Magyar állampolgársága is van az egyik, Kínában kémkedés miatt letartóztatott kanadainak

Kémkedés miatt vádat emeltek két kanadai állampolgár ellen Kínában, derült ki a kínai legfelsőbb ügyészség hivatalos Weibo mikroblogján pénteken megjelent közleményekből.

Michael Kovrig volt diplomatát és Michael Spavor üzletembert 2018 végén vették őrizetbe Kínában, röviddel azután, hogy Vancouverben a kanadai hatóságok elfogták Meng Van-csout, a Huawei kínai technológiai és telekommunikációs óriásvállalat pénzügyi igazgatóját.

A magyar állampolgársággal is rendelkező Kovrig ellen egy pekingi ügyészség, Spavor ellen pedig a Liaoning tartományban található Tantung város ügyészsége emelt vádat pénteken államtitkok külföldre szivárogtatása miatt.

Kovács-Angel Marianna

upload_2020-6-19_3-30-29.jpeg
 
Nézz csak utána egy kicsit Bill Gates karrierjének, hogyan kezdte. A lényeg a kínaiaké a vezető szerep, mindegy, hogy Xiaomi vagy Huawei információs, kommunikációs technológiai vállalatról van szó.
Mármint miben övék a vezető szerep? Az ipari kémkedésben? Az igaz... Saját ötlet évszázadok óta nem jött össze. De a Huawei esetében ez azért problémás, mert az állam is benne van.
 
Mármint miben övék a vezető szerep? Az ipari kémkedésben? Az igaz... Saját ötlet évszázadok óta nem jött össze. De a Huawei esetében ez azért problémás, mert az állam is benne van.
Na azért a papír meg a lőpor smafu?
Kissé avitt, de mindkettőt használja az emberiség a mai napig.
Szóval csupán törlesztenek.
 
Ha valami nem kínai akkor az hamisítvány.
Ez keleten bevett szokás lehet.Hisz a Japánok a II.vh után ugyanazt csinálták mindent lemásoltak.
Majd az arra kiépült gyártás és hozzá nőtt tudás után már maguktól és még-jobbat mint amit addig másoltak.
Ezt a taktikát a japánok a Meidzsi restauráció óta alkalmazzák.
Persze ami japán,az nem kínai.:D
 
Holnaptol kéretik Arany János verseit es foleg balladait az én nevem alatt megjelentetni es fizetni szellemi jogdijat, ugyan igy , mivel a kereket en talaltam fel korabbi testemben, jogdijat fizetni minden kerek utan 1 CAD-ot!
A puskapor es a papir tekinteteben a szabadalmi hivatalnal nem talaltam a leirasat es azt sem, h kinek tudnek fizetni.
Tudni illik, jovore milliárdos szeretnek lenni es loszert gyartani a gyerekkatonak szamara a KozelKeleten es KozepAfrikaban, de ugyanigy a keszulo EszakAmerikaban kirobbano polgarhaboruba is, ami valszeg vilagmereture fog eszkalalodni!
Nalam lehet reszvenyeket vasarolni, jelenleg meg csak 10 CAD darabja, de varhatoan 76-80 CADra megy fel ev vegeig!
A Canadian Airlines reszvenyei ugyis zuhanni fognak!
A masik felfuto iparagam a nemzetkozi fizetos jegesmedvevadasztatas lesz Churchillben, hiszen a Földon egyedul Kanadaban legalis a vadaszata!
Probaltam Oroszorszagban is, de Putyin morcosan elhajtott, mert védettseguk reven csak ő lőheti ki azokat is a tigristrofeái melle!

Ugyan itt nagymeretu feher bunda nappaliszonyegnek elado! 5 m x 4m-es! De vannak kismeretu labtorlok is 1,5 x 1,7 m-es, ami a fejet is tartalmazza! Kersztben leteritendo a bukdacsolas elkerulese érdekeben!
És kékbalna szílák nagyuzemi fesűkesziteshez tonnás mennyisegben! Belugabőr táskák kedvezményesen Tadoussac-ból!
Génmodositott fagytűrő aligátorbőr papucsok szintén Churchillből!


Hódbundak féláron! 2-t fizet, 1-et kap!
 
Holnaptol kéretik Arany János verseit es foleg balladait az én nevem alatt megjelentetni es fizetni szellemi jogdijat, ugyan igy , mivel a kereket en talaltam fel korabbi testemben, jogdijat fizetni minden kerek utan 1 CAD-ot!
2:1 a kinaiak javára.
(Egyre jobban teljesítünk. :-D )
Ha nincs jogdij, nincs szellemi termék-vedelem, akkor pl a gyogyszeripari termekfejleszteseket horror összegbol megcsinaljak masok, en lekoppintva piacra dobhatom féláron?
A Harry Potter es mas sikerműveket a sajat nevemen kiadhatom féláron?
A Bibliát átirhatom es megjelenthetem?
A muzikeleket engedelyek nelkul játszathatom?
Az lslamabadi vityilloban nekiallhatnak CAD-t, $-t nyomtatni?
Szabad lenne Kinaban hires festmenyeket reprodukalva piacra dobni?
Persze az a variacio is erdekes lenne, hogy: Monaliza, szignalja 8527. Lee Hong Vang
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Üdvözlet Mindenkinek!

Régi új tag vagyok és akkoron más volt az oldal (15 éve). A verseimet keresem, sokat hoztam ide és talán találok még belőle valamit.
Sziasztok! Keresem az English Plus 2 Second Edition tanári kézikönyvét és a teszteket. Még nem találtam meg itt sehol, az első kiadás tesztjei vannak fenn. Ez egy viszonylag új könyvcsalád. Pontosan nem tudom hova kell írnom, ez az első üzenetem itt, az angol nyelvtanulós részre írtam most, talán jó helyre. Köszönöm szépen mindenkinek.
Sziasztok!Bing nyuszis mesekönyvet tudna nekem valaki feltölteni?Előre is köszönöm!
Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra. Segítenétek hogy tudok könyveket letölteni?

Statisztikák

Témák
36,411
Üzenet
4,391,139
Tagok
590,442
Legújabb tagunk
Lilko62
Oldal tetejére