Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Melitta témája a 'Irodalom' fórumban , 2007 Február 6.

 1. jucus15

  jucus15 Állandó Tag

  Te kis tekerő...fölkapta a kis büdit! Hiányzott ez a kis vacak!!
   
  Merwoman kedveli ezt.
 2. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  de abban a pillanatban megszólalt a hajó kürtje , megérkeztek sóhajtott fel mekkora öröm lesz , hogy a szurikáta is megvan .. és ezeken gondolkodva már rohant is le a lépcsőn. Ajtót nyitott és a legnagyobb meglepetésére elkezdett potyogni az égből ..egy krokodil ugrott elő kötényben , és akkor rádöbent : Aztaaaaa a bejárónő köténye..
   
 3. jucus15

  jucus15 Állandó Tag

  ...hogy lehet ilyen hülye mintát rakni egy kötényre?Igaz ő olyat kapott amin egy kigyúrt fazon volt,na gondolhatjátok!!! De mostmár spuri... Elfogunk késni!!
   
 4. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  és kirohant az ajtón amolyan se lát se hall Dömötör módjára és belefutott a ház előtt lévő hókupacba, egy pillanatig azt sem tudta fiú-e vagy lány
  úgy érezte most az a konyak ,amit visszautasított jól jönne a kockahasútól..
   
 5. ani_79

  ani_79 Állandó Tag

  Aztán elgondolkodott, hogy gyerekkorában mennyire szerette a friss havat és elkezdte a havat gyúrin, morzsolni és szinte megfeledkezett magáról és úgy érzete időutazáson vesz részt és még mindig kisgyerek. De akkor megállt mellett egy világoskék luxusautó, lehúzta az ablakot és....
   
  Merwoman kedveli ezt.
 6. Nagykarikás

  Nagykarikás Állandó Tag

  ...megkérdezte:merre találom a vegyesboltot.Megmutatom vágta rá, legalább felébredek és vehetek néhány sört,az majd jó lesz a másnaposságomra.ezzel aztán visszazökkent a mindennapokba az időutazásnak végeszakadt...
   
 7. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  és egy nagypárna volt az ablakában : Missis Holle ? - a lány felsikított , majd hátratántorodva ledöccent a földre,de a párna már alatta is termett.
   
 8. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  m
  melyik sorra válaszoltál ????????????????????????????? avagy kiére ???
   
 9. Genialis

  Genialis Állandó Tag

  Ez nem a bilderberg csoport, hanem a billerbeck -gondolta az író.
   
 10. atapata

  atapata Kormányos Ritkán benéz Fórumvezető Kormányos

  "Gondolta a fene" mondta Arany János, és sok dolga ellenére levelet írt Petőfi Sándornak, akit régóta várt már egy kis borkóstolóra.
   
 11. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  de aztán rájött nem is Arany mondta , hogy Gondolta a fene , hanem Fejes Endre és nem is bórkóstolóra várta, hanem lakásszentelőre...ehhhhh na mindegy ezt már megette a fene ...
   
 12. atapata

  atapata Kormányos Ritkán benéz Fórumvezető Kormányos

  Eszi,nem eszi nem kap mást! Egy darabig még nézte a kutyát, ahogyan az unalmában rágicsálta a lópatkót. Egyet sercintett és fütyörészve állt odább.
   
 13. buriburi

  buriburi Állandó Tag

  Elcserélte a kutya lópatkóját egy fél hamburgerért,a patkót átdobta a kőfalon és vitte a kutyát az orvoshoz. Jucust akkor tették a mentőbe amikor megkerülte a kőfalt, már magánál volt , valami űrbéli patkóról zagyvált.A helyszínelő rendőr betette a patkót egy bűnjelzacskóba és elindította a forgalmat. Most hova menjek, kutyadokihoz vagy Jucushoz a kórházba?
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Március 8
 14. Bodorkoksi

  Bodorkoksi Állandó Tag

  Úgy döntött, hogy Jucushoz megy, hiszen ő megadhatja számára a választ arra is, hogy hogyan találhatná meg azokat a korábban elhagyott pöttyös zoknikat, amik esőben színváltósakká válnak.
   
 15. Ji-hye

  Ji-hye Állandó Tag

  Beérve a kórházba a neurológustól, Dr. Bartától megtudta, hogy Jucus részleges amnéziában szenved, így nem mondhatja meg neki, hogy hol rejtette el az esőben a színváltos pöttyös zokniját. Ezt meg halva elindult a kutya dokihoz.
   
 16. eszakaly

  eszakaly Állandó Tag

  Miért tartja fogságban a növényeit? Miért nem nyitja ki az ablakokat?
   
  Merwoman kedveli ezt.
 17. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  Bocsájtson meg ,de nem futónövények ezek, még vizet se mennek ki inni...
   
 18. messideco

  messideco Állandó Tag

  Spontán elhervadnak: szürkén, büdösen, depressziósan.
   
  Merwoman kedveli ezt.
 19. Merwoman

  Merwoman Állandó Tag

  de aztán kiatalálta, mégis csak növénypszichologus lesz, csak 7 év iskola mi az neki ?? Nem szabad, hogy egyetlen élőlény is meghaljon a másik élőlény miatt , nem szabad...
   
 20. CptKilljoy

  CptKilljoy Állandó Tag

  Még akkor sem, ha ezért le kell mondania az álmairól.
   

Megosztás