Terror Brüsszelben: már 21 halott, 35 sérült

A brüsszeli tűzoltóság szóvivője szerint legalább 21 halottja van a brüsszeli repülőtéren történt kettős robbantásnak. Robbantottak a metróban is.

A repteret lezárták, a repülőgépek visszafordultak. A brüsszeli metró leállt. Egy belga lap szerint fel nem robbant bombákat is találtak. A belga közszolgálati televízió szerint öngyilkos merénylők voltak. Két magyar is megsérült a robbantásokban.


Minden Brüsszelbe tartó járatot máshová irányítanak, a többit pedig törölték. A repülőtéren hatalmas a pánik, a környéket most próbálják kiüríteni.

A Le Soir című helyi lap értesülései szerint a robbanások röviddel reggel 8 óra után történtek a repülőtér indulási oldalán, az American Airlines légitársaság irodája közelében.

Szemtanúk szerint az első detonáció után mindenki rohanni kezdett a kijárat felé. A helyszínen mindenhol otthagyott csomagok hevernek.

A televíziós csatornák által sugárzott képek tanúsága szerint számos rendőrt és mentőt vezényeltek a helyszínre. A légikikötő felett fekete füst gomolygott, több helyen betörtek az ablakok és leszakadt a plafon.

Szemtanúk szerint lövések is dördültek és arab nyelvű kiabálások hallatszottak közvetlenül a kettős robbanás előtt - jelentette a La Derniére Heure című belga napilap internetes felületén.

A Het Laatste Nieuws szerint fel nem robbant bombákat is találtak a repülőtéren.

Robbanás történt kedd reggel egy brüsszeli metróállamoson is, az uniós intézmények közelében - jelentette az RTBF belga közszolgálati csatorna. Az összes metróállomást lezárták.

A belga légügyi irányító központ tájékoztatása szerint a brüsszeli Zaventem repülőtérre reggel biztonságosan megérkezett utolsó járatok között volt a budapesti járat.

A biztonságosan földet ért és a nemzetközi repülőtéren utoljára fogadott járatok között volt még a stockholmi, a berlini, a genfi, az oslói, és a prágai gépek.

A belga kormány elrendelte a legmagasabb, negyedik szintű terrorkészültséget - jelentette be Jan Jambon belügyminiszter. A robbanásokat még mindig ismeretlen eredetűnek nevezték.

Két magyar is megsérült a keddi brüsszeli robbantások során - mondta Nagy Zoltán brüsszeli nagykövet.



terror brussel.jpg
 
Bocsáss meg, de csak hogy világos legyen az én csekély értelmi képességeim számára is: ez most akkor azt jelenti, hogy te, egy nő, úgy véled,

1. aki nő lefekszik házasságon kívül, az kurva?
és
2. aki kurva, azt szabad megerőszakolni
sőt
3. aki kurva, azt szabad megölni is?

Jó, én értem, nem szokatlan ez a nézet Európában, elég divatos is volt úgy kb 800 évvel ezelőtt, és szeretem is a történelmi regényeket, izgalmasak, de hogy hirtelen így a valóságban is szembesüljek e nézettel a huszonegyedik században, egy elméletileg európai nő szájából, az azért úgy váratlan volt. Nem azt mondom hogy nincs igazad, mert ez biztos így van ha egyszer Allah harcosai így gondolják, hiszen multikulti vagyunk, fogadjuk el a nézeteiket akkor is ha a kurváink halálával jár, csak meglepődtem.

Félre ne érts, én nem akarok agitálni a kurvák megölése ellen, öljék csak őket nyugodtan, én nem vagyok kurva... meg öljék meg a buzikat is, azellen se szólok, én buzi se vagyok... tőlem megölhetik akármelyik másik embert is aki nem én vagyok, nem szólok... bánja fene ha értem se szól majd senki, remélem lesz nagy mázli és rám akkor kerülne sor amikor már úgyis meghótam magamat végelgyengülésben...

:rohog:
 
Ez akkor sem jogosít fel senkit, semmire! Ha nekem olyan kedvem van, szétteszem a lábam 999-nek, de az ezrediknek akkor is jogom van nemet mondani! Nem a többség dönt, csakis én!
Az meg, hogy erről ki mit gondol, mindenkinek a magánügye.

Egy nő értéke a tisztesség. Ha ebből sokan részesülnek, a tisztesség átalakul prédává. Az pedig csak az éhes embereknek kell.

Becstelenség nem történik, csak jogtalan bitorlás......és itt már nem a keresztény kultúrát véded....
 
Egy nő értéke a tisztesség. Ha ebből sokan részesülnek, a tisztesség átalakul prédává. Az pedig csak az éhes embereknek kell.

Becstelenség nem történik, csak jogtalan bitorlás......és itt már nem a keresztény kultúrát véded....
Ki mondta, hogy a keresztény kultúra szem előtt tartása a legfőbb célom? Semmiféle vallási hókuszpókban nem hiszek!
Jogról beszélünk!
 
Tisztelt Tagok!

Ebben a fórumban is kérném, hogy maradjunk meg az ide kommentelők által már jól ismert kultúrális szintnél.

Hogy melyik tagunk tahó? Senki, legfeljebb kifejezési nehézségek kihívásával küszködő lehet. (Kivéve engem. Engem lehet szidni, de csak a hátam mögött, mert a modit bírálni - és etetni - a CH-n szigorúan tilos.)

Ki valós személy? Ugyan mi a valóság? (Az objektív környezet szubjektív tükröződése az egyes személyek tudatában?) Melitta valós. Már láttam. Beka talán. Vele még csak audio kapcsolatban voltam és a technológia mai fejlettségi szintjén - lehetett szuperszámítógép is. Én - úgy vélem szintén valós személy vagyok, bár reggel a tükörben látottak alapján már én is kételkedem. Xinof, setni, Pitti… biztos, hogy létező személyek. Gépek nem adnának ennyi munkát (a talán létező) CH-s moderátoroknak.

Mi volt még?
Ja Putyin, Erdogan,Merkel, Obama, Orbán… meggyőződésem, hogy szintén létező személyek, mert így vagy úgy - keményen szívunk miattuk.
A vallás. Na ez ugye tilos itt a CH-n. (Még szerencse, mert magyarázkodhatnék a sajátos hitem miatt, ha kiderülne…)

És most, hogy talán oldottam a felgyülemlett feszültséget (ami érthető, hisz Pitti raktárosi pozíciója ellenére sem osztogatta a pálinkát, inkább megtartotta) - komolyabbra fordítva:

Nem dicsekvés, de nekem megadatott, hogy élhettem néhány különbözó rendszerben és néhány különböző kultúrában.
Így közel a 60-hoz azt leszűrtem, hogy addig, amíg a TOLERANCIA nem lesz mindenkinél alapvető tulajdonság, addig nem fog az emberiség komoly eredményeket elérni. A másság (és nem csak a nemi identitásra értve) elfogadása az egyik legfontosabb követelménynek kellene, hogy legyen. De ez vonatkozik mindenkire.
Az, hogy csak az én vallásom/politikám/elveim/elképzeléseim… jók - csak egy korlátolt ember számára lehetnek elfogadhatóak. A Homo Gondolkodusz egy kicsit mindenben kételkedik (lásd Bolyait az euklideszi geometriával), mert sohasem lehet biztos abban, hogy az az adott dolog - amivel épp foglalkozik - nem okoz-e nagyobb kárt, mint hasznot.

Viszont, ha az előbb felsoroltakban (ideológia/hit/politika…), bármelyik szemben álló fél, zéró toleranciát hirdet, akkor ott az altruizmus nem fog eredményre vezetni (szerintem), mert azt a másik fél - talán genetikai okokból - gyengeségnek fogja fel és tovább fogja erőltetni a saját elképzeléseit, amíg szép magyar kifejezéssel élve - rá nem oktrojálja (erőlteti- csak eszembe jutott) a másikra.
 
Én is ismerek Magyarországon olyan muszlim családot, hogy le a kalappal előttük.

Na de:

—Akit én ismerek, EGYETLEN muszlim család az egész nagyközségben! Úgy elég könnyű beilleszkedni szerintem.

—Feltételezem, akikről fentebb szóltál, azok se egy olyan városnegyed közepén laknak, ahol szinte alig is van más, csak muszlim! Könnyű ám úgy beilleszkedni, hogy egy szál akárki sincs az illető népéből körülötte, csak a befogadó ország polgárai...

Azt kéne megérteni, hogy az volt a hiba Európában, hogy hagyták hogy kialakuljanak ezek a csupa muszlimból álló mini „államok az államban”. Elhiszem én neked, hogy Kanadában ezekkel nincs semmi baj MÉG. De MAJD LESZ, ha hagyjátok hogy olyan „tiszta muszlim kultúrájú” negyedek jöjjenek létre, mint Belgiumban... Elvághatod a torkomat mancsetével, ha ez nem így lesz.

