Kedves turisták! Ne menjetek Magyarországra, nem szeretnek titeket!

A nyári főszezon kezdetén szokták lerohanni Magyarországot a külföldi turisták: el veszik a magyaroktól a szálloda szobákat, feltöltik a Gellért fürdő hullámmedencéjét, miattuk kell bemondani angolul a Combinón, hogy "this is Nyugati pályaudvar" és el állják az utat a Bulinegyedben.

De idén a nemzeti ügyek kormánya hatékony megoldást talált a magyar kulturát nem tisztelő turistahordák problémájára. A héten már ki is helyezték a Dagály fürdő környékén és máshol Budapesten azokat a plakátokat, melyek a Magyarországra látogató emberek részére tartalmaznak egyértelmű üzenetet és direktívát: "Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod kulturánkat!" El tudom képzelni, hogy a Hotel Heliában wellnessező német turista házaspár - ha esetleg értenek ennyit magyarul - mint gondol ezek után a magyarok vendégszeretetéről.


A Dagály fürdőnél elhelyezett plakát.

De elvégre Magyarország a magyaroké. Ezt már Morvai Krisztina, illetve Vona Gábor is elmondta a Jobbik 2010-es kampányreklámában, most éppen innen merített a Fidesz.

Sajnos voltak olyan budapestiek (tudjukkik), akik ezeket a "Kormány információ" cím alatt megjelenő plakátokat és szövegeket pár óra alatt már meg is rongálták. Van aki egy vödör festékkel tüntette el a látogatóknak szánt erélyes üzenetet és kormányzati fellépést. Így sajos nehezebben fogják tudni megkérdezni a népet arról, hogy mit gondol a látogatók és a terroristák közti összefüggésről.



Plakát a Dagálynál.

De Kovács Zoltán kormányszóvívő már elmondta, hogy így is voltak 400 ezren akik már kitöltötték az íveket. Az első 100 ezer feldolgozott válaszból az derül ki a Fidesz számára, hogy a magyar nép "határozottabb, keményebb fellépést vár Magyarországtól."

Megkérdeztük a kormánytól, hogy ezek után terveznek-e nemzeti konzultációt bármelyik magyarországi kisebbségről, hiszen ha nem tisztelik kulturánkat, akkor a többség talán róluk is elmondaná véleményét. Lapzártáig sajnos nem érkezett be a KMH-hoz a kormány válasza.

Christopher Adam

mem4.jpg
 
Kyra fejezd mar be itt senki nem kivancsi az allando osszeeskuves elmeletedre, raadasul amit bemasolsz annak se fule se farka mert a lenyeget lehagyod hogy
Ausztrál sajtóértesülések szerint ....igy kezdodik .
Te tenykent allitod es mar maris itt a bizonytalan hirre a kovetkezo ...........ami erre a bizonytalansagra epit.

 
Kyra fejezd mar be itt senki nem kivancsi az allando osszeeskuves elmeletedre, raadasul amit bemasolsz annak se fule se farka mert a lenyeget lehagyod hogy
Ausztrál sajtóértesülések szerint ....igy kezdodik .
Te tenykent allitod es mar maris itt a bizonytalan hirre a kovetkezo ...........ami erre a bizonytalansagra epit.

"Olaszország egyik északi tartományának – Lombardia – elnöke vasárnap felszólította a tartományi vezetőket, hogy ne fogadjanak be több menedékkérőt azon menekültek közül, akik illegálisan, a Földközi-tenger felől érkezve lépik át a határt. Lombardia nem fogad be több, Rómából átirányított menekültet, és az elnök felszólított valamennyi más régiót is, hogy amennyiben be is fogadnak menekülteket, jelentősen csökkentsék a keretszámot, mert a más tartományokban “lepapírozott” illegális bevándorlók előbb-utóbb a gazdagabb régiókban kötnek ki.

Roberto Maroni hétfőn reggel elkezd leveleket küldeni más tartományok vezetőinek is, hogy meggyőzze őket, ne fogadjanak be több menekültet. Az ország szegényebb tartományai ugyanis tömegével fogadják be a bevándorlókat; részben konfliktuskerülésből, részben amiatt, mert tudják, hogy napokon belül úgyis továbbutaznak a gazdagabb tartományokba, ahol már nem az ő problémájuk."

"Lettország belügyminiszterének közleménye szerint nem fogadják be az Európai Unió által hozzájuk küldött menekülteket, és nem fogadják el a Brüsszel által bevándorlásügyben kiszabott kvótát sem." - Ők ott könnyen kijelenthetik ezt, de a menekültek nem tudnak odarepülni, először ott kötnek ki, az Unió szélső országaiban, ahonnan nincs hova küldeni őket. Eközben meg a jól fizetett brüsszeli adminisztráció össze-vissza utazgat és "intézkedik".


"fejezd mar be itt senki nem kivancsi az allando osszeeskuves elmeletedre,"

Tudod, Melitta, az a legkényelmesebb, ha az okokkal nem törődünk, amelyek ideüldözték ezeket a szerencsétleneket, ugyanis nem azért jöttek ide, mert utálják a hazájukat, nem is azért, mert melegük volt, de nem is azért, mert eddig tudtak csak együtt élni a keresztény vagy mohamedán szomszédokkal.

Számodra azért nincs "füle-farka" az egésznek, mint írod, mert nem ismered a helyzetet. Viszont ez esetben nem túl ildomos az ítélkezés olyanok felett, akik ismét csak mások bűneiért szenvednek, mint a történelmük folyamán számtalanszor.

Ez nem az én elméletem, hanem ez összeesküvés az emberiség ellen, azért, hogy egyesek bebetonozhassák a FED-es hamispénzen vásárolt hatalmukat és azért, mert számukra az emberi élet annyit számít, mint neked vagy nekem egy hangya élete. - Persze, neked ennek sincs se füle, se farka...:D

Azt hiszed, azzal, hogy sajnálod a menekülteket (mint én is) és elítélsz bennünket (ahogy én nem) azzal aztán már meg is tetted azt, ami tőled telt! Hát nem! Tévedsz.
 
Utoljára módosítva:
Ételt osztanak a szegényeknek Budapesten:

szegenyseg1.jpg

Ez pedig Miskolc.

images.jpg


Ez pedig az újabb csapás, a kilakoltatott devizahitelesek. Ő itt lent egy 77 éves bicskei néni, akit kilakoltattak. 1965 óta élt ebben a házban.

irma_neni.jpg

Ez ma Magyarország Európa közepén és ennek kellene eltartani még a menekültek százezreit. :mad2:
 
Utoljára módosítva:
Szervusz Melitta ,
már ne is haragudj , de Zirndorf ugye csak 650 menekültett fogad a valamikori laktanyába és öket majd Bajorország területén fogják elosztani . 2014 juliusáig csak ca.94 ezer menekült nyujtott be Németországba asyl kérelmet , Svédországban ezidö alatt csakugy ca.41 ezren éltek e lehetöséggel , Anglia ca.17 ezer, Luxemburg vagy 600 és Letországba ca. 70 fö volt a regisztáció ezt a Welt cimü újság terjesztette , nem az én agyam szülleménye .
 
Kedves Kyra
Halvany seged fogalmad nincs a menekultekrol es eletukrol.Mi vegig eltuk varakozokent ,betelepedokent.
Lehet targyalni megvitatni de ez a plakat erdo mindenrol szol csak nem a baratsagos joindulatu megkozelitesrol.
Meg Mo is tobbet kap mint amit befizet addig nem kene ilyen nagykepuen dumalni mert nem tartja el a menekulteket csak eu segitseggel.
Olvassal mast is Vajna most tepte ki a mikrofont a riporter kezebol mert annyira kinos volt neki ez a plakatrol valo kerdes.http://www.hir24.hu/bulvar/2015/06/...hulyesegeket-kerdezni-christopher-lamberttol/

Azt hiszem ezzel a plakattal nagyon beegett aki kitalalta.
Hamar a lovetta korul forog a vilag.
Milliárdokat kaszálhatnak a letelepedéssel
A Magyar Nemzet Online információ szerint óriási bevételt, közel 50 milliárd forintot könyvelhetnek el a közvetítőcégek a letelepedési államkötvények értékesítéséből.

A portál az írja, a tavalyi év során 50 milliárd forint folyhatott be a letelepedési államkötvények értékesítését lebonyolító közvetítő cégekhez, akik cserébe 172 milliárd forint névértékű magyar állampapírt értékesítettek.

A leginkább megdöbbentő adat az üzletben az, hogy a globális szereplők 0,2-0,3 százaléka mellett ezek a cégek 29 százalékos haszonkulccsal dolgoznak.

Annak ellenére, hogy május végére a 2528 külföldi által vásárolt letelepedési kötvények közel 200 milliárd forinttal gyarapították a magyar államkasszát, az állam mégis kevesebb bevételhez jut a közvetítővállalkozásoknál maradó milliárdok miatt.

A letelepedési kötvény kamata az ötéves eurókötvények hozamát követi, pontosabban a másodpiaci hozamnál 1,5 százalékkal olcsóbb befektetési formát jelent a külföldieknek.

Így a külföldi befektető – miután átad a közvetítőcégnek 300 ezer eurót (egy kötvény alapára) – jelenleg csupán 271 ezer euróért vesz kötvényt, mivel diszkontáron jut hozzá, ugyanis az állampapír öt év múlva fog 300 ezer eurót érni. A 29 ezer eurós különbséget a magyar adófizetők állják - írja a portál.

atv.hu
 
Utoljára módosítva:
Zindorf nem a mereteirol beszeltem hanem a gyujto taborbol, mert mi is onnan jottunk es tobb ezer magyar lengyel indiai arabok stb.Ma is minden bevandorlot fogado orszagnak van ott kepviselete /szakembere/ akinel be lehet adni a bevandorlasi kerelmet.
 
Egy korrekt közlése a Kósa interjúnak pedig valahogy így néz ki: http://hvg.hu/itthon/20150604_Kosa_Tucatnyi_chartergeppel_kuldik_vissza
Hogyne, korrekt... Nézd meg, ki a "cikk" szerzője. Szerző: MTI.
Maaaargiiiit! Maaaargit!

Más:
Mégegyszer megállapítom, aki ennek a plakátozásnak és a kormány bevándorlóellenes belpolitikai kampányának kapcsán a bevándorlás témáját boncolgatja, hát még példákat keres arra, hogy mások hogy kezelnek bevándorlási ügyet, az bűnösök közt cinkos, és azt éri el, amit a kormány a szennyes módszereivel akar, vagyis hogy a bevándorlásról folyjék a szó, mintha arról folyna, mintha az történne. Nem, nem az történik. Az történik, hogy a kormány a szavazatvesztése ellensúlyozására elővette a legsötétebb rémhírterjesztő uszítás módszerét, amint az a magyar történelemben mindig is szokás volt a szélsőséges politikai erők részéről. Sötét, undorító uszítás történik, szavazatszerzés végett. Ez beszélendő, nem a bevándorlás témája - az nem ide tartozik, sőt. Itt és most az beszélendő, hogy ki, hol, mikor álljon készen, hogy a megjelenő hasonszőrű plakátokat azon melegében leszaggassa, befújja - vagy átírja Orbán-ellenes paródiává. Az beszélendő, hogy ez a kormány ezzel az uszítással véglegesen kiírta magát Európából.

NINCS BEVÁNDORLÁS TÉMA. USZÍTÁS VAN. A LEGSÖTÉTEBB USZÍTÁS. A MI NEVÜNKBEN. KORMÁNYINFORMÁCIÓNAK ÁLCÁZVA. A MI ADÓNKBÓL. BŰNÖSÖK KÖZT CINKOS, AKI MÁSRÓL BESZÉL SZÉGYELLHETJÜK MAGUNKAT.
 
Tény, hogy a cikk valóban lejárató célzattal íródott, ezen nincs vita.
Tény, hogy Kósa a FIDESZ ügyvezető alelnöke, tehát amit mond, az nem igazán a vicc kategóriája…
Tessék nekem tudatlannak megmondani, hogy akkor most kinek higgyek?
Kósa - (péntek, tv) 50000
Rogán (vasárnap, közrádió) 100000
Vagy 2 nap alatt annyian beáramlottak, mint az előző fél évben?
(A fenébe ezekkel a pirézekkel!)
 
Szervusz Melitta ,
már ne is haragudj , de Zirndorf ugye csak 650 menekültett fogad a valamikori laktanyába és öket majd Bajorország területén fogják elosztani . 2014 juliusáig csak ca.94 ezer menekült nyujtott be Németországba asyl kérelmet , Svédországban ezidö alatt csakugy ca.41 ezren éltek e lehetöséggel , Anglia ca.17 ezer, Luxemburg vagy 600 és Letországba ca. 70 fö volt a regisztáció ezt a Welt cimü újság terjesztette , nem az én agyam szülleménye .

A számok azért különbözőek, mert nem ugyanazokról van szó. Van, aki a már regisztrált menekültekről beszél, van aki az összesről, akik egy ideje már itt tartózkodnak, van aki azokról, akik az év első hónapjaiban érkezettekről, van aki azokról akik a legutolsó hónapban lépték át a határt illegálisan. Van aki a kettőt összeadja és a 2015-ben eddig beérkezettekről. Van aki azokat is beszámolja, akik a szomszédos országok tájékoztatása szerint készülnek átlépni a határt és a szomszédos országok reményei szerint át is fogják lépni...

8536809_2e101a8e6d24088e58737eeb8cc887ff_fb.jpg
images (1).jpg
 
B
Hogyne, korrekt... Nézd meg, ki a "cikk" szerzője. Szerző: MTI.

Aha, értem én. 444.hu fröcsögése hiteles, aki pedig tartalomhűen idézi a Kósa beszélgetést, az nem hiteles. Minden világos. Írod: "nincs bevándorlás téma". Tényleg nincs? Akkor miről szól ez a thread? A kanárik étkezési szokásairól? Nyilván akkor illegális bevándorlók sincsenek, csak álmodtuk az egészet. Persze, ez (nincs is téma, álmodtuk csupán) csak akkor lesz hiteles, ha majd a mandíner, meg 444, meg hasonló nagyon szavahihető, nagyon elfogulatlan, viztathatatlanul objektív azt írják. Margit ....
S itt most részemről befejezve, ezen nincs mit rugózni tovább.
 
B
Tessék nekem tudatlannak megmondani, hogy akkor most kinek higgyek?
Kósa - (péntek, tv) 50000
Rogán (vasárnap, közrádió) 100000
Vagy 2 nap alatt annyian beáramlottak, mint az előző fél évben?
(A fenébe ezekkel a pirézekkel!)

Kérlek, íme, ennek higgy: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnvn001.html
2015 Január-Március: 33 542 illegális határátlépő!
Egyesek szerint pedig nincs is illegális határátlépő, nincs ügy, csak plakátolhatnékja volt Orbánéknak.
Valaki mondjon már nekem egy országot, ahova ilyen tempóban, ilyen számossággal csak úgy be lehet lógni illegálisan és nem toloncolják ki őket?
Menekült az, aki a testi épségét, életét menti, fenyegetettség miatt.
Aki csak jobb életkörülményeket akar és belóg illegálisan egy országba, azt nehogy már be kelljen fogadni. Ezen az alapon kiürülhetnének országok, fél kontinensek és oda mehetne mindenki, ahol jobb életet teremtettek az ott élők.
Érdekes lenne.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
B
"Lettország belügyminiszterének közleménye szerint nem fogadják be az Európai Unió által hozzájuk küldött menekülteket, és nem fogadják el a Brüsszel által bevándorlásügyben kiszabott kvótát sem. A közlemény szerint fizikailag képtelenség, hogy az EU által hozzájuk irányított 700 menekültet elhelyezzék, mert ehhez nem rendelkeznek a szükséges létesítményekkel és elegendő férőhellyel."

Teccik érteni? 700 főről van szó, s nem többről. Ráadásul olyan 700 főről, akik valóban menekültek, megkapták a menekült státuszt. Javaslom háromszor elolvasni a fenti idézetet és helyesen értelmezni.
Nos, Magyarország 100 ezres illegális bevándorlótömeggel néz szembe. Mindenhonnan ide toloncolhatják - meg is fogják tenni azokat, akik Magyarországon léptek először az EU területére.
Aki szerint az rendben van, aki szerint ez nem űbermega szívás, azt kár is megpróbálni meggyőzni róla, mekkora a gáz.
 
Szervusz Borla,
már ne is haragudj , de kérdem mint ügyeletes álnok szerencsétlen senkiházi , hogy miért is háborogsz ?? Nekünk van egy Dublini egyezségünk amit ugye ott irtak alá az EU-s államok vezetöi , hogy minden bevándorlot vissza kell toloncolni abba az országba ahol elöször lábát europai földre tett . Na kérlek ezt azért Dublinbe vagy lehetne Londoni egyezség is mert ugye mint már emlitetetttem Jézus Krisztuson kivül ember nem teheti a lábát ! Hiszen mind kettö sziget :rohog::rohog::rohog::rohog: Luxemburgba ugyszintén nem mehetsz mert ahhoz nincsen elegendö pénzed , kérdezd csak meg Junkert vagy Asszelblomot . Inkább ajánlom ugye Olaszországot meg a Szerbeket , mivel Olaszországnak fogadnia kell Szerbiából meg ugye bármikor elmehetsz Magyarországra :hurra::hurra::hurra:
 
B
Szervusz Borla,
már ne is haragudj , de kérdem mint ügyeletes álnok szerencsétlen senkiházi , hogy miért is háborogsz ?? Nekünk van egy Dublini egyezségünk amit ugye ott irtak alá az EU-s államok vezetöi , hogy minden bevándorlot vissza kell toloncolni abba az országba ahol elöször lábát europai földre tett . Na kérlek ezt azért Dublinbe vagy lehetne Londoni egyezség is mert ugye mint már emlitetetttem Jézus Krisztuson kivül ember nem teheti a lábát ! Hiszen mind kettö sziget :rohog::rohog::rohog::rohog: Luxemburgba ugyszintén nem mehetsz mert ahhoz nincsen elegendö pénzed , kérdezd csak meg Junkert vagy Asszelblomot . Inkább ajánlom ugye Olaszországot meg a Szerbeket , mivel Olaszországnak fogadnia kell Szerbiából meg ugye bármikor elmehetsz Magyarországra :hurra::hurra::hurra:

Hát, kedves Gyula, szó sincs háborgásról, arra nekem nincs energiám. Csak próbáltam (befejeztem, mert már mindent elmondtam) megértetni emberekkel, hogy nagy kakiban van az ország, s még nagyobb várható. Hogy a fejünket ne dugjuk homokba, ne legyünk álszentül polkorrektek, mert azzal csak tovább súlyosbítjuk a dolgokat.
Jól látod, az egyezményt olyan országok szövegezték, akik nyilván nem lesznek soha érintettek elszenvedőként egy illegális beáramlásban. Értem a humort, csak sajnos kicsit kesernyés ez így, ugyebár.
 
