Optimista topik

advocatus_diaboli témája a 'Dumcsi' fórumban , 2018 Február 1.

 1. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Ez akkor is őrültség volt és csak remélni tudom, hogy nem szóródott szét a véráram útján.
  Legalább megmutattad volna egy orvosnak vagy nővérnek...:(
   
  Melitta kedveli ezt.
 2. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  Miért lett volna őrültség? Ami ártalmas, fertőző, beteg, attól jobb megszabadulni a lehető leghamarabb. Különben meg nézd csak meg milyen lett az eredmény, feltöltöm ide neked a képet, percekkel ezelőtt lett készítve, szóval a legfrissebb aktuális állapot! Az a két kis pötty, egy fölötte egy meg alatta úgy keletkezett hogy amikor a lekapart foszfort meggyújtottam, s robbant, akkor egy-egy izzó szikra oda repült és ott is picit megégette a bőrt. Legközelebb okosabb leszek ha ilyesmire lesz szükségem, és mielőtt meggyújtom, vizes ronggyal körbepakolom a „műtét” helyét, hogy csak ott égethessen ahol kell neki.
  Egyébként meg ha mégis elpatkolok, semmi baj, legalább nem lesz aki megsért téged akaratlanul is a faragatlan modorával, szóval az is jó hír lesz a számodra...


  labam.jpg
   
 3. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Zoli! Ez akkor sem frankó. Miért nem az elején fotóztad le, mielőtt felrobbantottad magad.
  Most jó lenne gyulladáscsökkentő, mert bizony piros az udvara...
  Ha egyéb nincs, kamilla teás borogatás!(nem filteresből lehetőleg).

  Ha még egyszer ezzel asértegetősdivel jössz, kinyírlak!
   
 4. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  Figyelj, te sértődtél meg akkor, én nem tehetek róla, többször is kifejtettem hogy nemcsak nem volt szándékos, de még most se tudom, igen, azóta se tudom, min kaptad fel a vizet...

  Előtte, igen, úgy lett volna szép ha lefotózom előtte is, ez igaz, de nem jutott az eszembe. Nehogy azt hidd azonban, ha eszembe jut az bármit is megváltoztat. Akkor is megcsinálom. Miért is ne? Az én testem, elvégre... És most te tényleg azt hiszed, ilyen apróságért amit magam is elvégzek secperc alatt, ezért képes leszek kiadni a dokiknak annyi pénzt amit egy hónap alatt is alig keresek meg, nem beszélve róla hogy minimum egy nap kimaradás nekem a munkából, de lehet hogy több is mert előbb elkezdik vizsgálgatni, mintát venni, tudomisén, meg az útiköltség...

  Nem hiányzik ez nekem, tudod.

  És nem kell rá semmi gyulladáscsökkentő, mert NEM GYULLADT. Pirosnak piros, de ahogy nem minden arany ami fénylik, úgy nem minden gyulladt ami piros... Ez nem gyulladt, mert ha az volna, akkor fájna. De nem fáj. Egyáltalán nem fáj. Akkor se ha direkt megnyomogatom. Szóval NE AGGÓDJ! Én már láttam olyan illetőket akiknek megégett valami testrészük, de rég meggyógyult - na ugyanilyen piros volt az a testfelületük évekkel később is, holott rég gyógyult volt már és nem gyulladt. Velem most ugyanez van. Semmi gond tényleg. Gond akkor lenne ha újra kezdene nőni, de nem hiszem hogy ez bekövetkezne, mert optimista vagyok.

  Ha meg mégis úgy lesz majd azt is leégetem. Kizárólag akkor lehet baj ha nem rajtam hanem bennem kezd nőni valami, de akkor meg vállat vonok hogy így jártam és kész, valamiben elvégre muszáj meghalni mert senki se élhet örökké. Ezesetben valóban bemegyek a kórházba, megkérdem kb mennyi időm van hátra, arra az időre beosztom az eddig összegyűjtött pénzemet és kész, élem a világomat.

  Lazán kell felfogni a dolgokat, bébi, legalábbis annál lazábban, minél közelebb kerülünk a Végső Pillanathoz...
   
 5. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Zoli! Ez nem ilyen egyszerű. Meghalni meglehet,ha malacod van relatíve egészségesen patkolsz el.
  A kiszolgáltatott és nyomorék magatehetetlen testben bezárva várni a halált borzasztó kegyetlen állapot.
  Olyanok vagyunk mi mint a Tom és Jerry.
  Soha nem sértettél meg,ilyet soha nem is mondtam, ellenben minden alkalommal amikor valamit nem értesz vagy ráadásul félre, akkor rám vered a balhét.
  Vedd már elő az eszed és gondolkozz! Ha igaz lenne amit állítasz, akkor most írnék ide?
  Ha megsértődöm, azt észre fogod venni, mer akár mit fogsz írni, átrollerezek rajta.
  Borogasd kamillával!
   
  udvarfy, kishenceg és advocatus_diaboli kedveli ezt.
 6. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  Látod, én mint aspi annyira nem rendelkezem érzékkel a társas kapcsolatokhoz hogy komolyan azt hittem hogy megsértődtél, erre most kiderül hogy mégse. Ez nekem egy tök váratlan hír volt, úgy képzeld el. Mindazonáltal JÓ HÍR, szóval örülök hogy leírtad, mert itt a helye az optimista topikban!

  Szóval akkor „szent a béke”, nagyszerű.

