Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

spamemailek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A kedvenc televíziós műsoromat ajánlanám figyelmetekbe a Beugrót!
Barátaimmal magunkban is szoktuk játszani, érdemes kipróbálni, főleg
a következőket ajánlom otthonra: (forrás részben wikipédia)
 

spamemailek

Állandó Tag
Állandó Tag
Stoptrükk

Az alapszituációt eljátszó két színészt bármely másik megállíthatja a „Stop!” szóval, és az adott pillanatban rögzült mozdulattal az egyik színész helyére lépve másikat kezdhet. A harmadik évad egyes epizódjaiban az asszociációt egy tárgy is segíti (például banán, esernyő, hajszárító), máskor pedig az éppen nem játszó színésznek a többieknek háttal állva, „vakon” kell „Stop!”-ot kiáltania. A WLIIA-ban Tag néven szerepelt.
 

spamemailek

Állandó Tag
Állandó Tag
Zsebszöveg

A színészek a játék elején kapnak egy bizonyos számú cédulát (legtöbbször három). Elkezdik a meghatározott szituáció eljátszását, de csengőszóra felváltva előveszik a zsebükbe helyezett cédulákat. A cédulákon egy-egy mondat van, amit be kell építeniük a beszélgetésbe. A harmadik évad utolsó részében a közönség tagjai is írtak zsebszövegeket. A legtöbbször szerepelt játék a műsor történetében. Megfeleltethető a WLIIA eredeti Whose Line és Sentences játékaival.
 

spamemailek

Állandó Tag
Állandó Tag
Váltóláz

A színészek az adott szituációban a képernyőn piros, illetve kék színnel megjelenő érzelmek, jellemvonások, tulajdonságok instruálják, melyek alapján kell az eljátszott szerepüket tovább alakítaniuk. Eleinte mint a Zsebszöveg variációja szerepelt. Hasonló jellegű játékok voltak a WLIIA-ban a Emotion Option és a Change of Emotion.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére