Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

borsoderika

Állandó Tag
Állandó Tag
Remélem, jó helyre küldöm! :) Ezer köszönet! Mi is kompetenciás vázlatot használtunk, nehezen raktam össze az útmutatóssal.Nagyot lendítettél rajtam!!!
Már most ebben dolgoztam, valamiben különbözik a fejléce az előzőtől.
 

Csatolások

  • Üres vázlat.doc
    40.5 KB · Olvasás: 129

vaczila

Állandó Tag
Állandó Tag
Ti mit írtatok az értékelés dokumentumaiba és azt még egyszer reflektáltátok?

Én írtam 1 nevelési terv értékelést, egy tematikust, és egy gyerekről. És igen még egyszer reflektáltam. De már csak ismétlem önmagam. Mit lehet még értékelésről reflektálni, gőzöm sincs.
 

éva2014

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez tényleg így van amúgy. Egy-egy kompetenciánál, annyi indikátor van hogy a sok közül valamelyiket tuti összetudom kötni, akár a tematikus tervel, akár a reflexiókkal, vagy a nevelési tervvel, hisz ezek összefüggő dolgok tehát ha az egyikben megvan egy-egy indikátor valószínű a másikban is. De így meg tényleg úgy tűnik mintha valami szuper-zsenik lennénk, pedig néha mikor utánaolvasok mit is írogattam nem ezt érzem. Tud valaki erre valami technikát, hogy reálisan tudjuk megjelölni egy -egy területhez tartozó kompetenciáinkat, vagy majd megmagyarázzuk, miért vagyunk ilyen tökéletesek??? (na ez az ami nekem soha nem ment):eek:
Minden reflexiót külön ments el, mert külön kell feltölteni. Mindenhova írj forrást, mert az is kell a feltöltésnél!
 

Rhea60

Állandó Tag
Állandó Tag
És sikerül letanítod még? vagy már megtörtént?
Még nem értünk az ige témakör végére, de ez a 10 óra, amit írok már megvolt. Csak a "letanításhoz" nem abban a formában írtam meg, ahogyan a portfólióba kell, ugyanis eddig úgy gondoltam, hogy olvasásból írom ...ezért még csinosítgatom :)
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére