Hírek Megfejtették a Bermuda-háromszög hátborzongató eltűnéseinek rejtélyét, végig az orrunk előtt volt a megoldás? Megfejtették a Bermuda-háromszög hátborz

Földönkívüliek és démoni erők is felmerültek már a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban.

A bolygó egyik legrejtélyesebb helye az Atlanti-óceánon található Bermuda-háromszög, ami leginkább arról híres, hogy rengeteg hajó és repülő tűnt el ott titokzatos módon. Állítólag még a műszerek sem működnek arra, így egészen hajmeresztő teóriák születtek azzal kapcsolatban, hogy mi állhat a szörnyűségek mögött – van, aki szerint űrlények szedik ott áldozataikat, de az is elterjedt már, hogy túlvilági erők garázdálkodnak.

A Bermuda-háromszög egyik legfelkapottabb esete volt, mikor 1945-ben nyom nélkül eltűnt ott egy katonai repülő, majd a felkutatására küldött járműnek is azonnal nyoma veszett. Azóta is rettegve beszélnek az emberek erről a helyről, több film és sorozat is készült a témában, és általában mindig valamilyen misztikus dolog volt a hunyó – de úgy tűnik, hogy valójában jóval egyszerűbb a válasz.


Egy ausztrál tudós, Karl Kruszelnicki arra a következtetésre jutott, hogy nem a földönkívüliek és nem is démonok, vagy hasonló lények állnak a Bermuda-háromszög hátborzongató eltűnései mögött, hanem egyszerűen csak az esetenként nagyon kedvezőtlen időjárási körülmények, az emberi figyelmetlenség, illetve a környékre jellemző, nagy forgalom – és akármennyire is egyszerűen hangzik, van alapja.

A szakember szerint a Bermuda-háromszögben nincs semmi különleges, vagy bármi, ami kiemelkedne az átlagból, arányaiban annyi eltűnés van ott, mint máshol, ráadásul igazán cudar tud lenni az időjárás, mivel akár 15 méteres hullámok is lehetnek. Vagyis csupán túl van misztifikálva ez a terület, és egyáltalán nem olyan titokzatos, mint ahogy azt a számtalan legenda és történet sejteti – de persze mindenki eldöntheti magának, hogy miben hisz.1683140510905.png
 
  • Tetszik
Reagált: amc
Rejtély? Már az elején, amikor beindult a bermuda biznisz, a haditengerészet és még egy amerikai statisztikai szervezet is megmondta: nem tünik el sokkal több hajó, repülő, kiskacsa ott sem, mint máshol. A környék egy viharos, komolyabb időjárási anomáliákkal gazdagított, tengeráralmatokkal és zátonyokkal tarkított hely, ahol előferdülhet, hogy elsüllyed, lepottyan valami. A víz meg kissé mélyebb, mint a fürdőkád, így lehet, hogy nem látni fentről...

A következő tanulmány témája lehetne annak bizonyítása, hogy a dihidrogénoxid egy légköri nyomáson és 20 c. fokon nedves. Vagy a Föld gömbölyű, mert azt is tagadják.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!

Statisztikák

Témák
37,861
Üzenet
4,729,314
Tagok
610,669
Legújabb tagunk
Zagi1990
Oldal tetejére