldalak is, ahol 20 hozzászólás nélkül és torrenten meg egyég weboldalakról leszedhetsz - de egyenlőre nem tudom miért - úgy érzem, itt "KELL" legyek.
 

delaveega

Új tag
Sziasztok, na tessék, elfelejtettem előzőhöz írni, hogy több, mint valószínű, én is fogok veletek megosztani olyan dokumentumokat, olyan olvasmányokat, amik tanító jellegűek és eddig még a Földön nem jelentek meg publikált formában.
Itt most gondolhatjátok -aki ezt elolvasta-akinek a mai világban van türelme és ideje új tag hozzászólásait olvasni- hogy mi lehet ez? milyen ember agyszüleményeit fogom feltölteni...persze nem biztos-a bensőmre hallgatok-ha úgy fogom érezni, megosztom veletek.
Egyébként nem emberi agy szüleményei az anyagok - mondjuk ugy élő (biológiai testtel rendelkező) és fizikai testben soha nem élt (soha nem inkarnálódott) tudatok / lények megszólalásaik pár emberen keresztül.
Itt le kell szögeznem, hogy nem médiumitásról beszélek - tehát nem elhunyt emberi lelkek üzenetei és párbeszédei velünk, hanem ... mondjuk úgy nem emberi -intelligensebb- lényekkel folytatott párbeszédek kivonata.
Egyenlőre ennyit, s aki kíváncsi többre, mailt írjon ide: [email protected]., mert ez még új regi, s nem memoztam, nem jövök fel még mindennap tuti :)
Sziasztok
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére