Kutyák-macskák

jayvee

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát nekünk van kutyánk,cicusunk,deguink,de kislánykoromban volt 2 papagájom,és imádtam őket,úgyhogy most erősen gondolkodom rajta,hogy beszerzek egyet-és kész az állatsereglet :)
 

Amigo

Állandó Tag
Állandó Tag
Beperelték a gyereket amiért "mijaúzott”

Lezárult a macskanyávogásper, amelyet egy 79 éves néni indított egy 14 esztendős fiú ellen az Egyesült Államokban azzal vádolva, hogy a gyerek állandóan rányávog. Az ügy előzménye, hogy a fiú családjának volt egy macskája, amely vécének használta a szomszédban lakó néni kertjét. Ennek a hölgy nem örült, szóvá tette, a macskás család pedig a békesség kedvéért túladott a cicán. A fiú ezek után nyávogott rá a hölgyre, aki augusztusban beperelte. A bírósági tárgyaláson a fiú csak két nyávogását volt hajlandó elismerni, a néni viszont váltig állította, hogy állandóan "mijaúzott" a gyerek, hacsak meglátta a kertben. A bíró egy idő után elunta a nyávogást, és 90 nappal elhalasztotta az ítélethozatalt, hogy figyelembe vehesse, miként alakul a szomszédi viszony. A határidő a minap telt le, a bíró pedig ismét berendelte a feleket, és megszidta ugyan kicsit a fiút, mondván, éretlenül viselkedett, de nem szabott ki rá büntetést, az ügyet pedig lezárta. A néni elégedett, hogy legalább megdorgálták a gyereket.
Basszus lassan mar nyavogni sem szabad.A noket mar regen nemlehet nezegetni,azert is beperelhetnek.Hozzajuk szolni,azt felejtsd el.Bar nemhiszem hogy volna koztuk olyan,kinek nemtetszene ha bokolnal.Mijau.:D
 

Matchwood

Állandó Tag
Állandó Tag
nekunk otthon 3 kutyank van (Bundas, Kormi, Joy) es 7 macskank (Drazse, Micu, Sissy, Folti, Belzebub, Tigris, Cirmos) egy nagy kertben.. en csak a macsakmat meg a kiskutyamat hoztam magammal ide, de a többi allatkank is nagyon hianyzik..
Joy mindent szetrag, igy ez a szetragos problema ismeros.. de o meg kicsi es ezert nem aggodom annyira hogy egesz eleteben igy fog viselkedni..:)
 

andy1977

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk már több kutyánk is volt -itt a lakásban - jelenleg két kutya boldogít minket. Morzsi a keverék,akit egy autóbaleset után fogadtunk magunkhoz és Cindy a törpe pincher,aki elkóborolt otthonról és igy került hozzánk.
 

pulchra46

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én egy francia bulldogot szeretnék majd nagyon. De sajnos még nem lehet. Most van 2 kutyusunk, és a szülők nem engednek többet :(
Meg kicsit borsós az ára
 

labradorok

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék megismerkedni egy labrador kennel tulajdonosával ,de nem tudok angolul és valószínűen Ő sem tud magyarul. Kennel frissítés céljából egy tőle megvásárolható kiskutya sokat segíthetne a munkámban.
Kérlek benneteket ha valaki tud nekem ebben segíteni email-be jelezze.
email:[email protected]
 

zoltan.illes

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Leendő kutyusomnak keresek nevet. (Egy Golden retriver fiú kutyushoz)
Tudtok valahol "Toplistáró"? - Nem szeretnék sem túl tömeg-, sem túl egyedi nevet sem.
 

rizy

Kitiltott (BANned)
Hello! Rizy vagyok és nekem is van két befogadott, palotapincsim, a szokásaikat nem írom le, mivel elég a fajtájuk meghatározása, kicsivel rosszabb mint a tacskóé. Van még két macskám, már ivartalaninott, szintén befogadott, és négy halam. Üdv. rizy
 
Oldal tetejére