CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Luxus-kényeztetés: tízezreket egy fánkért!

  • 4,229
  • 14
Semmi köze a kanadai luxusfánknak a burzsoá rongyrázáshoz. Kedves ötletből indult, és jótékonysági célja lett. Ön adna érte több mint 20 ezer forintot?

„Mintha orgazmus lett volna a számban. Úgy táncoltak az ízek, mint egy diszkóban! Mhmm! Nagyon megérte”

– írta Facebook adatlapján James Daly, aki elsőként adott 100 dollárt egy fánkért.

Az adatlapja szerint a tésztáját a Bling H20 luxus-vízből (decinként négyezer forint) gyúrják, borkrémmel töltik, balzsamecetes csokoládémázzal kenik le, 24 karátos aranyforgáccsal, illetve cukorkristályokkal szórják meg, és cukortálban tálalják. A recept nem a „gyorsan üssünk össze valamit!” kategóriába tartozik. A kanadai Dolicious Donut cukrászai 3-4 óra alatt készítik el.

A luxusfánk ötlete egy egyszerű megrendeléssel indult. Arra kérte az üzletet egy vőlegény, hogy a lánykéréshez szükséges jegygyűrűt...

Kiderült: Hol a boldogság mostanában?

  • 2,952
  • 9
Az ENSZ fenntartható fejlődési megoldásokra létrehozott hálózata (SDSN) közzétette a világ legboldogabb országainak listáját - írja a Telegraph.

A lista első helyein az északi országok dominálnak. A rangsort Svájc vezeti, amely a maximális 10 pontból 7,58-at szerzett meg. Majd Izland, Dánia, Norvégia és Kanada következik listán.

Bár a top10-be kizárólag a világ leggazdagabb államai kerültek be, meglepően jól szerepeltek a nem éppen magas egy főre jutó jövedelemről ismert latin-amerikai országok, mint Venezuela, El Salvador vagy Honduras.

Régiónk legboldogabbja Csehország, mely a világranglista 31. helyén szerepel. Magyarország a 104. helyen végzett a maga 4,8 pontjával, ami elég szomorú teljesítmény.

Hazánknál olyan országok is boldogabbak a lista szerint, mint Fehéroroszország, Albánia, Koszovó vagy éppen Szomáliföld. Az SDSN 158 országot vizsgált meg, az utolsó helyen pedig az afrikai Togo szerepel. A lista vége felé sok afrikai országot találunk, de Európából ott...

Egyházzá alakult a swinger klub

  • 3,696
  • 7
Megtalálta a kiskaput egy swinger klub Nashville-ben: mivel nem kaptak engedélyt a kinézett épület felújítására egy keresztény iskola szomszédságában, ezért egyházzá alakultak. Így ugyanis nincs szükségük kormányzati jóváhagyásra.

Márciusban módosítottak az övezeti beosztáson Tennessee állam fővárosában, hogy ne nyithasson meg a klub a keresztény iskola közelében, Madison kerületben. A tulajdonosok azonban addigra már az ABC News szerint 750 ezer dollárt költöttek az épületre, és megkezdték a felújítást is, így ki kellett valamit találniuk.

Egyházként azonnal meg is kapták az engedélyt a felújításra.

„A kliensek ugyanazok” – ismerte el az ügyvédjük, Larry Roberts, aki meg is magyarázta a UPI amerikai hírügynökségnek a váltás okát: az egyházaknak nincs...

„A földönkívüliek köztünk élnek, és félnek az atombombától”

  • 26,940
  • 270
Kanada egykori honvédelmi minisztere azt állítja, hogy az idegenek több ezer éve jártak a Földön, és még most is köztünk élnek. A kilencvenegy éves politikai veterán szerint a világ kormányai eltitkolják az idegenek létezését.

Paul Hellyer felszólította a világ vezetőit, hogy valljanak színt, és fedjék fel az összeesküvésüket. A veterán kanadai politikus szerint a kormányok eltitkolják az UFO-król gyűjtött adatokat és azt, hogy már négy különböző idegen faj is ellátogatott a Földre.

Kanada volt honvédelmi minisztere – aki 1963 és 1967 között töltötte be ezt a pozíciót – a Calgary Egyetemen tartott elődadásán szólalt fel az idegen életformák ügyében: „A közvélemény így vagy úgy egyszer azt fogja mondani, elnök úr, miniszterelnök úr, az igazságot akarjuk, és most akarjuk, mert ez befolyásolja a mi jövőnket” – hangoztatta Hellyer, aki szerint a kormányok felelőssége nyilvánosságra hozni az UFO-k látogatásaival kapcsolatos dokumentumokat.

A...

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on kpityu53's profile.
Köszönöm a munkádat!
B Szabó Imre wrote on Agostino's profile.
Köszönöm szépen a munkádat. Dobosként nekem is fáj a rövidítés, de használatkor túl hosszú az a betét rész.
Diganigz Daniella wrote on VKriszti23's profile.
Szia Kriszti,

Esteleg nekem is el tudnád küldeni a Full Blast 1 tesztet?
Köszönöm.
Daniella
vuvo wrote on Kerecsenyné Szilvia's profile.
Sziasztok, a Full Blast 4 teszteket keresem nagyon. köszönöm ha valaki segít.
csilla68 wrote on rituevu's profile.
zia ! Letöltöttem Catherine Anderson Kötelék könyvet(kindle) , de a kicsomagolásnál hibát ír. Megnéznéd ? Köszönöm, és a feltöltést is Csilla

Statisztikák

Témák
37,388
Üzenet
4,604,037
Tagok
602,762
Legújabb tagunk
kiskutyulutyuli
Oldal tetejére