KÉRÉSEK: filmek, mesék, musicalek, operettek,stb.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

krea82

Állandó Tag
Sziasztok a my fair lady cimű filmet keresem de nagy részben a neten csak színházi darabban van fent ha vallakinek meg van a film azt nagyon megköszönném ha feltenné
 

akropi

Állandó Tag
Sziasztok ! :)

Georhe Eliot regényéből készült Vizimalom 1997 c filmet keresem
http://www.port.hu/vizimalom_the_mill_on_the_floss/pls/fi/films.film_page?i_film_id=30729 Nagyon szépen kérlek segítsetek ,köszönetteé akropi
Minden Kedves Fórumlakónak Szeretetben Gazdag Áldott ünnepeket!!! :)
 

linyó

Kitiltott (BANned)
SEGÍTSÉGET KÉREK:

Kb. 1000 éve keresem mindenhol széles e világban de nem találom a következő Magyar filmet:

Hosszú vágta.

Ha valaki tudja honnan tölthetném le annak NAGYON DE NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!
 

Gyagnes

Állandó Silver Tag
Ötlettár

Sziasztok!
Keresem az Ötlettár című sorozatot (ha jól emlékszem olasz) - kreatív - kézműves technikákkal foglalkozó epizódok pl, sógyurma, szalvétatechnika, papírvirág - szárazvirág kötés, mozaik, stb...készítését mutatta be.
A 90' évek második felében ment a Spektrum TV műsorán, annak idején rögzítettem ugyan videóra, de sajnos már nincs meg (sem a szalag, sem a videó). Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszönöm!
 

marciera

Állandó Tag
Sziastok!
Az alábbi sorozatot keresném. Tud róla valaki valamit? Nagyon szeretném letölteni.
Doki

- sorozat -

(Doc, 2001)


Clint Cassidy, a vidéki orvos Montanából New Yorkba költözik szerelme után, aki egy magazinnál helyezkedik el. A kisvárosi miliő után New York tülekedése idegenül hat számára, de nem futamodik meg.

Nemzet: amerikai
Stílus: sorozat
 

frva

Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem a Mindörökké - For All Time (2000) című filmet, szinkronosan, Mark Harmon és Mary McDonnell főszereplésével. Nagyon örülnék ha meglenne valakinek.
 

hogyhogy

Állandó Tag
Nem találom sajnos....

Boldog Karácsonyt mindenkinek !

A Hullámhossz ( Wavelength) c. filmet keresem, kutatom....
Tudna valaki segíteni ?kiss
 

naivbalek

Állandó Tag
Kérnék két Belmondo filmet:
Kellemes húsvéti ünnepeket
A profi
Mindkettő eredeti nyelven és francia felirattal kellene.Nagyon szépen megköszönném.Egy ismerősnek kellene, főleg nyelvtanulási céllal.
 

renault69

Állandó Tag
Sziasztok! Még új vagyok, de sok filmet feltudnék tölteni a kérések közül, csak azt nem tudom hogy hogy kell, hol és hova! Ha kapok egy kis segítséget, azt előre is köszönöm!!
 

Gyuri 49

Állandó Tag
Sziasztok!
Egy kicsit az őrület határán vagyok és ezért szeretném kérni a segítségeteket.
Egy régi barátom kérte tőlem a Hová lettél drága völgyünk (How Green Was My Valley) című filmet. Meg is találtam (több változatban) angolul és találtam is hozzá magyar feliratot (több helyről töltöttem le, de mint kiderült: mind ugyanaz). Azonban nem jó a felirat! A film elején csak kevés elcsúszás van benne (pár másodperc), de a végére ez felmegy 4-5 percre is, mindez annak ellenére, hogy aközben fellelt spanyol felirat, teljesen azonos! Tehát nem a film a "hibás", hanem a fordító csinált valamit rosszul. Ha egyformán lenne elcsúszva, akkor én azt helyre tudnám hozni, de így sajnos nem :-(
Kérlek szépen titeket, ha tudtok szerezni egy magyar szinkronos, vagy megfelelő feliratos változatot, akkor szíveskedjetek írni a címemre. Előre is nagyon szépen köszönöm és így az ünnep végén is kívánok Kellemes Karácsonyt! Gyuri
 

rianne

Állandó Tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nagymamám 90 éves, anno a Bolváry-kúriában dolgozott( 1936-tól), nagyon sokat mesél azokról az időkről. Szeretném meglepni, de sajnos nem találok sehol régi Bolváry Géza filmeket. Kérlek szépen titeket, ha van valakinek a tarsolyában ilyen film, tegye fel nekem !Köszönöm!!!!
 

bkata

Állandó Tag
Sziasztok! Egy kedves ismerősöm részére keresek 2 western filmet

1./ A jó a rossz és a csúf (ami fent van az állandóan leáll)
2./ Mackenna aranya (1969-es)

Előre is köszi, ha tud valaki segíteni!
 

cinci68

Állandó Tag
Helló!
Bármilyen, halakkal,horgászattal kapcsolatos témájú film érdekelne.A férjem részére szeretném letölteni...Köszi előre is...
 

lord48

Állandó Tag
Szevasztok !

Kersem a VAS (Torque) c, filmet magyar szinkronnal.
Ha tud valaki segítsen.....Boldog új évet kívánok minden kedves ismert és új tagtársamnak.
 

szinvest

Állandó Tag
Sziasztok! A Dóra jelenti című magyar filmet keresem. Egy barátom statisztált benne anno és szeretném meglepni vele. Meg van valakinek? Köszi, ha felteszi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére