Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál!

Guy Verhofstadt egykori belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel az október 2-i kvótaszavazáson, és támogatja a Magyar Liberális Pártot abban, hogy meggyőzzék erről polgártársaikat.

“Hamarosan egy nagyon fontos kezdeményezésbe vágtok bele, hogy megismertessétek honfitársaitokkal a kormányotok által szervezett, október 2-i népszavazás valódi tétjét, és kampányoljatok az IGEN mellett, egy európai megoldásért” – írja a Liberálisoknak küldött levelében Verhofstadt, aki 1999 és 2008 között volt Belgium miniszterelnöke.

“Orbán Viktor ahelyett, hogy épített volna saját és szövetségesei súlyára a migrációs kihívásra adandó közös európai válasz befolyásolása és alakítása érdekében, sajnálatosan úgy döntött, hogy egy sugalmazó és manipulatív kérdésen alapuló népszavazást rendez, amely képes meggátolni vagy éppen teljesen ellehetetleníteni minden közös EU-s megoldást”

– fogalmaz a politikus, elismerve, hogy a menekültválság felfedte az Európai Unió hiányosságait, megkérdőjelezte a schengeni övezetet, a belső határok nélkül működő Európát, és veszélyeztette az egész EU koherenciáját.

Ugyanakkor úgy véli, hogy tovább kell dolgozni a migrációs válság közös megoldásán és az európai egység megőrzésén. Ez szerinte csak az EU külső határainak védelmével és a nemzetközi jogi szabályok betartásával valósítható meg, “ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden egyes tagországnak együtt kell működnie abban, hogy menedéket nyújtsunk azoknak az embereknek, akiket ellenőriztünk és jogosultnak tekintünk a menekült státuszra.”

A magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson a következő kérdésre lehet válaszolni: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

“Orbán Viktor nem válasza sajnos azt jelenti, hogy ő ehelyett inkább Magyarország körbekerítését választja, esetleg más európai uniós tagországok is erre az útra tévednek.

Illúzió azt gondolni, hogy az Unión belüli határok nyitottak maradhatnak anélkül, hogy kiépülne egy közös európai rendszer, és hogy a biztonság és a prosperitás fenntartható úgy, hogy a tagországok elszigetelik magukat, kerítéseket építenek egymás között, és gátolják a közös, európai megoldásokat.”

Levele végén Verhofstadt biztosítja a Liberálisokat arról, hogy az “igen” melletti kampányukban számíthatnak mind az ő, mind a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Párt (ALDE) támogatására.

Sir Graham Watson, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európa Párt korábbi elnöke is kampányolt már videóüzenetében a kvótaszavazáson való aktív részvétel mellett.

newscast team

belga.jpg

http://legfrissebb.info/author/porondmester/
 
Lakni nem laktam de elmentem a Bp.-i Keleti pályaudvarra és szörnyü volt, hogy semmi segitséget nem kaptak az emberek. Skandináv segélyszolgálatoknak voltam kénytelen adakozni, hogy legalább innivalot kapjanak a höségben várakozo menekültek. Sirni tudtam volna.
-
Aztán megnéztem a Planetáriumot a Népligetben, amin az ultrák a dühüket levezették, láttam ahogy fiatal suhancok naci parolával provokálták a camping-sátrakban várakozokat, tekintet nélkül nökre gyerekekre..
-
Ugyancsak tanuja voltam a Müncheni pályaudvarra érkezö menekülteknek, akiket egészen másképp, szivélyesen fogadtak az emberek, a rendörök kalapba gyüjtöttek pénzt nekik zsömlére mert a hivatalos szervek még nem értek oda... Egy egészen más érzés volt, embernek éreztem magam.
-
A befogadoközpontot nem a menekültek hozták magukkal, ha Mo.-on olyanok az állapotok azért a politikusaidat kell felelösé tenni.
-
Ez nem azt jelenti, hogy a magyarok nem segitenének de ha az emberiesség büntetendö cselekmény, ahogy a magyar egyházvezetök is mondják, akkor megértem az állapotokat, a menekültek mögött gyakran több honapos utazás volt.
-
Tölled mind biologiailag érett nötöl egy kicsit több megértést várnék el mind a fiu beirogatoktol.
-
Nekem könnyebb innen mert az események közelében élünk, én megtudom válaszolni a kérdéseitek javát, sajnálom azokat akik magyarországon élnek és nincs lehetöségük, idelyük magukat kellöen informálni. Ebben te sem segitesz nekik, csak a klischee-ket terjeszted.
-
Ne gondoljátok azt, hogy a szavaitoknak nincsenek következményei, német szociologusok nyilatkoztak arrol, hogy a menekültekkel kapcsolatos hangnem az iskolás gyerekek közötti viszonyt megmérgezi, nem kell ahoz menekültnek lenned, hogy egy goromba hangot kapjál a másiktol. Ez sokkal inkább érzödik Mo.-on.
-
A hangnem Mo.-on már régota agressziv, ingerültebb, embertelen, majd meglátjátok hova fog ez vezetni. Erre már magyar nyelvészek is rég rájöttek de ki hallgat oda?
-
En egyáltalán nem vallásokat ovok, hanem magunkat, benneteket. Nem idegenektöl hanem saját magunktol, magatoktol. Ez nem szentimentalizmus.[/QUOTE

Igyekszem biológiailag érett nőhöz méltón válaszolni neked.
Az, hogy úgymond a két tábor közül (bevándorlás pártiak és akik nem pártolják), csakis az idő lesz képes, eldönteni, hogy hosszútávon melyik állásfoglalás is bizonyul az élet szempotjából fenntarthatónak. Ezen kár is most "vitatkozni" , jelenleg nincs az a Nostradamus, aki ezt meg tudná mondani. Ezzel szerintem nagyjából egyet kell hogy mindenki értsen. A végkifejlet még messze van, de lehet, hogy keserű lesz, de az is lehet, hogy képesek lesznek a külünböző kultúrájú népcsoportok szimbiózisban élni. Meglátjuk. Talán még megérjük.....
Minden népnek megvan a maga keresztje, kár idehozni az ultrákat, mert ilyen és hasonló emberek MINDENHOL vannak.... ez nem egy álomvilág. Minthogy bűnözés is MINDENHOL van. A világ ilyen, sehol sem tudták megoldani ezen gondokat. Amúgy a magyar ultrák tettben meglehetősen hátul kullognak az angolok és franciák mögött... de ez csak szerény véleményem.
A müncheni pályaudvaron a fogadtatás tényleg -számomra- meghökkentő volt, kíváncsi is voltam vajon meddig fog tartani..... Én úgy értékelem, hogy túl hamar ért véget az Isten hozott Németországban c. -ki tudja ki által szervezett- népi megmozdulás. (Ebben követték osztrák honfitársaikat....)
Ha Magyarországon szörnyűek a körülmények, mint írod, akkor még mindig nem értem miért is szeretnétek, ha bevándorlók tömegeit fogadnánk be? Ebben kis ellentmondást látok....
Tudod, amíg itt a nagy igazságtalanságba belehalunk, akkor csak elég lenne megemlíteni egy-két multi céget, akik itt éhbérért dolgoztatják a magyar munkavállalókat... míg saját telephelyükön 3 sőt 4x a bérkifizetés.... Rabszolgáknak talán jó lesz a magyar..... van esze azért a nyugatnak is....
De ez nem ide tartozik, bocsánat.
A kellő iformáció az nálad mit jelent? Mert mégha a sajtó nem is számol be mindenről, az interneten kegyetlenül kint vannak dolgok.... Jaj, informáltság.... melyik országok médiái hallgatják el leginkább a történéseket? És ferdítették el a valóságot? Nem számít.
Menekültek. Elfogadom vannak közöttük súlyos állapotok elől menekülő emberek... ez tény. Ezzel nem vitatkozom. De. Mi is van a többiekkel?? Ha háború elől menekülök, nem az az elsődleges, hogy végre a családomat biztonságban tudhatom, nem lőnek ránk és megállok ott ahol ez már biztosított? És ha tovább is szeretnék menni, akkor azt törvényes úton teszem?? Nem dobálom el a papírjaimat, nem teszem lehetetlenné az újjlenyomat vételt....? Engem szerinted melyik ország engede be az EU-n kívül mert mi tagok vagyunk, ha megjelenek a határon és követelődzök? Majd ráunva a dolgokra betörök egy ország területére? Mit tennének velem? De őszintén válaszolj, mert azt mondtad te tudod a választ mindenre.
Nekem útlevél kell, sőt valamelyik orszgában élő ismerősöm esetleges meghívólevele, és mindezt csak az adott nagykövetségen keresztül bonyolíthatom....
Igen abban igazad van, hogy a szavaknak erejük van. Ehhez nem kell pszichológusnak lenni. Szavakkal néha jobban lehet bántani mint tettekkel. Nálam a politika nem családi téma. De a gyerek házon kívül találkozik vele.... és kérdez. Én válaszolok. Nem haraggal és nem gyűlölettel. De a gyerek sem hülye.... látja a neten, futótűzként terjednek a hírek.... Bár nem vagyok érett nő szerinted, legyen. Sohasem érdekelt ki mit mond rólam, ezután sem fog. A gyűlölet messze áll tőlem, mert az egy egészen más műfaj. De gyűlölni fogok, ha a családomnak baja esik, és okozza a bajt akár magyar, hottentotta vagy akár bevándorló. Ebben semmi különbséget nem teszek. És ha már itt tartunk börtönök.... tudod, kicsit csípi a szemem, amikor az elítéltek jogait feszegetik..... Mondjuk, ha xy árt a családodnak, netán megerőszakolja a gyermekedet (ez független az egész bevándorlástól), vajon hogy fogod magad érezni, ha majd az elkövetőnek az lesz a legnagyobb gondja, hogy nincs tornaterem és különben is hideg a reggeli kávéja?....

Én nem ítélem el azokat, akik mint te is, testközelben vagy a migránsokkal, teszi azt amit úgy érez tennie kell. Jó válasz itt nincs.... mert megjósolni sem lehet, mint említettem, hogy hová is vezet mindez.
Egy új hír, talán tegnapi? Nem tudom. De, Lettországból megszöktek azok a migránsok, akiket befogadott.... vajon miért???
Tisztelettel kívánok szép napot! :)
 
Utoljára módosítva:
Kíváncsi leszek erre fog-e Ernő lényegi választ adni?
Ez már az ő dolga.:) Annyit sajnos kifelejtettem monológomból, hogy iszonyatos összegeket kérnek el az embercsempészek..... nekem nem futná rá, mint ahogy a mindannyiuknál lévő iphonra sem futja (de ez saját szociális problémám). Vagyis a tehetősebbek jönnek.... mert az hazugság, hogy eladták mindenüket hogy pénzük legyen... háborús övezetben ingatlant eladni lehetetlen és a vicc kategóriába tartozik. De mi lesz azokkal az emberekkel, akiknek nincs pénzük hogy lefizessenek embercsempészeket? Őket lőhetik? Ők meghalhatnak? Csak azért mert nem tudnak jönni?? Micsoda képmutató álhumanizmus....
 
Szervusz Hajnalka ,
figyelj nekem lenne egy ötlettem ,/igaz ez már másé/ hogy van Németországban több olyan nagy üdülö-tengerjáró hajó ca. 5 ezer föt tud szállitani ! Milenne ha azt Németország kibérelné lemenne vele Tripolisba vagy Antayába és szépen elhozzná a menekülteket ! Aztán azoknak nemkéne a sok embercsempészt fizetniük és itt németországban még egy csomó készpénzel is rendelkeznének amellyel egy új életett el is kezdhetnek nyugodtan ?! Ezt miért nem teszik meg ??? vagy jobb a sok halott a tengeren ?
 
Ausztria bírósághoz fordul, ha Magyarország nem fogadja vissza azokat a menedékkérőket, akiknek az uniós jog szerint ott kell menekültstátuszt kérniük, ahol először az Európai Unió területére lépnek.

Erről Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter az ORF rádióállomásnak nyilatkozott szerdán. „Általános szabályként a dublini rendelet érvényes. Dublin betartatásáért az Európai Unió felelős, azoknak a tagállamoknak vagy országcsoportoknak, amelyek folyamatosan megsértik a törvényt, számítaniuk kell jogi következményekre” – szögezte le Sobotka.

Arra a kérdésre, hogy mit tesz Ausztria, ha Magyarország elzárkózik a menedékkérők visszafogadásától, az osztrák belügyminiszter hozzátette: "Ebben az esetben Ausztriának pert kell indítania. A köztársaságnak biztosítania kell, hogy az Európai Unió betartsa a törvényeket.”

Szijjártó: betartjuk az európai szabályokat, regisztrálunk, de nem fogadunk vissza Magyarország csak azokat a bevándorlókat fogadja vissza, akik az országnál léptek először az Európai Unió (EU) területére - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-vel. A külgazdasági és külügyminiszter közleményében kijelentette, "a magyar álláspont egyértelmű és változatlan, csak azokat fogadjuk vissza, akik Magyarországnál léptek először az Európai Unió területére".

Rámutatott, a közel-keleti vagy afrikai illegális bevándorlók "nyilvánvalóan" más országoknál léptek az unió területére, az pedig, hogy a bevándorlókat ezekben az országokban nem regisztrálták, nem jelent kifogást.

"Az előírások be nem tartása nem mentesít a következmények alól" - fogalmazott. Kiemelte, Magyarország betartja az európai szabályokat, megvédi a határokat, és regisztrálja a bevándorlókat.

Az, hogy jelenleg csökken az Ausztriába érkező illegális bevándorlók száma, a szigorított magyar határvédelemnek köszönhető - tette hozzá. "Tévúton jár mindenki, aki egy olyan országot kritizál, amely védi Európát, így védi Ausztriát is" - írta Szijjártó Péter.

ennyit arról, hogy nem akarnak ideküldeni senkit , az a baj ugye, hogy a kis "menekült" bemászik a kerítés alatt , hát akkor visszarakjuk, de csak akkor , ha 8km -en belül van a határsávon (honfoglalónak ugye ez nem gond másnap vagy harmadnap jön megint). Ha azon a kis ügyes túl tudott menni akkor már regisztráljuk és egy nyílt befogadó állomásra küldjük amit ugye ügyesen Körmendre raktunk :), ott az átlagos tartózkodási ideje az "életét féltő menekültnek" 48 óra és eltűnik ,majd felbukkan valahol nyugaton más néven. Ha valakit elfognak a határzár rongálása miatt akkor az ugye zárt táborba kerül , gyorsított eljárásban kiutasítják az országból , de na itt a móka azonnal egy "emberjogi" szervezet (van elég ilyen felforgató) benyújtat a felebezést a kis ártatlan nevében , ekkor viszont már nyílt táborba kell helyezni, na ahol szintén átlagosan 48 óra múlva bottal lehet ütni a nyomát. Viszont az osztrákok csak 80 "menedék" kérőt fogadnak naponta a németek meg 500-at. na most, kb ilyen szökőnk van naponta gyengébb napokon 80-90 fő , húzósabbakon 130-170 , az osztrákok meg be vannak szarva , hogy a német zár miatt náluk kezdtek feltorlódni a jövő munkalávalói. Nem hiába jelezték, hogy ebben az ütemben a hó vége elölt zárják a határokat körbe nyugat felé is .
 
Szervusz Hajnalka ,
figyelj nekem lenne egy ötlettem ,/igaz ez már másé/ hogy van Németországban több olyan nagy üdülö-tengerjáró hajó ca. 5 ezer föt tud szállitani ! Milenne ha azt Németország kibérelné lemenne vele Tripolisba vagy Antayába és szépen elhozzná a menekülteket ! Aztán azoknak nemkéne a sok embercsempészt fizetniük és itt németországban még egy csomó készpénzel is rendelkeznének amellyel egy új életett el is kezdhetnek nyugodtan ?! Ezt miért nem teszik meg ??? vagy jobb a sok halott a tengeren ?
Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem, de szállingóznak olyan hírek, hogy repzikkel hoznak migránsokat Kölnbe éjjel.... Mivel sajnos, sok az összeesküvés elmélet is, mely sokszor ingoványra épül, ennek valódiságát bizony nehéz eldönteni.
 
Nem,egyáltalán nem kell az ottani állampolgárok bűnügyi statisztikáival összevetni a menekültekét. Nem mintha ez felmentené az osztrák elkövetőket (akik,ismerve az osztrákokat,nem lehetnek vmi sokan...) ,de már bocsánat,ők otthon vannak! A menekültek meg állítólag menekülnek az erőszak,a terror és a gyilkosságok elől. Állítólag éppen menedéket keresnek . Akkor miért reprodukálják ezt itt nálunk? Azért,mert nagy részük tényleg katonaszökevény,gyilkos, köztörvényes bűnöző,sötét alak. Csak ott folytatják,ahol otthon abbahagyták.

A menekult akkor lesz ha el is fogadjak es letargyaljak az ugyet. 56-ban is nagyon sok koztorvenyes lepett le mint forradalmar.
Nem lehet elore rafogni senkire hogy te biztos eroszakolo vagy vagy csalo vagy gyilkos.
 
Ausztria bírósághoz fordul, ha Magyarország nem fogadja vissza azokat a menedékkérőket, akiknek az uniós jog szerint ott kell menekültstátuszt kérniük, ahol először az Európai Unió területére lépnek.

Erről Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter az ORF rádióállomásnak nyilatkozott szerdán. „Általános szabályként a dublini rendelet érvényes. Dublin betartatásáért az Európai Unió felelős, azoknak a tagállamoknak vagy országcsoportoknak, amelyek folyamatosan megsértik a törvényt, számítaniuk kell jogi következményekre” – szögezte le Sobotka.

Arra a kérdésre, hogy mit tesz Ausztria, ha Magyarország elzárkózik a menedékkérők visszafogadásától, az osztrák belügyminiszter hozzátette: "Ebben az esetben Ausztriának pert kell indítania. A köztársaságnak biztosítania kell, hogy az Európai Unió betartsa a törvényeket.”

Szijjártó: betartjuk az európai szabályokat, regisztrálunk, de nem fogadunk vissza Magyarország csak azokat a bevándorlókat fogadja vissza, akik az országnál léptek először az Európai Unió (EU) területére - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-vel. A külgazdasági és külügyminiszter közleményében kijelentette, "a magyar álláspont egyértelmű és változatlan, csak azokat fogadjuk vissza, akik Magyarországnál léptek először az Európai Unió területére".

Rámutatott, a közel-keleti vagy afrikai illegális bevándorlók "nyilvánvalóan" más országoknál léptek az unió területére, az pedig, hogy a bevándorlókat ezekben az országokban nem regisztrálták, nem jelent kifogást.

"Az előírások be nem tartása nem mentesít a következmények alól" - fogalmazott. Kiemelte, Magyarország betartja az európai szabályokat, megvédi a határokat, és regisztrálja a bevándorlókat.

Az, hogy jelenleg csökken az Ausztriába érkező illegális bevándorlók száma, a szigorított magyar határvédelemnek köszönhető - tette hozzá. "Tévúton jár mindenki, aki egy olyan országot kritizál, amely védi Európát, így védi Ausztriát is" - írta Szijjártó Péter.

ennyit arról, hogy nem akarnak ideküldeni senkit , az a baj ugye, hogy a kis "menekült" bemászik a kerítés alatt , hát akkor visszarakjuk, de csak akkor , ha 8km -en belül van a határsávon (honfoglalónak ugye ez nem gond másnap vagy harmadnap jön megint). Ha azon a kis ügyes túl tudott menni akkor már regisztráljuk és egy nyílt befogadó állomásra küldjük amit ugye ügyesen Körmendre raktunk :), ott az átlagos tartózkodási ideje az "életét féltő menekültnek" 48 óra és eltűnik ,majd felbukkan valahol nyugaton más néven. Ha valakit elfognak a határzár rongálása miatt akkor az ugye zárt táborba kerül , gyorsított eljárásban kiutasítják az országból , de na itt a móka azonnal egy "emberjogi" szervezet (van elég ilyen felforgató) benyújtat a felebezést a kis ártatlan nevében , ekkor viszont már nyílt táborba kell helyezni, na ahol szintén átlagosan 48 óra múlva bottal lehet ütni a nyomát. Viszont az osztrákok csak 80 "menedék" kérőt fogadnak naponta a németek meg 500-at. na most, kb ilyen szökőnk van naponta gyengébb napokon 80-90 fő , húzósabbakon 130-170 , az osztrákok meg be vannak szarva , hogy a német zár miatt náluk kezdtek feltorlódni a jövő munkalávalói. Nem hiába jelezték, hogy ebben az ütemben a hó vége elölt zárják a határokat körbe nyugat felé is .
Ezek már olyan játszmák, amitől az agyam felsír:))))) Na de legyünk komolyak, érettek: Nálunk nincs lufi, nincs kaja, nincs munka, a lakásról meg nem is beszélve.... vagyis embertelenek a körülmények. Ez hogyan fér össze a minket lenácizó Ausztria melldöngetésével???:)) Nemzeti sport lesz nálunk a ping-pong?
 
Inkább örülni kellene neki hogy vannak még ilyen szervezetek. Mert ha az állam ezeket is lebontja akkor mi vár ránk???????????

csak ezek a szervezetek nem azt csinálják amit kéne , nem az a feladat, hogy jogi kiskapukat kihasználva jelen esetben ugye benyújtjuk a felebezést , mert ugye joga van hozzá, elindítunk egy új eljárást , amit ha sikerülne levezetni az eredmény ugyan az. Mert ugye az eljárást csak tettenérés esetén indítják meg , és csak az ellen a személy ellen aki elvágta a drótot, a lukon átbújó maradék 50 ellen már ilyen nincs ilyen eljárás. Az "ember jogi" szervezet meg végül is nem csinál mást mint a törvényeket kijátszva , egy nyílt állomásra juttatja a delikvenst aki onnan záros határidőn belül lelép. Evvel ezek a szervezetek is tisztában vannak. Hosszú távon viszont ennek a következménye ténylegesen az lesz (véleményem szerint) , hogy a hatóság beszüntetteti ezeknek a szervezeteknek a működését, vagy erősen korlátozni fogja. Majd mikor a tényleges civil, és vagy humanitárius szervezetekre szükség lenne akkor , meg nem lesznek (mert azért van egy két szervezet aki nem politikai célokat próbálnak megvalósítani "emberjogi" szervezet álcájába bújva.) Mert azért ez a kis szórakozás a részükről azért nem kevés erőforrást von el máshonnan, a végtelenségig nem fogják hagyni csinálni nekik.
 
csak ezek a szervezetek nem azt csinálják amit kéne , nem az a feladat, hogy jogi kiskapukat kihasználva jelen esetben ugye benyújtjuk a felebezést , mert ugye joga van hozzá, elindítunk egy új eljárást , amit ha sikerülne levezetni az eredmény ugyan az. Mert ugye az eljárást csak tettenérés esetén indítják meg , és csak az ellen a személy ellen aki elvágta a drótot, a lukon átbújó maradék 50 ellen már ilyen nincs ilyen eljárás. Az "ember jogi" szervezet meg végül is nem csinál mást mint a törvényeket kijátszva , egy nyílt állomásra juttatja a delikvenst aki onnan záros határidőn belül lelép. Evvel ezek a szervezetek is tisztában vannak. Hosszú távon viszont ennek a következménye ténylegesen az lesz (véleményem szerint) , hogy a hatóság beszüntetteti ezeknek a szervezeteknek a működését, vagy erősen korlátozni fogja. Majd mikor a tényleges civil, és vagy humanitárius szervezetekre szükség lenne akkor , meg nem lesznek (mert azért van egy két szervezet aki nem politikai célokat próbálnak megvalósítani "emberjogi" szervezet álcájába bújva.) Mert azért ez a kis szórakozás a részükről azért nem kevés erőforrást von el máshonnan, a végtelenségig nem fogják hagyni csinálni nekik.
Erre gondoltam!
 
  • Tetszik
Reagált: CPG
csak ezek a szervezetek nem azt csinálják amit kéne , nem az a feladat, hogy jogi kiskapukat kihasználva jelen esetben ugye benyújtjuk a felebezést , mert ugye joga van hozzá, elindítunk egy új eljárást , amit ha sikerülne levezetni az eredmény ugyan az. Mert ugye az eljárást csak tettenérés esetén indítják meg , és csak az ellen a személy ellen aki elvágta a drótot, a lukon átbújó maradék 50 ellen már ilyen nincs ilyen eljárás. Az "ember jogi" szervezet meg végül is nem csinál mást mint a törvényeket kijátszva , egy nyílt állomásra juttatja a delikvenst aki onnan záros határidőn belül lelép. Evvel ezek a szervezetek is tisztában vannak. Hosszú távon viszont ennek a következménye ténylegesen az lesz (véleményem szerint) , hogy a hatóság beszüntetteti ezeknek a szervezeteknek a működését, vagy erősen korlátozni fogja. Majd mikor a tényleges civil, és vagy humanitárius szervezetekre szükség lenne akkor , meg nem lesznek (mert azért van egy két szervezet aki nem politikai célokat próbálnak megvalósítani "emberjogi" szervezet álcájába bújva.) Mert azért ez a kis szórakozás a részükről azért nem kevés erőforrást von el máshonnan, a végtelenségig nem fogják hagyni csinálni nekik.

Szerbia is érzi a bajokat.... pedig ott nyargalnak a humanitáriánus szervezetek ezerrel.... de már a lakosság is tiltakozik.... pedig ők nem is magyarok... én ezt nem értem:)))
 
Erre én is kíváncsi vagyok mert hogy nem lesz jó vége az biztos.
Egyre több az olyan ember aki nagyon tisztában van a jogaival de a kötelesség szót azt nem ismeri.
Szóval kivárásra játszok.
A menekülteknek meg egy szót üzenek...ALÁZAT.

En nem tudom elképzelni min mentek keresztül azok a menekültek akik veled szemben udvariatlanul viselkedtek én egyre több bevándorloval találkozom a városba jövet menet, egyre többbel a boltokba, könyvtárba... söt már ismerek két üzletet ahol prima olalybogyot, csipös paprikát tudok vásárolni. A boltos egy nemrég jött menekült. Sok jolszituált idös és fiatal nöt láttam ott vásárolni, az volt az érzésem direkt mennek oda mert a kiszolgállás kedves, nem körülményes, a kassza meletti perzsely televan apropénzzel, szeretik öket.
-
Ami az "Alázatos" szot illeti, (németül Demut) az egy Luther forditás, a bibliábol valo.
-
Az "alázatosság" annak a jele, hogy elismerjük az "Ur-szolga-viszonyt",
ez lehet egy "Koronatanra" épülö ál-demokratiában kivánatos itt nem. Legyenek az emberek a templomban alázatosak ha hisznek alienekbe de ne velem szemben.
-
Nekem mindig nagyon gyanus ha valaki alázatoskodik velem szemben, nagyon megalázonak, hamisnak találom.

-
A Szovjetunioban volt ugy, hogy a külföldieket kiválogatták a repülötéren, külön városzobába voltak, busz vitte öket a repülöhöz és ha elfoglalták a helyüket akkor intettek a helybelieknek akik gyalog megindultak a repülö felé. Az ilyen jelenetek borzaszto megalázoak.
-
Friedrich Nietzsche szerint az "alázatosság" a legveszélyesebb, a leg hazugabb ideál, ami mögött gyávaság és jellembeli gyengeség huzodik meg. En a szemmagasságban valo kapcsolatok melett vagyok.
-
Nemcsak a menekültek hanem a velünk szemben testi fogyatékossággal rendelkezök, mondjuk tolokocsiba zárt emberek is rávannak szorulva a segitségünkre. Nekem is volt már néhány munkatársam, a fiam egy nyelvtanárja is tolokocsiba üllt...
-
Nem várja el töllük senki az "alázatosságot", ök is inkább elviselik ha ugyan olyan gorombák vagyunk velük szembe mind egymással, mindsem azt, hogy egy alárendeltséget éreztessünk velük szemben.
 
En nem tudom elképzelni min mentek keresztül azok a menekültek akik veled szemben udvariatlanul viselkedtek én egyre több bevándorloval találkozom a városba jövet menet, egyre többbel a boltokba, könyvtárba... söt már ismerek két üzletet ahol prima olalybogyot, csipös paprikát tudok vásárolni. A boltos egy nemrég jött menekült. Sok jolszituált idös és fiatal nöt láttam ott vásárolni, az volt az érzésem direkt mennek oda mert a kiszolgállás kedves, nem körülményes, a kassza meletti perzsely televan apropénzzel, szeretik öket.
-
Ami az "Alázatos" szot illeti, (németül Demut) az egy Luther forditás, a bibliábol valo.
-
Az "alázatosság" annak a jele, hogy elismerjük az "Ur-szolga-viszonyt",
ez lehet egy "Koronatanra" épülö ál-demokratiában kivánatos itt nem. Legyenek az emberek a templomban alázatosak ha hisznek alienekbe de ne velem szemben.
-
Nekem mindig nagyon gyanus ha valaki alázatoskodik velem szemben, nagyon megalázonak, hamisnak találom.

