Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

minwa

Állandó Tag
Állandó Tag
Tematikus terv másik verzió. Őszintén szólva inkább ebben gondolkodom, és ehhez kapcsolnék pl. matematikai, zenei, vizuális, irodalmi tartalmat. Mármint a kidolgozás során. Szerintetek ez így rémes?
Szeretném tudni, hogy most melyik legyen, véleményem szerint a 3.számmal jelölt a tanulmányaim szerinti.
Ezért nem álltam még neki, valaki már segíthetne, légyszi, légyszi!
 

Csatolások

  • Tematikus terv (kék).doc
    31.5 KB · Olvasás: 203
  • TEMATIKUS TERV3.doc
    35 KB · Olvasás: 163

susie76

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig úgy gondoltam nem írok portfóliót, de nagy a külső nyomás :(. Szóval lehet hogy mégis. Azonban eddig nem igazán foglalkoztam a témával, tehát mondhatni nagyon le vagyok maradva :(
Most nézegettem ezt a tematikus terv, foglalkozás témakört és ezzel kapcsolatba kérdeznék először.
Mondjuk választom a tavaszt. Megírom a tematikus tervet pl:időjárás, virágok, húsvét. stb témakörben. Itt ugye didaktikai feladatokat módszereket stb kell írni.
Aztán jön a tervezet (egyelőre fogalmam sincs milyen formába, mert utoljára 15 évvel ezelőtt írtam a főiskolán), mondjuk vegyük a virágokat. A kérdés az lenne, hogy hol kap helyett, hova írom, mondjuk a vizuális részt (pl:virágok hajtogatása), vagy az irodalmi részt, mondjuk egy virágos vers, mese.
Bocs ha hülyeséget kérdeztem, és előre is köszönöm a segítséget :)
Nincs valakinek egy tervezet mintája, amit passzol a portfólióba? :)
 

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Fel vagyok háborodva! Nem tudom járt-e más is úgy mint én, ma este a jogi teszttel? A kolléganőm kitöltötte , és kész lett 18.40-re. Gondoltuk olyan jól ment közösen, akkor bevállaljuk az enyémet is, nekikezdtünk 18.45-kor, mivel a tájékoztató azt írta, nyugodtan lehet kezdeni 18-19 között bármikor, mert csak az indítás időpontja legyen benne a kért időpontban. Szépen el is kezdtük, és az óra elkezdett visszaszámolni, igen ám, de 15 perctől, és fogta magát 19 órakor leállította a kitöltést. Kiértékelt 10 kérdés 33, 3 % vagyis mind tökéletes, csak nem engedte tovább????? Végül sikerült elérni valakit a telefonon, és közölték, hogy holnap kapok választ!!! Akkor miért nem azt írták, hogy csak 18-19 óra között lehet megírni!!! Most nagyon dühös vagyok!! Állítólag nem én vagyok az egyedüli, mert túlterhelődött a rendszer. De ez nem a túlterheltség hibája volt, hanem a rendszer hibája volt, ami leállított idő előtt. Nem elég, hogy izgul az ember, életemben nem csináltam iylet, és még ilyen stressznek tesznek ki. Már nagyon elegem van az egészből!!!!!!!!!!!!!!
 

borsoderika

Állandó Tag
Állandó Tag
Most kaptam infót, hogy 80%-tól lehet bejutni :( Akkor ez nem jött össze :(
Szerintem ezt nem lehet egyértelműen tudni. Honnan tudják azt előre, hogy lesz 5000 fő, aki 80%-o fog teljesíteni? Sok butaságot találnak már ki, aminek nincs valóságalapja. Ha nem lesz csak 2000, aki 80%ot fog teljesíteni, akkor újból kiírják? Szerintem ne keseredj el!!!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére