Kressz!!!!!!

KisTamas témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2007 November 14.

 1. Daniel74

  Daniel74 Állandó Tag

  Én leginkább a járdán közlekedő kerékpárosokon tudom felhúzni magam...
   
 2. Daniel74

  Daniel74 Állandó Tag

  A budai felső-rakpart a legjobb példa arra hogy hogyan NE fessünk fel a járdára kerékpárutat, mégis mennek a bringások mint az állatok. A hülye gyalogosnak meg hátul nincs szeme.
   
 3. fbbb

  fbbb Állandó Tag

  Ne menj át a sárgán. Az is százezerbe kerül!
   
 4. gabesy25

  gabesy25 Állandó Tag

 5. gabesy25

  gabesy25 Állandó Tag

  az nem csak 50 és a piros a 100?
   
 6. Scaty

  Scaty Állandó Tag

  A bicikliseken a zebrán!!!
   
 7. vf419

  vf419 Állandó Tag

  valoszinuleg
   
 8. gyongyevi

  gyongyevi Állandó Tag

  Ma egy betonkeverős majdnem letarolt. TÚLÉLTÜK!!!
  Fontos a rutin és a gyors reagálás.
   
 9. neptunus100

  neptunus100 Állandó Tag

  A kresz-ben leírtak betartása, vagy megszegése, szerintem visszatükrözi a való mindennapi életeben való viselkedést. Aki toleráns, és tiszteletben tartja a mások jogait, és saját magát megfelelő módon deklarálja a többi ember között, az betartja a szabályokat, és vigyáz az embertársaira, aki eröszakos, és agresszív, az sok bajt okoz, pláne ha iszik, vagy kokózik. Meg sok a jogsi nélküli vezető is, nem zavarja őket a dolog. Én már nagyon meggondolom, hogy mikor ülök kocsiba, nemcsak azért mert drága a benzin, hanem mert elsősorban abban változott meg a közlekedés sajnos, hogy egyre kisebb százalékban vagyok biztonságban, egyre kevésbé függ tölem, hogy mi történik velem a forgalomban. Az a baj, hogy sok ember az egzisztenciális sikertelenségeiért a többi autóson áll bosszút, amikor közlekedik
   
 10. Ksz_msi

  Ksz_msi Állandó Tag

  És mennyire élvezi!!!
   
 11. mrt123

  mrt123 Állandó Tag

  Az országúti ámokfutókat helikopterekről kellene levadászni, ha már autóról képtelenek. Bár sokkal egyszerűbb kiállni valahová, bírságot szedni mondvacsinált okokkal, kevesebb üzemanyag is fogy.
   
 12. zolejka

  zolejka Állandó Tag

  Nemrég történt velünk, hogy szabályosan, megfelelő távolságra a főúton haladóhoz, kihajtottunk a főútra. A mögöttünk haladó fiatalembernek ez nem igazán tetszett, mert ahelyett, hogy levette volna a lábát a gázról, vagy netán enyhén a fékre lépett volna, előzésbe kezdett. Ezzel nem is lett volna gond, ha nem jönnek szemből. Mondanom sem kell, hogy 6 hónapos terhesen bennem és a páromban is meghűlt a vér. Kb. 1-2 másodpercen és a szembejövőn múlt a dolog, hogy nem lett baleset, amibe persze mi is bele kerültünk volna, hiszen túl közel lett volna a csattanás és biztos, hogy elsodortak volna. A pláne az egészben, hogy annyira sietett az illető, hogy pár perc múlva utolértük és kényelmes 80-as tempóban haladt. Mondanom sem kell, hogy a guta majd meg ütött minket. Vajon eszébe jutott, hogy hány ember életét veszélyeztette? Nagyon remélem.:neutral:
   
 13. atek27

  atek27 Állandó Tag

  Hirtelen 3 bosszantó dolog jut eszembe a kresz-szel kapcsolatban:
  1. az egyirányú utca a kerékpárosokra is vonatkozik. Ki nem állhatom, amikor szlalomozik velem szemben valaki a szűk utcában, és még ő integet, hogy vigyázzak már, mert nem fér el.
  2. én a rendőrök helyében feszt a teherautósokat büntetném. Millió helyről ki vannak tiltva táblák által, de csakazértis behajtanak, mert arra rövidebb, tönkretéve ezzel az aszfaltot.
  3. könyörgöm, ahol lehet haladni 50-nel, ott ne tötymörögjünk harminckával. A túl lassan haladókat is büntetném.

  És még egy (de most már lenne több is, csak nem akarok kisregényt írni):
  +1: először parkolni kellene megtanítani az embert. Eszméletlen, hogy szinte senki nem tud két vonal közé betalálni a nagyáruházak parkolóiban, elvéve ezzel egy csomó helyet másoktól.
   
 14. be01dö

  be01dö Állandó Tag

  Ötvenezerbe kerül. De ha a mögöttem jövő még a piroson is szeretne átmenni akkor mit is csináljak?
  Álljak meg a sárga lámpa előtt, és ha belém jönnek azt a kárt a kedves szabályhozó fogja megtéríteni?
   
 15. miggy67

  miggy67 Állandó Tag

  Nálunk már jó pár éve úgy kerülnek ki az általános iskolából a gyerekek, hogy a technika óra keretein belül megszerzik a kerékpáros igazolványt az alapvető kresz ismeretekkel együtt.
   

Megosztás