-
A Szovjetunioban volt ugy, hogy a külföldieket kiválogatták a repülötéren, külön városzobába voltak, busz vitte öket a repülöhöz és ha elfoglalták a helyüket akkor intettek a helybelieknek akik gyalog megindultak a repülö felé. Az ilyen jelenetek borzaszto megalázoak.
-
Friedrich Nietzsche szerint az "alázatosság" a legveszélyesebb, a leg hazugabb ideál, ami mögött gyávaság és jellembeli gyengeség huzodik meg. En a szemmagasságban valo kapcsolatok melett vagyok.
-
Nemcsak a menekültek hanem a velünk szemben testi fogyatékossággal rendelkezök, mondjuk tolokocsiba zárt emberek is rávannak szorulva a segitségünkre. Nekem is volt már néhány munkatársam, a fiam egy nyelvtanárja is tolokocsiba üllt...
-
Nem várja el töllük senki az "alázatosságot", ök is inkább elviselik ha ugyan olyan gorombák vagyunk velük szembe mind egymással, mindsem azt, hogy egy alárendeltséget éreztessünk velük szemben.
Köszönöm a véleményedet hogy megosztottad velem de nem egyezik az enyémmel.
Örülök hogy tudsz csípős paprikát venni, eddig eszembe sem jutott hogy ebből is hiány lehet.
Sajnos lehet hogy igazad lesz mert egyre kevesebb az árú a polcokon állítólag nincs munkás aki feltölteni az árú szállító kamionokat.
Sajna már a CBA egyik leányvállalata is csőd szélén van akkor pedig bezárás hisz a kormány ragaszkodik a rendeleteihez amely bolt veszteséges annak annyi....
Ahhoz hogy Te mindent vallásilag közelítesz meg nem tudok mit szólni, Az alázat egy olyan tulajdonság, ami az élet minden területén nélkülözhetetlen ahhoz, hogy együtt tudjunk élni embertársainkkal. Már az ókorban is látták az alázatosság jelentőségét. Egy ógörög nyelven íródott írás szerint, az alázat alatt azt érthetjük:
"Alacsony, a normális szint alatt lévő" illetve: "szelíd, kedvesen engedelmes, alázatos"
Az alacsony alatt nem az illető testmagassága értendő, hanem az, hogy nem akar kiemelkedni, fölémagasodni másoknak. Azt a hozzáállást tükrözi, ami a normális szint alatt marad, azaz, nincs olyan ambíciója, hogy a többiek fölé magasztalja magát. Szelíd és engedelmes marad."
Nietzsche véleménye hm...eléggé vallásellenes volt.
 
Szervusz Setni ,
ezt pontosan ugy az ÁVO emberei is mondták és ??? vagy az más ??
Megint az AVO
Perzsa az se más,De azért ne tereld.
Most éppen nem az volt a téma.
Á ha neked mindenről az jut eszedbe
Kép2.jpg
Hát tedd DE egyetemesen.
Azt a mondatot minden lelkiismeret nélküli ember elmondja aki a tetteiért nem akarja vállalni a felelősséget.
A
leghíresebb Hitler mondta: az SS tagjainak:"Felmentelek benneteket a kispolgári lázálom, a lelkiismeret alól".
Ennyit a parancsteljesítéssel való takaródzásról és a többi kibújni akarásról Úgy általában.

Az egyén felelőssége hogy mit tesz.
A magyar felelősség a VH-ban olyan mély hogy nem lehet mosdatni.
Az az irredenta háborús uszítás ami megelőzte a hadba lépést
Magyar Hiszekegy iskolában beidomítottságnak
Ebben személyes felelőssége a teljes akkori kormánynak van.
Felelőssége van Papp-Váry Elemérnének, Sztójay Dömének,Bárdossy-nak
A két háború közötti propagandát irányítónak Bethlen, Gömbös.
A film előtti híradóknak.Rengetegen emlékszünk minimum Archívból:
Ez csak egy példa rá:
Testvér! A tilosban tolvajok tanyáznak, testünkről, lelkünkről mindent letépáznak, s nincsen ébren senki, alszik e nemzet, csalfa álom ölén délibábot kerget. Hitvány délibábot, mely százszor megcsalta, s nem látod nemzetem, hogy vigyorog rajta a szennyből termettek hitvány söpredéke?”
Ez egy szónoklati példa az irredenta szobornál.
 
Utoljára módosítva:
Szervusz Tornando ,
aztán hol van a felelösége Rákosinak , Péter Gábornak meg a többieknek ? Ugye a róluk készült filmet nemlehett bemutattni nehoy ellentétek , feszültségek legyenek a Magyar nép között ! Amugy meg tudod mindenki csak magából indulki , hogy ki terel és merre erröl beszélhetünk elegett , nem Te jöttél a mi vétkeinkkel ?? aztán kinek mutogatod a nemi szerved ? esetleg a nöi rokonaidnak vagy ??
 
  • Tetszik
Reagált: CPG

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss üzenetek

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,164
Üzenet
4,810,117
Tagok
616,197
Legújabb tagunk
bunora21
Oldal tetejére