Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Filmőrült

Állandó Tag
Állandó Tag
-Na jó! Üljön le! - mutatott a kanapéra - És most mondjon el mindent! Ki maga? Honnan jött? És a húgáról is mondjon el mindent! - utasította.
-Ez nem velem történik! - gondolta magában, miközben a férfi szorgalmasan körmölni kezdett.
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
Elmerengve, teljes apátiában várta, hogy az idegen végre befejezze az írást,-
és megtudja, mi történt vele.
 

m.szolar judit

Állandó Tag
Állandó Tag
Amit a papíron attól végkép kicsúszott alóla a talaj.
Én egy másik bolygóról jöttem ezért nem ismerem az önök nyelvét.Üldöznek, de meg kell találnom a húgomat, mielőtt ideérnek!
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
-mi jöhet még?-gondolta főhősünk-miért pont Nekem kell ilyen dolgokba belekeveredni,nem elég a saját bajom?
Hangosan azonban igy szólt....
 

Lonelyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocs haver, de ez elég hihetetlen, hogy te egy másik bolygóról jöttél! Próbáljuk meg újra ezt a dolgot. Ha nem vagy őszínte, akkor nem tudok segíteni! Hogy néz ki a húgod?
 

Filmőrült

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi szavak helyett inkább a nő halántékára tette a kezét, és egy sor képet vetített ki a fejébe az otthonáról, ami a legszebb táj volt, amit a lány valaha is látott.
A képsor végén főhősünk tágra nyílt szemekkel, remegő lábakkal hátrálni kezdett.
 

Mcsi

Állandó Tag
Állandó Tag
némi, nemi bizonyosság

Amikor az idegenre nézett, belehasított a felismerés, de hiszen én férfinak születtem! Amikor még nem kezdődtek el ezek a látomások, csajokkal jártam, nem is eggyel. Megmarkolta heréit és most már kézzelfogható bizonyítéka volt arról, hogy nem nő.
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
Na jó! Ebből már végképp elegem van!-kiáltott fel.
Ha nem tudsz értelmes választ adni,-hogy mi is történt veled igazán,- akkor jobb lesz ha szeded a sátorfádat mert én így, nem segitek Neked.
 

Lonelyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ismeretlen nagyot sóhajtott és egy újabb lapot vett elő. Percekig ült felette, mert nem tudta, hogyan írja le a dolgokat, de nem akarta, hogy egyedül maradjon.
Hát jó!-szólalt meg végül és letette a papírt. Tudok beszélni és értem, amit mondasz, de tényleg igaz, hogy nem idevalósi vagyok. Azt gondoltam, hogy ez a földönkívülis és néma történet rólam, megvéd és azt hiszik gyagyás vagyok, de mivel a húgomat elrabolták, azt hiszem semmi értelme ennek a színjátéknak.
Először is, a nevem Ethan, és....
 

Lonelyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindketten kutatók vagyunk és egy nagyon különleges felfedezést tettünk, de akármennyire jó dolognak szántuk a felfedezésünket, sajnos mások másra szerették volna használni, ezért kitaláltuk, hogy elbújjunk a világ elől és bezárkózuk egy elmegyógyintézetbe, de sajnos...
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
De sajnos azok, akik más célra akarták találmányunkat felhasználni, beférkőztek az elmegyógyintézetbe, és ápolónak öltözve, elrabolták a Ethelt. Mire megtudtam, már bottal üthettem a nyomukat, igy én egyedül indultam a felkutatására.
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
Amint látod, óriási pechem van.Nem is tudom, hogy miképp folytassam keresést egyedül,ezért folyamodtam mindnféle trükkhöz-kérlek ne haragudj.
 

Filmőrült

Állandó Tag
Állandó Tag
Szóval Ethan! Köszi, hogy nem nézel már teljesen hülyének! Mégis mi alapján várod el tőlem, hogy ezek után segítsek? Nem vagyok én nyomozó, vagy rendőr, hogy a nyomára akadjak! Szerinted van nekem valami plussz adottságom, amivel többre megyek, mint a kivatalos szervek?
 

Lonelyangel

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazad van. Köszönöm szépen az eddigieket is. De nem is tudom kinek köszönjem meg az eddigieket. Még a nevedet sem tudom. Te már viszont tudod az enyémet...
 

boa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne haragudj,hogy nem mutatkoztam be eddig,-engem Robertnek hívnak-
de az elmúlt napokban sok minden megváltozott körülöttem, és egy kicsit tanácstalan vagyok,többek közt amiatt is,mert ma van az első munkanapom
egy új cégnél, és így nem tudok igazán Veled is foglalkozni.
 
Oldal tetejére