  Bekentem a kedvedért sebkrémmel megint, bár tök felesleges. Kamillám nincs. Ne aggódj már miattam, még féltékeny lesz a férjed! (Már ha van férjed. Nem tudom van-e). Nehogy emiatt megsértődj! Csak azt akartam kifejezni hogy bízd már rám, nem vagyok annyira idióta mint hiszed rólam, különben meg itt ahol élek van egy rakás barátom, ha nagyon szarul alakulnának a dolgaim, van aki segítsen. Szóval nyugi, én ezt mind azért írtam le hogy jó hírt közöljek, nem ám hogy aggodalomba taszítsalak téged vagy bárkit miattam!

  Ezek a nők... sosem ismerem ki magamat rajtuk ha ezer évig élnék akkor se... azt hittem lesz nagy hurrá meg öröm hogy jaj de jó milyen ügyi gyerek vagyok, erre most itt a nagy jajveszékelés hogy jaj mi lesz velem... Mi lenne, egészségesebb vagyok mint korábban voltam, mert már nincs daganatom...
   
 7. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Zolika! Ez nem daganat volt.
  Tudod, a hülyeség az mindig aggasztó.
   
  udvarfy kedveli ezt.
 8. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  És még csodálkozol hogy bepöccenek rád? Most is miként fogalmaztál? Holott a másik topikban világosan kifejtettem hogy kifejezetten azt nem tolerálom ha lehülyézel. Azt hiszem kénytelen vagyok letiltani téged. Nincs szükségem egy hisztis tyúkra aki abszolút minden ok nélkül időnként csak úgy belém mar. Pá!
   
 9. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  valaki majd csak elmagyarázza, hogy a hülyeséget csinálni az nem egyenlő a lehülyézéssel.
   
  kishenceg kedveli ezt.
 10. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  Az USA remek hely komolyan mondom! Szemlátomást kárpótolni akar amiatt, mert a kijövetelkor a magyarok a reptéren elkobozták a bicskámat. (fentebb írtam). Ugyanis találtam MÉGEGY BICSKÁT, még sokkal jobbat mint amit korábban találtam, nagyobbat, profibbat, és igazán márkásat, mert Smith&Wesson márkájú!
   
  janibacsi kedveli ezt.
 11. janibacsi

  janibacsi Állandó Tag

  Ha esetleg megosztanád ezt a pligint, akkor már én is elmondhatnám, hohy történt velem egy jó dolog, mert találtam egy plugint... egyébként gratulálok a könyvedhez!
   
 12. kishenceg

  kishenceg Kitiltott (BANned)

  Majd pár év múlva fog kiderülni győztél-e.
  Gyógyszermellékhatástól félsz? A rosszul kezelt melanóma, mert a leírásod alapján ez illik rá, bár fotó híján nehéz megmondani mi is volt, szóval annak a kellemetlen mellékhatása kampesz doloresz.
   
  varázsdoboz kedveli ezt.
 13. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Ott a fotó feljebb,de ez így is aggasztó.
   
 14. kishenceg

  kishenceg Kitiltott (BANned)

  Néztem, de így elbaltázva csak bőrgyógyász tud pontosat mondani, miután dermatoszkóppal megvizsgálta. Érdekes, ha nekem jogi ügyem akad, ügyvédhez fordulok, de a jelek szerint aki ügyvéd, az mindenkitől okosabbnak képzeli magát. Mifelénk a legegyszerűbb falusi is orvosi dolgokban orvoshoz fordul.
  Fiatal koromban egy hasonlóan orvosellenes haveromnak letört egy darab a metszőfogából, amit pillanatragasztóval ragasztott vissza. A szerencsének köszönhető, hogy nem lett nagyobb baja, mert az mint tudjuk cián akrilát.
   
  udvarfy kedveli ezt.
 15. mimi12

  mimi12 Állandó Tag

  végre szép, napsütéses napra ébredtem, és ma egész nap pihenhetek :)
   
  advocatus_diaboli és varázsdoboz kedveli ezt.
 16. kishenceg

  kishenceg Kitiltott (BANned)

  Én is éppen heverészek, most tör ki rajtam az influenza, de az többnyire túlélhető. :)
   
 17. varázsdoboz

  varázsdoboz Állandó Tag

  Vigasztallak,iparkodj mert a jelenlegi 5 hetes.:(
   
 18. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  janibacsi kedveli ezt.
 19. advocatus_diaboli

  advocatus_diaboli Állandó Tag

  Vigyázz, fordulj dokihoz, mert akármi is lehet belőle! Különben is, optimistán fel kell tételezni, a dokinak is élnie kell valamiből...

  Elárulom neked az aggodalmaskodónak (bár úgyis illetlenség aggodalmaskodni egy OPTIMISTA topikban...) hogy már messze szebb mint a fotón. Igencsak elhalványodott, könnyen kinézem belőle hogy még nyoma se marad némi idő múlva. Szóval NYUGI, ne aggódj!

  Különben is a saját testem, na. Felesleges erről több szót csépelni, ha tudom hogy ilyen aggódók vagytok egy szót se írok róla, elképesztő hogy ez a kis ügy ennyi hozzászólást generált, s pláne hogy nem gratulációt hanem kitör belőletek a jó magyar pesszimista világnézet, és elkezdtek ajvékolni hogy jaj nem így kellett volna meg mi lesz később.

  Évekkel később? Honnan tudod hogy évekkel később emiatt jön-e ki rajtam valami? Nem tudhatjuk, nem látunk a jövőbe. MOST ez sikerült és jól van ez így. A holnap gondjait hagyjuk meg a holnapnak, vagy a japán bölcsességgel élve: a hídon akkor menjünk át, amikor odaérkezünk...
   
 20. janibacsi

  janibacsi Állandó Tag

  advocatus_diaboli kedveli ezt.

Megosztás