Persze hogy nem hőzöngenek ott, ahol kevesen vannak. Most nem azért hogy rasszista legyek, de magyarországon a cigányokkal sincs semmi baj ott, ahol egy szál és nem túl népes cigánycsalád él csupa fehér közt. Érdekes azonban, a mintacigányok akikkel példálódznak, sose egy cigánynegyed kellős közepén laknak! Lehet hogy valamikor ott laktak, de amikor hírbe kerülnek hogy ők milyen rendesek, akkor MÁR nem olyan helyen élnek...

Amúgy hogy valami jót is javasoljak: Magyarország könnyen túlléphetne ezen a „befogadásellenes” nemzetközi megítélésen, ha kijelentené: igenis BEFOGAD menekülteket! És nem is csak mittudomén kétezret akikről a kvóta szól kb. Hanem akár ötvenezret is!

De nem akárkiket... Mert ha Kanada válogathat, a magyarok is megtehetik. Megmondom kiket kéne befogadni, mert pofonegyszerű: KIZÁRÓLAG NŐKET. Méghozzá olyanokat, akik vagy

—egyedülálló lányok, gyermek nélkül
—vagy özvegyek, gyermek nélkül
—vagy lányok és/vagy özvegyek, és legfeljebb 1 gyermekük van, aki maga is lány, méghozzá 6 év alatti.

De ezeket is csak akkor, ha e nők/lányok még 25 év alattiak.

Szerintem ezek ugyanis nem terroristák, vagy legalábbis egészen csekély az esély rá hogy azok lesznek, részben mert elég fiatalok, s így vélhető hogy nemigen tudták még ennyire „átmosni az agyukat”, másrészt mert nők, eleve kevésbé fanatikusak, hiszen tetszhet nekik a szabadság amit Európában élveznek a hazájukhoz képest!

Továbbá, mert egyedülállóak, nincs férjük aki dresszírozza őket. Emellett mert fiatalok, gondolom szépek is, egzotikusak, hamar megtetszhetnek valami magyar pasasnak, feleségül veszi őket, és kész, lesz nagy happy, beilleszkedés, tudomisén. Ez Magyarországnak is előnyös lenne, mert megnőne a népszaporulat, a férfiaknak is jó lenne mert nőne a csinos nők választéka, s e nőknek azellen se lenne kifogása hogy otthon üljenek, szüljenek, s háztartást vezessenek, mert még így is sokkal szabadabbak lennének mint a muszlim világban.

És mindenki jól járna! És nem lenne harag hogy de a magyxarok nem befogadóak. Sőt! Kis ország ugyan, mégis befogadna akár ötvenezret is! Mekkora nagy tett lenne! Ezellen magam se tiltakoznék, hiszen most javaslom! (Persze még e nőket is szétosztva kéne letelepíteni, nem egy kupacba).

Na milyen ötletem van?!

Hát ez óriási ötlet! Feltétlen értesíteni kell a magyarországi Migrációkutató Intézetet, hogy terjessze a kormány elé. Az biztos, hogy a miniszterelnökünknek nagy sikere lenne vele az Európa Tanácsban. :D

Csakhogy... a muzulmán férfiak megtalálnák őket, hisz annak a kurd lánynak a megölésére a félvilágot átszelte a bősz apa és fivér, mert a szégyentelen k....rva, hagyta magát megerőszakolni 5 kurd férfi által. Szegény lány a család virágoskertjében végezte, alig 2 lábnyi földdel befedve. Németországban!
 
Hú Melitta, Beka Holt az egyik moderátorod, e hozzászólásodért lehet megharagszik rád! Ami azonban engem illet, egyetértek veled. Csak még annyit teszek hozzá, könnyű a muszlim lányoknak „erkölcsösnek” lenni, amikor sok országban kimetélik a csiklójukat is... Na én azt mondom, ha csak ilyen áron lehet bebiztosítani a nők úgymond „tisztaságát”, akkor inkább legyen minden nő kurva a közelemben! Az ilyesmi ugyanis már nem is a nők, de a férfinép szégyene!

Ja: tudsz-e róla, hogy ez a csiklókivágás sok esetben még Németországban is megtörténik az ott született muszlim lányokkal?! És igazi német orvosok is elvégzik rajtuk, mondván hogy még mindig jobb ez a nőknek, mintha a családjuk metéli ki nem sterilen?! Ez a szememben nem arra utal, mintha nagyon be akarnának illeszkedni, de hát sebaj, éljen a multikulti, mert minden szokás jó ugye ami kívülről kerül be, hiszen már Szent István király is megmondta hogy az egyszokású ország gyenge... Biztos emiatt is irtatta ki az ősvallásúakat, hogy növelje az országban a szokások és vallások számát, azaz ő is a multikulti híve volt...

Nem csak Németországban, hanem Svédországban is és mindenhol, ahol ők párhuzamos társadalomban élnek. Próbálna egy európai ilyen tenni a gyerekével mondjuk Norvégiában! Ott azért vettek el 5 kisgyereket egy norvég-román házaspártól (az egyik pár hónapos volt és még szoptatta az édesanyja), mert a tanárnéni egy keresztény dal éneklésén kapta és addig faggatta, míg a kislány azt is elmesélte, hogy amikor nem fogadnak szót, akkor az anyukája néha a fenekére üt.

Bizony, ez így volt és talán vissza sem kapják őket, a legkisebbről azt sem tudják hol van! A muzulmán meg csak úgy kimetszi a kislányok csiklóját. Nekik szabad, fő, hogy ne keresztény kultúrába nevelkedő gyerekek legyenek. Bármi lehet, csak ne fehér, ne európai és leginkább ne keresztény legyen. A keresztény vallás iszonyú ártalmas. Épp ma fogja 12 menekültnek a lábát mosogatni Ferenc pápa. Hát nem egy gonosz vénember? Nagyon veszélyes vallás!
 
Nem csak Németországban, hanem Svédországban is és mindenhol, ahol ők párhuzamos társadalomban élnek. Próbálna egy európai ilyen tenni a gyerekével mondjuk Norvégiában! Ott azért vettek el 5 kisgyereket egy norvég-román házaspártól (az egyik pár hónapos volt és még szoptatta az édesanyja), mert a tanárnéni egy keresztény dal éneklésén kapta és addig faggatta, míg a kislány azt is elmesélte, hogy amikor nem fogadnak szót, akkor az anyukája néha a fenekére üt.

Bizony, ez így volt és talán vissza sem kapják őket, a legkisebbről azt sem tudják hol van! A muzulmán meg csak úgy kimetszi a kislányok csiklóját. Nekik szabad, fő, hogy ne keresztény kultúrába nevelkedő gyerekek nevelkedjenek. Bármi lehet, csak ne fehér, ne európai és leginkább ne keresztény legyen. A keresztény vallás iszonyú ártalmas. Épp ma fogja 12 menekültnek a lábát mosogatni Ferenc pápa. Hát nem egy gonosz vénember? Nagyon veszélyes vallás!
Még szerencse hogy a kereszténységet sokan nem a pápasággal azonosítják.
 
Megverték a párizsi merényletek egyik elfogott tettesének az ügyvédjét. Megdöbbent, nem gondolta hogy ilyesmi lesz. Ha tudja el sem vállalja.
Rengeteg fenyegető levelet kapott.
Pedig ő csak egy ügyvéd.......
 
Még szerencse hogy a kereszténységet sokan nem a pápasággal azonosítják.

Persze, szerintem már senki, én sem, csak jellemző erre az agresszív vallásra most ez a húsvéti lábmosás. Amikor keresztény kultúrkörre gondolunk, abba még az ateisták is beletartoznak Európában, de a muzulmánok nem. Ki is kérnék maguknak.
 
Persze, szerintem már senki, én sem, csak jellemző erre az agresszív vallásra most ez a húsvéti lábmosás. Amikor keresztény kultúrkörre gondolunk, abba még az ateisták is beletartoznak Európában, de a muzulmánok nem. Ki is kérnék maguknak.
Még csak keresztény is csak papíron vagyok.
Mi a keresztény kultúrkör?
Lábmosás ugyan, elmegyek hozzád húsvétkor mosd meg a lábamat.
Nincsen ez szokásban.
Jézus mosta meg azóta ezt ki erőlteti agresszívan?
Én tisztességet,emberséget, tartok.Nem a kultúrkörét
Talán még az Ősi sámánvallást is elkerülöm.
Az élet józanságát kell követni nem vallást.
 
Utoljára módosítva:
Az egyik belga televizióban Hosszasan taglalták, hogy a Daesh 250.000 azaz kettőszázötvenezer vadiúj szíriai útlevélhez jutott hozzá ! ! És nagy a valószínősége, hogy nem a szegény menekülők között fogják szétosztani !
 
könnyű a muszlim lányoknak „erkölcsösnek” lenni, amikor sok országban kimetélik a csiklójukat is... Na én azt mondom, ha csak ilyen áron lehet bebiztosítani a nők úgymond „tisztaságát”, akkor inkább legyen minden nő kurva a közelemben!
Egy szavadat sem hiszem.Nincs akkora összefüggés a kurvává válás(kicsapongás) és kimetszés között.Még az erogén zónák többi része is megmarad
Az üzletszerű kéjelgéssel sincs összefüggésben.
Semmi összefüggés, úgy ahogy összehozod.
 
Azert nem lehet ilyen tomeget feltartani folyamatosan mert azert lehet ott vannak a rendoreg katonasag meg a lefel kozlekedo tankok de csak nem lehet a civil menekultekre lovoldozni, mert mi azert kultur emberek vagyunk es fegyvertelen embereket nem lehet tankokkal puskakkal megallitani.
Mindenkeppen torok gorog megoldas kell, es azert ugy nez ki ez valahogy meg fog valosulni.
Az elso 5 ev idegen orszagba borzalams nehez es egyaltalan nem biztos hogy sok ember kivan ott maradni akar nemetbe vagy mas eus orszagba. Aki penzzel jott annak is nehez majd mindenki levetkozik anyagilag mert nem ismeri a helyi lehetosegeket nem tudja jol felmerni stb a kozep osztalynak mondott emberek nem tudnak latvanysan elore lepni es kozuluk is sokan visszafognak menni, aki szegeny vagy a nullarol kezdi 5 ev nagyon keves ido hogy feltornazza magat es o kozuluk is sokan visszamennnek.
Canada nem egy lemaradott orszag es mikor mi jottunk akkor se volt az , megis sokan visszafordultak mert mast vartak mas elkepzelesuk volt mint elso munka a takaritas vagy mosogatas, mire egyaltalan kezdte kiismerni magat az ember.

A menekulteknek nehezebb sokkal a helyzetuk. Azert en nagyon bizok benen csak megoldodik a Sziriai helyzet is.

NAgyon kellene egy 12 pontos bevandorlasi eus torveny amit minden kovetseg meg kap minden lager es minden media felluleten kellene ismertetni.

Az a baj Melitta, hogy a magyarokból indulsz ki amikor a muszlimokról gondolkodol, holott nem ugyanaz a nép ám a kettő!

Mert: Abban neked igazad van, hogy sok (gazdasági) bevándorló visszafordul. Tapasztaltam magam is: az USA-ba aki kijön magyar, 10-ből 9 visszamegy az első fél éven belül, sőt, többnyire az első hónapot se várják meg.

Igenám, de látod te is: a muszlimok nem ilyenek, hiszen ha ilyenek volnának, nem alakul ki önálló városuk szinte rengeteg helyen Belgiumban meg máshol!

Most meg már akik jönnek, be se kell illeszkedjenek a nyugati kultúrába. Ott telepszenek le, ahol e rengeteg muszlim él, mások meg már senki se. Miuszlim világból jönnek tehát, muszlim világba. Semmi nem kényszeríti őket a beilleszkedésre, nincsenek nehézségeik még nyelvi se. Mi a búbánatért is akarnának visszamenni?! És látod hogy nem is mennek vissza.

Szóval teljesen más dolog ám a kettő.

És mi az hogy nem lehet menekültekre lőni?! Nem tudhatod, igazi menekültek-e. Van ám olyan a háborúban, hogy álcázás ugye. Sőt, a kémek eleve sose vallják be hogy kémek, valaminek álcázzák magukat. Akár csinos nőnek is. Nagyobbacska gyerek már katona is lehet, s tudjuk hogy a muszlimok körében tényleg kiképzik a gyerekeket is. Igenis erős határ kell. Lőni persze valóban csak végszükség esetén, de ha nekimennek a kerítésnek, elkezdik leszaggatni, beözönleni, akkor igenis lőni kell! Nyilván persze még ekkor is előbb csak könnygázzal, netán altatólövedékkel, de végső esetben akár éleslőszerrel is! Mert már bocsáss meg, de ha muszáj választani, ki maradjon életben, mi vagy ők, akkor miért is ne magunkra szavazhatnánk?!

És fentebb írtam egy másik hozzászólásomban, de mintha nem olvastad volna el: épp ez van most is, csak most a törökök lőnek rájuk a mi (=EU) megbízásából. Na most ez mennyivel jobb szerinted?! Mert szerintem rosszabb is, ugyanis álszentség, kétszínűség, hazugság, sumákolás!
 
