Hírek Orosz elemző: Ha Trump megnyeri a választást, az EU összeomlik, és akkor Horvátországot fel kell osztani Szerbia és Magyarország között

Küszöbön áll az Európai Unió bukása, amin jelentőset gyorsít, ha Donald Trump megnyeri az amerikai választásokat – mondta Mihail Hazin, az orosz állami hírügynökség, a Szputnyik elemzője. Az elemző által a Belszat belarusz hírügynökségnek adott interjút a jutarnji.hr .

Hazin szerint Trump majd magára hagyja Európát, és akkor nem történhet más, minthogy visszatérnek az 1945-ös állapotok. „Ne felejtsük, hogy Orbán Viktor gyakran emlegeti, hogy Magyarországnak mindig is volt tengeri kijárata. Ahhoz, hogy újra legyen, Horvátországot fel kell számolni. Szerbia és Magyarország fognak osztozni rajta, abban a pillanatban, hogy megszűnik az Európai Unió.”

Hazin szerint a szerbek megszállják majd Bosznia-Hercegovinát is. Bár az nem derül ki, hogy miként fogják ezt a szerbek keresztülvinni, ahogyan azt sem világítja meg pontosabban Hazin, hogy miként tudja majd Magyarország visszafoglalni Erdélyt és Kárpátalját, csupán kijelenti, hogy így lesz.
Amikor már azt taglalja, hogy Németország meg fogja szerezni Sziléziát és Gdanskot Lengyelországtól, akkor már kezd nyilvánvalóvá válni, hogy nem Európa játssza újra a második világháborút, hanem csak Hazin elemezte vissza magát 1939-be.

A putyinista médiának a fentihez hasonló jeleket produkáló sajátos működését ugyanakkor remekül megvilágítja Alekszandr Szityin politológus története, aki annyira belemelegedett az orosz hadicélok megfejtésébe, hogy egyszer véletlenül némi igazság is kicsúszhatott a száján és erre fel meg kellett szakítani a műsort. Szityin ugyanis azt kezdte fejtegetni, hogy nem is igazán Ukrajnáról van itt szó, hanem arról, hogy Oroszország terjeszkedni akar, és nem csak Ukrajna rovására.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az oroszok a területi nyereség ábrándjával igyekeznek éket verni a nyugati szövetségesek országai közé. Így tettek akkor is, amikor Vlagyimir Putyin arról értekezett, hogy Lengyelország, Magyarország és Románia is élhetne területi követelésekkel Ukrajnával szemben, illetve később a Tucker Carlsonnak adott interjújában egy apró gesztust is gyakorolt Orbán Viktor felé a témában.

1710847292519.jpeg
 
Ki mondott ilyet?
Ez nem egyenlő azzal, hogy Putyint meg kell állítani.
Én sem szó szerint hanem átvitt értelemben írtam és nem Putyira
Putyin után mindig lesznek mások.
Oroszország pedig Oroszország ambíciókkal marad!!
ideáljaik talán I. Péterig nyúlnak vissza
Lehetnek rosszabbak is utána.
 
Utoljára módosítva:
Én sem szó szerint hanem átvitt értelemben írtam és nem Putyira
Putyin után mindig lesznek mások.
Oroszország pedig Oroszország ambíciókkal marad!!
ideáljaik talán I. Péterig nyúlnak vissza
Lehetnek rosszabbak is utána.
Nem, hanem Groznijig (IV.Iván) Ő dolgoztatta (hamisíttatta) ki az orosz kivételezettséget megalapozó vallási eredetmítoszokat.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek
PaSa1957 wrote on Elek János's profile.
Legalább olvasnád el a játékszabályokat!
Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!

Statisztikák

Témák
38,221
Üzenet
4,818,898
Tagok
616,686
Legújabb tagunk
victorss
Oldal tetejére