Kérlek, íme, ennek higgy: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnvn001.html
2015 Január-Március: 33 542 illegális határátlépő!
Megértettem. Nem hiszek sem Kósának, sem Rogánnak (hisz mindketten valótlan számokkal dobálóztak.
Egyesek szerint pedig nincs is illegális határátlépő, nincs ügy, csak plakátolhatnékja volt Orbánéknak.
Mások szerint meg kiváló ürügy, hogy elterelje a figyelmet a Questor és a többi botrányról…
Valaki mondjon már nekem egy országot, ahova ilyen tempóban, ilyen számossággal csak úgy be lehet lógni illegálisan és nem toloncolják ki őket?
Málta, Olaszország….
Menekült az, aki a testi épségét, életét menti, fenyegetettség miatt.
Aki csak jobb életkörülményeket akar és belóg illegálisan egy országba, azt nehogy már be kelljen fogadni.
Ne is, mi közünk hozzá, mi emberek vagyunk, ők meg….
Ezen az alapon kiürülhetnének országok, fél kontinensek és oda mehetne mindenki, ahol jobb életet teremtettek az ott élők.
Érdekes lenne.
Nocsak, nocsak. Az utolsó előtti mondatod fényes bizonyítéka az a pár száz ezer magyar, meg az a pár millió volt szoc országbeli, aki Ausztriától Angliáig nem a saját hazájában keresi a boldogulását.
Persze nekik - még - lehet, de azoknak a mocskos pirézeknek bányászkereszt…
A végére egy kis matek alsós számtan:
10988430_873376992719451_3203543050083396925_n.jpg
 
B
Megértettem. Nem hiszek sem Kósának, sem Rogánnak (hisz mindketten valótlan számokkal dobálóztak.
Mások szerint meg kiváló ürügy, hogy elterelje a figyelmet a Questor és a többi botrányról…

Málta, Olaszország….

Ne is, mi közünk hozzá, mi emberek vagyunk, ők meg….
Nocsak, nocsak. Az utolsó előtti mondatod fényes bizonyítéka az a pár száz ezer magyar, meg az a pár millió volt szoc országbeli, aki Ausztriától Angliáig nem a saját hazájában keresi a boldogulását.
Persze nekik - még - lehet, de azoknak a mocskos pirézeknek bányászkereszt…
A végére egy kis matek alsós számtan:
10988430_873376992719451_3203543050083396925_n.jpg

Rosszul tudod:
Málta és Olaszország, csakúgy mint a többi bevándorlásban érintett, ugyanabban a cipőben jár, mint mi is, azét nem transzportálják vissza az érkezőket, mert nincs hova, mivel, hogyan. Addig is humanitárius okokból nem tehetnek mást az érintett országok, mint hogy gondoskodnak róluk.
Igen, mindannyian emberek vagyunk - csak ahogyan azt te aposztrofálod, mondjuk, hogy nem túl elegáns.... Az illegális bevándorló pedig mindenhol a világon illegális bevándorló. Nem fogom, ezt miért nehéz megérteni.
Figyelemelterelés egyéb botrányokról, Igen, nyilván az is. Nem is lenne gond, ha csak az az aspektus domborodna. De azért van itt néhány tíz/százezer illegális bevándorló is ...
Magyarok nyugati országokban? Rosszul látod, rosszul tudod: ők egy államközösség polgárai, akiknek joguk van az EU területén bárhol élni, dolgozni.
A matematika jó, az ül. Igen, ez egy ilyen ország. Magyarországgal mindent meg lehet csinálni.
Nos, nincs sok kedven sajátosan értelmezett, itt-ott kicsit csúsztatva kezelt információkkal tűzdelt vitákban részt venni. Nézd el nekem, hogy a továbbiakban ebben a témakörben nem kívánok megnyilvánulni.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Aha, értem én. 444.hu fröcsögése hiteles, aki pedig tartalomhűen idézi a Kósa beszélgetést, az nem hiteles. Minden világos. Írod: "nincs bevándorlás téma". Tényleg nincs? Akkor miről szól ez a thread? A kanárik étkezési szokásairól? Nyilván akkor illegális bevándorlók sincsenek, csak álmodtuk az egészet. Persze, ez (nincs is téma, álmodtuk csupán) csak akkor lesz hiteles, ha majd a mandíner, meg 444, meg hasonló nagyon szavahihető, nagyon elfogulatlan, viztathatatlanul objektív azt írják. Margit ....
S itt most részemről befejezve, ezen nincs mit rugózni tovább.
Az biztos, hogy a te fröcsögésed nem hiteles. Sokat hazudsz, ténybelileg is.
 