Sajnos ahány hírportált nézek annyi az adat.
De remélem levonták belőlük az elkövetőket.

Miért reméled?! Azok talán nem emberek?! Azokért talán nem kár?! Hiszen egyformák vagyunk, nincs különség, őket is sajnálni kell!

Mondd, ha te látod hogy jön a reptér felé egy pasas, robbanómellénnyel, megállíthatnád úgy hogy főbelövöd, MEGTENNÉD?! Na nehogymár! Hiszen ő is EMBER, embertársunk! Ha ilyesmit teszel magad is GYILKOSSÁ VÁLSZ!!!!!!!!!!! A halálbüntetést nem szabad alkalmazni még akkor se ha ezzel más tragédiákat akarsz megelőzni, mert sose tudhatod, valóban megelőztél-e valamit, és mindenki megjavulhat, különben is, ott van mindig egy kis lehetőség arra hogy tévedsz... Például a fenti esetben: lehet hogy az nem is robbanőöv csak magán felejtette az úszómellényét, s az a sok izé benne nem dinamit csak parafa. Lehet az is hogy csak egy gyermekjáték, utánzat, s ő csak hülyéskedik. Lehet hogy valódi robbanómellény, de úgyse robbantana, az utolsó pillanatban félni kezdene, vagy meglátna egy csinos mosolyú leányt s emiatt megváltozna az ő lelkületében! NEM TUDHATOD! Ez igenis mind lehetséges, de te, a kegyetlen duvad, képes lennél MEGGYILKOLNI ŐT! Egy másik EMBERT!

Hová süllyedtél?!

A halálbüntetés igenis nem old meg semmit, és visszatartó ereje sincs.

De az ISIL ott szíriában sajnos ezt nem tudja, ezért alkalmazza olyan bőszen a halálbüntetést. Ez nagy baj. De ez se az ő hibájuk, nem tehetnek róla hogy ilyen buták. El kéne küldeni oda közéjük @Ernoe -t hogy magyarázza meg nekik, milyen idióták, ne halálbüntetéseskedjenek, mert annak úgysincs visszatartó ereje. Remélem Ernoet se tartja vissza attól, hogy elmenjen közéjük, s elkezdje őket tanítani erre.
 
Hát ez óriási ötlet! Feltétlen értesíteni kell a magyarországi Migrációkutató Intézetet, hogy terjessze a kormány elé. Az biztos, hogy a miniszterelnökünknek nagy sikere lenne vele az Európa Tanácsban. :D

Csakhogy... a muzulmán férfiak megtalálnák őket, hisz annak a kurd lánynak a megölésére a félvilágot átszelte a bősz apa és fivér, mert a szégyentelen k....rva, hagyta magát megerőszakolni 5 kurd férfi által. Szegény lány a család virágoskertjében végezte, alig 2 lábnyi földdel befedve. Németországban!

Igen, de aki befogadást nyerne, miért is tartaná meg az eredeti nevét, és minek is kéne világgá kürtölni, hogy épp Alsókenceficeröcsöge-bányatelepen lett letelepedve a Görbe utca 27 alatt?! Nevezzék ezentúl Kis Máriának, amiből a telefonkönyvben van 36 oldal, és kész.

Arra meg még a 2 millió muszlim se képes, hogy egész Magyarországot végigkutassa. Sőt, Európát, mert honnan is tudhatnák meg, épp az a csaj jött épp Magyarországra! Ha meg a csaj olyan hülye hogy felhívja egykori rokonságát telefonon és közli az új adatait/lakhelyét, akkor úgy kell neki, de meg is érdemli, mert HAZUDOTT, hiszen azt javasoltam, EGYEDÜLÁLLÓ nőket fogadjunk be, akiknek nemhogy rokonságuk nincs már, de se kutyájuk/se macskájuk!

Továbbá, talán kiviláglott eddigi szavaimból, híve vagyok a kerítésnek, még ha nem is szívesen. Aki tehát jönne muszlim férfi, elvileg be se szabadna engedni őket. Erre vannak a határőrök.

Mégtovábbá. Kockázat mindenütt van. Így a kiscsaj befogadást nyer. Ha nem fogadjuk be, vissza kell utazzon, s ott ölik meg. Vagy befogadja Németország, na ott is megölhetik. Ez tehát amit leírtál, mind nem ellenérv a javaslatomra.

Tehát nosza, javasold Orbánnak vagy bárki illetékesnek!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,184
Tagok
615,930
Legújabb tagunk
pezeta
Oldal tetejére