Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot mindenkinek

Remélem nem bánjátok, ha egy játék végigjátszásával növelem hozzászólásaim számát. Ha mégis, ugorjátok át :)
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
INTRO

A játék (Intro) először egy irodában játszódik, ahol férfiak beszélgetnek a Rosenborg testvérek érkezéséről és az üzletről. Kiküldenek egy sofőrt a repülőtérre, aki elviszi őket a Vice City-i dokkokhoz, ahol az üzlet fog történni. Az üzlet megkötése után az egyik láda mögül 3 bérgyilkos lép ki és megpróbálnak megölni mindenkit. Neked (szerencsére) sikerül gyorsan beugranod a kocsiba, amellyel a sofőr elvisz a Hotel Harrison-hoz.. Tulajdonképpen itt kezdődik az igazi játék és ér véget az intro. Most a játék megismerése következik. Elmehetsz a Ocean View Hotelbe (itt lehet mentéseket csinálni) és körülnézhetsz a városban. Az Ocean View hotelben ha felmész a lépcsőn a szobádba találsz egy forgó ikont, mely egy pólót ábrázol. Ez arra jó, hogy mikor rámész az ikonra átöltözöl és a korözési szinted is csökken egy vagy két csillaggal.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
The party (100 $)

Ebben a küldetésben kapsz egy meghívót egy partira, ahol Vice City gazdag és befolyásos emberei vesznek részt. Először el kell menned egy új öltönyt venni. Mikor kijössz a boltból pont megáll előtted egy jó motor, amivel elég könnyen eljuthatsz a hajóhoz, amin a party van. A hajón a tulajdonos egyből üdvözöl, majd bemutat a hugának. Ő bemutat neked egy pár embert. Nemsokára egy új vendég érkezik a hajóra, akivel a tulajdonos beszél. Mikor odahív téged, Mercedes, a tulajdonos huga közli vele, hogy most őt viszed el a Pol Position Clubba. Felpattantok a motorra (de a kikötőben még áll egy sportautó és egy limuzin is, amelyek közül választhatsz) és el kell vinned a Pol Position Clubba. Ezért kapsz 100$-t.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Back Alley Brand (200 $)

Ebben a küldetésben Lawyer elküld Kent Paulhoz, aki a Maulibu Clubban tartózkodik. Onnan egy kis beszélgetés után az Ocean Drive-ra kell mennedés meg kell ölnöd egy éppen telefonáló Chef-t. Ezt elég könnyű, mert ha az autóval vagy a motorral épp célbaveszed akkor könnyen eltudod ütni és nem kell az öklödet használni. (De szerintem ez csak hiba, mert a videó úgy kezdődik, hogy ott állok mögötte, pedig ki se szálltam az autóból!!!) Miután felvetted a Chef telefonját jön Lance, egy néger srác. Adott egy pisztolyt, hogy könnyeben megtuddölni a többi 3 chef-t. Ha meghaltak, fuss Lance után a kocsiba, de előtte vegyjük fel a *-t, hogy ne körözzenek. Lance kocsijával elmentek az Ammu-nationba. Itt elmondja, hogy hogyan tudsz fegyvert venni. Ezután visszamentek a hotelhez.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Jury Fury (400 $)

A harmadik küldetésben két autót kell összetörnöd. Ehhez mindjárt lesz is egy kalapácsod, mert amint kilépsz az ajtón egy embert elüt egy autó és ott hagy neked egy kalapácsot. Az egyik autónál ott van a gazdája is, megpróbál elmenekülni, de szerencsére pont egy teherautóba rohan. Ekkor menj oda és verd szét mégjobban a kocsit. (Az embert nem kell megölni!!!). A másik helyen is csak szét kell verni a kocsit.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Riot (1.000 $)

Először is egy munkásruhát kell felvenned a ruhaboltban. Utána el kell menned a térképen jelölt helyre, ahol sok-sok munkás lázad. Kezdj el legalább 4 emberrel verekedni (az is jó, ha elütöd őket) és akkor kinyílik a kapu és kijönnek a rendőrök. Az embereket hagyd tovább verekedni, neked már csak annyi dolgod van, hogy a teherautók mellett lévő kis piros hordókat kilődd. Ha ez megvan és felrobbant mind a három autó, akkor tied az 1000 $.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Traecherous swine (250 $)

