"Több niggert Budapestre" feliratú plakáttal járatnák le a civileket

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Május 24.

Melitta - 2018 Május 24, 18:33
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hat civil szervezet logóját pakolták fel ismeretlenek arra a plakátra, amelyet a 444.hu olvasója fotózott le a Blaha Lujza téren.

  A Társaság a Szabadságjogokért, az Antifa, a Budapest Pride, a NANE, a Central European Egyetem és az Amnesty International logója is szerepel azon a plakáton, amelyen egy fekete férfi portréja felett és alatt az a szöveg olvasható: "Ez az ember a barátod! Több niggert Budapestre!"

  Vagyis úgy tűnik, mintha a plakátot ők – a kormány részéről "sorosistaként" elkönyvelt szervezetek – rendelték volna meg, helyezték volna ki.

  A 444.hu megkérdezte az érintetteket, van-e közük a dologhoz. Kapronczay Stefánia, a TASZ ügyvezető igazgatója azt mondta, tudnak a plakátról – amin egyébként egy több évvel ezelőtt lecserélt logójuk szerepel –, de nem ők adták ki. "Sem a plakáton szereplő személy, személynév vagy projektmegnevezés nem ismert számunkra" – mondta.

  Az Amnesty International szóvivője, Demeter Áron is azt mondta, hogy semmi közük a plakáthoz, szerinte "ismeretlen személy/személyek jogosulatlanul visszaéltek az Amnesty International és a többi szervezet nevével és logójával, gyaníthatóan azért, hogy rossz hírét keltsék a szervezeteknek".

  tobbniggert12.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Május 24.

  1. Melitta
   Melitta
   Hova vezet ez az ut?
   Na eddy draga nem haborozdsz most fel a hamisitasert a csalasert na meg a rasszimusert?niggerezni nem niggerezik kultur ember.
  2. Beka Holt
   Beka Holt
   A nőgyógyászom Eritreából származik, a reumatológus aki kezel nigériai, az ortopédián egy tanzániai orvost csíptem el, a kardiológus akihez járok szintén eritreai. Mosolygósak, türelmesek ha valamit elfelejtek megkérdezni, és telefonon hívom bármelyiket mindig van idejük rám, ha mégsem akkor visszahívnak. Még nem hallottam hogy bárki rosszat mondott volna róluk.
   Az már csak hab a tortán, hogy egy huncut fillért nem fogadnak el senkitől!
  3. prominor
   prominor
   unio jelmondata.jpeg
   Ugye ez az Unió jelmondata, bár a magyar parlamentről lekerült az Unió lobogója, de Orbán Viktor elismert európai politikusi babérokra vágyik, ezért legalább valamiben igazodni szeretne Európához.. Mivel Magyarországon sem egység (éppen O.V. osztotta meg az országot), sem sokféleség nincs valamit tenni kell ..
   Egységet egész biztos nem lehet teremteni, marad a sokféleség. De mivel az Elios szállítja valószínűleg a szoláriumokhoz a lámpákat , hiába van 1, 2 millió kissé színesebb románk, Ők sem színesednek ettől tovább.. Nincs más hátra Több Niggert Budapestre...
   Bár azt hiszem jobb lenne látni fehérek közt néhány európait..
  4. eddy56
   eddy56
   "az igazat mondd, ne csak a valodit..."
   prominor kedveli ezt.
  5. prominor
   prominor
   Ha már leragadtunk József Attilánál... "..szabadság, Te szülj nekem rendet" a gondolkodás szabadsága a valódi szabadság első lépcsője.. nincs egyetemes igazság, de mint ahogy a tudomány amely hívatott a valódi (a tényleges valóság) feltárására elfogad axiomákat, vagy a gyakorlat számára közelítő meghatározásokat, úgy a mindennapi életünket is a többség értékrendjének megfelelő normák foglalják keretbe.. S ahol rendszeresen többségi döntések szabják meg a dolgokat , az azt is jelenti, hogy a valóság és a dolgok kezelése egyre távolabb kerülnek egymástól, de a normák általánosan emberiek, s ezek bizony hosszabb távon állandóak. A liberális demokrácia ami napjainkban a jogállamiságot jelenti, azért nem képes megfelelően működni, mert mint már Seneca kétezer éve megmondta a jogegyenlőség nem azt jelenti, hogy mindannyiunkra egyformán alkalmazandók a törvények, hanem a törvények mindenki számára egyformán vannak előírva. Ellenben ha egy ország választott vezetői az ország alkotmányára felesküdve kötelezik magukat, hogy annak szellemében dolgoznak, s minden cselekedetüket az vezérli, akkor elvárható, hogy európaiak legyenek , ne fehérek.. mert a fehérember évszázadok óta már a rasszista szinonímája, a felsőbb rendűség kifejezése ... S sajnos én azt tapasztalom ma Magyarországon a kisemberek mindannyian négerek.....
   Ernoe, masi11 és setni kedveli ezt.
  6. eddy56
   eddy56
   Nem nagyon tudok hozzaszolni ehhez a topichoz.
   Melitta ugyan nev szerint szolitott meg, megsem nagyon tudok mit valaszolni.
   Lattam menetelni a jobbikosokat.
   Lattam a jobbik megvasarlojat plakatokat tepkedni es atfirkalni(videon)
   Nem tetszett.
   Most ok egyutt menetelnek a szocialistakkal es liberalisokkal.
   Ennyi.
   En ezt vallom Melitta egyutt Jozsef Attilaval:
   "
   Én mondom: Még nem nagy az ember.
   De képzeli, hát szertelen.
   Kisérje két szülője szemmel:
   a szellem és a szerelem!"
   fschch kedveli ezt.
  7. setni
   setni
   Ez lenne egy igazi pártszövetség.
   Hiszen ezáltal lenne esély a fideszt megszorítani.
  8. eddy56
   eddy56
   ...es semmi mas nem szamit.
   Megint, immaron sokadszor a tortenelmunkben nem valamiert, hanem valami ellen szovetkezik egymassal homlokegyenest szemben allo ero.
   Lattuk hova vezhet.
   Kaosz!
   cdurmol, fschch és Pierre95 kedveli ezt.
  9. Melitta
   Melitta
   Amennyiben ketelyek merulnek fel az Eus nyilatkozat miatt, meg ugy is hogy nevszerint vallalja,a nyilatkozo akkor most ezerrel kene tiltakozni, hogy belerangatnak civil szervezetket egy ronda rasszista plakatba.
   Niggerezes nagyon perojativ es serto.
   Hol van a rendorseg ? ok nem latnak? nem tudjak hogy tiltakoznak a civil szervezetek hogy a logojuat feltettek egy ilyen plakatra? raadasul rasszista jelzo a niggernek mondani egy afro embert.
   A Blaha Bp frekventalt helye azonnal intezkedni kene es kinyomozni ki keszitette es tette ki ezt a borzalmas plakatot, nem beszelve azonnal el kene tavolitani.
   A felvilagot bejarta mar a plakat miert is jo ez a image epites?
  10. setni
   setni
   Tévedsz.
   Igenis valamiért indulhatnának és ez a valami az ország lenne. A megosztottságnak véget vethetnének.
   Igen láttuk hova vezet az ha összefognak és .....annyi lett a kisgazdapártnak.
   Káosz?...
   Mikor volt káosz?
   Ha a fidesz úgy tervezi akkor lesz káosz.
   tornando kedveli ezt.
  11. prominor
   prominor
   Még ha egymással szemben álló erők.. De hol itt az erő? Az egységben lenne erő, de a Jobbik szép lassan a Kisgazdák sorsára jut.. A szociknál is a platform alapítások voltak a lejtő kezdete.... Az LMP következő gyűlése a tagokat zárja ki. A Momentum pedig nyilvánvaló esélytelenként a Fidesz vitorláit fújta külön utas indulásával.. Az egyetlen lehetőség az Alaptörvényben meghatározott számú polgár egyöntetű egyidejű követelése az Alaptörvény felfüggesztésére....vagy szépen csendben csatlakozni a közép-ázsiai "demokratikus" diktatúrákhoz.... a akkor már a niggerek is elkerülik nemcsak Budapestet, de az országot is... lehet támogatást kérni kerítés bontásra...Na és az lesz majd a "határtalan" demokrácia...
   Utoljára módosítva: 2018 Május 24
   tornando, fschch, tengelice és 1 másik tag kedveli ezt.
  12. Melitta
   Melitta
   Azt mi a bajod Pakoval? Hogy a media foglalkoztatja az azert van mert igeny van ra, nem beszelve arrol biztos jol is keres es nem keves adot fizet. Nem bunozo nincs criminal ugye, hogy jobban jartunk volna vele ha befejezi a fogorvosit lehet...
   Utoljára módosítva: 2018 Május 25
  13. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Abban még én is egyetértek veled, hogy akadnak dolgok, amiket jóérzésű és elvhű ember semmi körülmények közt nem vállal el/fel és be, még ideiglenes kompromisszumként sem. Az én szememben ilyen (lenne) az, amikor a DK (vagy úgy általában bármelyik, magát demokratának és/vagy liberálisnak mondott párt) összeállna a Jobbikkal. Biztosíthatlak róla, ha én lennék egy párt vezetője, SOHA bele nem egyeznék ilyesmibe!
   A maximum az, hogy esetleg hajlandó lennék támogatni (magánemberként vagy a pártommal) olyan legalább ELVILEG __független__ jelöltet, akit ugyanakkor a Jobbik is támogat. Ez még beleférne nálam, bár ez is csak fogcsikorgatva. De olyasmi hogy koalícióra lépjek a jobbikkal... SOHA! Olyan se, hogy olyan jelöltet támogassak, aki TAGJA a Jobbiknak hivatalosan!

   Bármelyik efféle tett ugyanis a szememben egyenlő volna saját magam (mármint a pártom) hitelességének sárbatiprásával.
  14. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Írtam már régen valami másik topikban, hogy nekem meg valami arab muki vette ki a mandulámat (még Magyarországon). Semmi bajom nem volt az ürgével, rém rendes és barátságos volt. És nagyon ügyes is! Új infóként annyit tehetek hozzá a sztorihoz, hogy az összes nővér, orvosnő, mittudoménkik ott az osztályon.kórházban, szóval a nőnemű élőlények, mind a legislegmelegebb hangon dicsérték a dokit, akkor is amikor az jelen se volt, nem tudták már kitalálni miként áradozhatnának róla még jobban szépeket és magasztaló dolgokat! Életembe lefogadom hogy őszinték voltak, mert annyi sokan tették egymástól függetlenül, hosszú időn át (végig amíg ott feküdtem pár napon át), és ha megjátszották volna akár csak félelemből is, ennyire azért nem igyekeztek volna. Biztos vagyok benne, nem is egy közülük titokban még szerelmes is volt a dokiba! (mondjuk az igaz hogy jól nézett ki, habár nem huszonéves volt már hanem inkább olyan negyvenes-féle).

   Gondolom azért, más lett volna a véleményük, ha elkezdett volna kötözködni velük hogy burka, csador illendő volna, vagy térítgetni hogy így Allah meg úgy Mohamed... Nyilván nem tett semmi ilyesmit. Szóval soha nem állítom, hogy az arabok közt ne volna normális és barátságos, derék fickó. Ettől még simán lehet hogy ő továbbra is megmaradt a muszlim hite mellett, de nekem ezzel sincs semmi bajom, az ő dolga, a lényeg hogy ezt ne erőszakolja rá másra. De hát nem is tette, meg se kérdezte mi a vallásom, nem érdekelte, engem se érdekelt az ő vallása, turbánt se viselt, ha a nővérek nem mondják jóelőre (de kifejezetten dicsekedve, büszkélkedve!) hogy AZ Ő DOKTORUK az egy ARAB, és nem láttam volna hogy jé, tényleg milyen barna a bőre, eszembe se jutott volna hogy nem magyar. Esküszöm, még a magyart se beszélte rosszabbul mint én, MÉG AKCENTUSA SE VOLT! Nem tudom, hogy volt képes ennyire megtanulni...

   Efféléket simán befogadnék akármikor. Minden mennyiségben! A kérdés csak az, miként lehetne őket kiválogatni a... a... maradjunk annyiban, hogy a másmilyenek közül. Mindenesetre, erről a dokiról nem tudom elképzelni, hogy rákényszerítse a lányát a burkában járásra Európában, vagy hogy meggyilkolja csak mert netán nem muszlimhoz menne férjhez.
  15. cdurmol
   cdurmol
   Ezzel a plakáttal kapcsolatban csak egy kérdés merül fel bennem: kinek használ és kinek árt?
   udvarfy, tengelice és setni kedveli ezt.
  16. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Egy ujabb mocskos hecckampány a kormánnyal szemben állók lejáratására.
   Csak a vakok nem látják ezt. :(
  17. fschch
   fschch
   Nem mindig minden az, aminek látszik.

   https://hu.wikipedia.org/wiki/Kassa_bombázása A mai napig nem tudják, pontosan ki (és miért) bombázta Kassát 1941-ben, de jó ürügy volt MO-nak, hogy hadat üzenjen a SzU-nak.
   Vagy pl. a katyini mészárlás: sokáig a németeknek tulajdonították, de kiderült, hogy a szovjetek követték el.

   Vegyünk egy nagy levegőt, és kérdezzük meg: Cui prodest? (Kinek áll érdekében?)

   ... ráadásul aki ezt a förmedvényt elkészítette, az meglehetősen "ostoba" volt (vagy esetleg pont nem, az alábbiak miatt). Ugyanis ha én készítenék egy ilyen plakátot, megkeresném az interneten felllehető tengernyi fotó közül azt, amin a lehető legantipatikusabb, a mondandómat leginkább alátámasztó arc látható.
   Ezen a képen egy kifejezetten szimpatikus, nyílt, barátságos arc látható. Ez pedig vagy melléfogás (a nácik részéről), vagy tudatos "érzelmi hatás kiváltása" (a provokátorok részéről).

   Tudja bárki is hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ki készítette és tette ki a plakátot?
   Utoljára módosítva: 2018 Május 25
  18. prominor
   prominor
   Nem erről szól a beszélgetés, de fontosnak tartom megjegyezni...
   - a katyini mészárlást a németek fedték fel, de elhitték Sztálinnak, hogy a szovjeteknek nincs közük hozzá.. Sosem tulajdonították a németeknek...
   - a kassai bombázás másnapján már tudott volt, hogy kik ültek a repülőgépeken, név szerint..
   - A "Cui prodest.. az így folytatódik...scelus,is fecit.. Vagyis annak áll érdekében aki elkövette....
   Na és akkor a témához.. Ez egy tudatos, nagyon jól elkészített plakát, hiszen azonnal kiderül, hogy kamu..
   A cél nem az, volt, hogy a nevesítetteknek tulajdonítsák hanem ébren tartsák a "migráns" témát... Beszéljenek róla, a Soros György által támogatott szervezetekről, ne hagyják kialudni a választásokon felpiszkált ellentéteket....
   Olyan ez mint a paksi bővítés.. A kormánynak esze ágában sem lenne megvalósítani, ha az oroszok nem szorongatnák a nyakukat, de még így is a kivárásra játszanak, hiszen olyan lassan "nem történik" szinte semmi, hogy ez teljesen bizonyító erejű, csak egy kis szabad tőkét akartak megmozgatni, s ezért még a kamat sem túl drága... Ha meg az oroszok ráunnak, vagy olyan helyzet áll elő ami lehetővé teszi a kilépést a projectből, azonnal ki lehet lépni.. De az ellenzéknek van egy téma, amin rágódhatnak, s amivel nem túl sok vizet zavarnak, hisz a lakosságot nem érinti jelenleg, ahogy a bevándorlás sem.. Addig is elterelődik a figyelem a kormány hazugságairól, a Mészáros Lőrincekről, "Tiborcokról", "Garancsikról"... vagyis minden forgatókönyv szerint.. mert ez egy ilyen ország...
  19. fschch
   fschch
   Ezek mind-mind spekulációk.
   sok és cdurmol kedveli ezt.

Megosztás