Rosszul tudod:
Málta és Olaszország, csakúgy mint a többi bevándorlásban érintett, ugyanabban a cipőben jár, mint mi is
De, hát nem ezt kérted, hogy még egy ilyen országot?:
...
Valaki mondjon már nekem egy országot, ahova ilyen tempóban, ilyen számossággal csak úgy be lehet lógni illegálisan és nem toloncolják ki őket?…
Igaz én kettőt írtam…
, azét nem transzportálják vissza az érkezőket, mert nincs hova, mivel, hogyan.
Nem is értem, hogy a csórikámék miért is nem kérik kölcsön a németektől azt a tucatnyi charter gépet, amivel hozzánk akarják visszalapátolni a pirézeket.
Addig is humanitárius okokból nem tehetnek mást az érintett országok, mint hogy gondoskodnak róluk.
Ez azért szíven ütött. Ők humanitáriusak, mi meg plakátolunk…
Igen, mindannyian emberek vagyunk - csak ahogyan azt te aposztrofálod, mondjuk, hogy nem túl elegáns....
Miért is, mert én egyenlőségjelet merek tenni egy eritreai és egy magyar közé?
Vagy mert szélsőségesen azt gondolom, hogy ha - akár 100000 fős is lesz a menekültáradat- akkor is elbír az ország ennyi plusz főt, főleg, ha a nem túl kvalifikált (hisz tkp erre törekszik a regnáló hatalom) személyek közmunkásokká avanzsálhatnak? tudatosan leépítik a felsőoktatást, mert kétkezi munkások kellenek, azok hiányoznak….
Valóban nem túl elegáns, de nem én kezdtem. Hanem velem és még pár ezer honfitársammal szemben a hatalom.
Az illegális bevándorló pedig mindenhol a világon illegális bevándorló. Nem fogom, ezt miért nehéz megérteni.
Én meg azt nem értem mi velük a baj?
Ja hogy nem dolgoznak és elveszik előlünk a munkát?
Na és, arra a 2-3 napra, hisz azt írják 2 napon belül továbbmennek…
És ha visszaküldik, mivel úgysem zárhatjuk be őket (legalábbis még nem), majd megint visszamennek, mint a macska a tetőre bagzáskor…
Figyelemelterelés egyéb botrányokról, Igen, nyilván az is. Nem is lenne gond, ha csak az az aspektus domborodna. De azért van itt néhány tíz/százezer illegális bevándorló is ...
Na állj! Ne rogánolj! Pont te linkelted be , hogy a KSH szerint 33000 (valahány száz).
Magyarok nyugati országokban? Rosszul látod, rosszul tudod: ők egy államközösség polgárai, akiknek joguk van az EU területén bárhol élni, dolgozni.
?????
Na jó, kifejtem: amit szabad Jupiternek…
A matematika jó, az ül. Igen, ez egy ilyen ország. Magyarországgal mindent meg lehet csinálni.
Nos, nincs sok kedven sajátosan értelmezett, itt-ott kicsit csúsztatva kezelt információkkal tűzdelt vitákban részt venni. Nézd el nekem, hogy a továbbiakban ebben a témakörben nem kívánok megnyilvánulni.
Ajjaj, ha tudom, nem strapálom én sem magam, de, ha már ennyit püföltem a billentyűket, csak beküldöm.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,906
Tagok
615,340
Legújabb tagunk
Torda Bernadett
Oldal tetejére