Cortez egyik embere elárulta őt. El kell menned bizonyítékot szerezni, hogy tényleg ő e az és miután megvan meg kell ölnöd őt. Ehhez kapsz egy láncfűrészt. Az emberei megpróbálják megvédeni őt. Vágd szét őket, majd az árulót. Ezután gyorsan pattanj be egy kocsiba és menj el a közelben lévő pay’n’spray-be, mert a rendőrök üldözni kezdtek.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Mall shootout (500 $)

Most egy francia emberrel kell találkoznod egy bevásárlóközpontban, aki hozott valamit Corteznek. Az üzletet fegyveres emberek zavarják meg. A francia elmenekül. Menj utána és öld meg. Amit leejtett vidd el Corteznek.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Guardian angels (1.000 $)

Ebben a küldetésben egy csere üzleten kell "testőrt" játszanod. Először el kell menned egy parkolóházba a fegyverért, majd Lance megérkezése után elmentek a csere színhelyére. Itt a lépcső tetejéről kell örködnöd. Mikor megjönnek a kubaiak elkezdődik az üzlet. De vitába torkollik és megkezdődik a nagy lövöldözés. Miután mindenkit kinyírtál egy motoros ellopja Diaz táskáját. A másoik motorral vedd üldözőbe és szerezd vissza a táskát. Ha megvan vidd vissza Diaznak.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Sir, yes sir (2.000 $)

Cortez egy tank ellopásával bíz meg. Menj a térképen jelölt ponthoz (ha nincs elég fegyvered, meg mellényed, akkor elöbb az ammu-nationbe kell menned!!!) majd a konvojból először a katonákat szállító autókat, majd a katonákat lődd le. Ha ez megvan vidd el a tankot egy közeli garázsba. Sietned kell, mert 3-s szinten lesz a körözés!!!
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
All hands on decks (5.000 $)

Cortez előzőleg felhívott telefonon, hogy egy kis összeütközésbe került a franciákkal és segíts neki. Mikor felszállsz a hajójára nagyon örül és elmeséli mi történt. Közben megérkeznek a franciák is. A hajó gyorsan elindul, de a franciák követnek titeket motorcsónakkal. Őket le kell lőni. Miután megölted mindet, a hajóval egy franciák által készített akadályhoz értek. Itt is meg kell ölnöd a franciákat. Eleinte csak a csónakokban vannak, de késöbb helikopterrel is jönnek és ráugranak a hajóra. Öld meg őket és a helikoptert is robbantsd fel. Késöbb jön egy komolyabb helikopter is, amelyik már lövi is a hajót. Azt is robbantsd fel. Ha már biztonságban vagytok, menj le a széls? lépcson, és a hajó elejérol robbantsd fel az elottetekálló hajót, hogy tovább tudjatok menni. Miután elhagytátok a blokádot Cortez azt mondja, hogy nem maradhatsz a hajón és oda adja a motorcsónakját. Ezzel köss ki valahol és mehetsz is a következő küldetésért.
 

camilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Death Row (0 $)

Menjünk a Malibu Clubhoz. Ott a főnök mondja nekünk, hogy Lance-t elrabolták és megakarják ölni. Gyorsan üljünk kocsiba és menjünk a térképen jelölt helyhez. Lance-t a szeméttelepen tartják fogva. Mikor odaértünk a kapuból lőni fognak ránk. Öljük meg gyorsan őket, és menjünk be. Itt egyre gyorsabban megy lejebb Lance élete, ezért nem árt sietnünk. Az első útkereszteződésnél balra menjünk, arra nincsenek emberek. Mikor odaérünk a garázshoz, öljük meg mind a négy embert (az egyik a "daru" tetején van) és szabadítsuk ki Lance-t. (Ezt a TAB billentyű lenyomásával tehetjük meg.) Öljük meg a többi embert is, és üljünk be a garázs mellett álló kocsiba. Lance-t el kell vinnünk a kórházba. Mikor kiérünk a szeméttelepről Diaz emberei üldözni fognak minket. Siessünk a kórházba és tegyük ki Lance-t.
 
Oldal tetejére