Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

ErvinKery

Állandó Tag
Állandó Tag
A rendőrség - a közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében - bevezeti, hogy személygépkocsikat legálisan nem lehet használni közúton, csak ha 20 alkalommal valaki úgy vezeti az autót, hogy nincs jogosítványa. Ezért szigorúan megbírságolja a jogosítvánnyal rendelkezőket és jutalom-pontokkal jutalmazza az illegálisan furikázókat.
 

ErvinKery

Állandó Tag
Állandó Tag
Feldmár András, aki most már kanadai, azt mondá egyszer, hogy azért szerezte meg a diplomáját, hogy azt sutba dobva azt csinálhassa, amit szeret. Itt ezzel mi is így vagyunk.
 

ErvinKery

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg, mi értelme, hogy 20 hozzászólást szerezzünk meg, amikor lehetőség van arra, hogy itt a 20 hozzászólás teljesen értelmetlen legyen ???
Answer pls!
 

ErvinKery

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez olyan, mint a kötelező oskola: néhány igen értelmes dolog mellett rengeteg értelmetlen dolgot kell megtanulnunk. Engedelmességet kell tanulnunk, hogy majd kiváló - kérdéseket fel nem tevő- tagjaivá váljunk a fogyasztói társadalomnak: termeljünk és fogyasszunk, mert ugyebár ez az élet értelme.
 

sossochez

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig írtam 8 értelmes hozzászólást. Ennek most nem lesz sok értelme, mert tartok attól, hogy ha mind a 20 hozzászólásom értelmes lesz, akkor nem használom ki ezt a "könnyű" lehetőséget - azaz bolond vagyok.
 

ctraltdel

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenki úgy tekint a számítógépre, mint egy eszközre, holott az nem egy eszköz, hanem egy kapu. Kapu egy másik világra, egy olyan világra, melynek peremvidékeit csak most kezdjük felfedezni.
 
Top