Gyurcsány Ferenc a CNN-en

A volt miniszterelnökkel nem is akárki, hanem Christiane Amanpour beszélgetett annak kapcsán, hogy otthonában látott vendégül több menekült családot.

Gyurcsány Ferencet otthonából kapcsolták élőben a CNN-en, és először arról kérdezték, hogy hány menekültnek ad otthont?

Nagy ház, nagy szív
A politikus azt válaszolta, hogy ez mindig az adott naptól függ. Volt, hogy 12 embert, máskor pedig csak kettőt látott vendégül.

Amikor a volt kormányfőt arról faggatták, hogy pontosan miért teszi mindezt, akkor Gyurcsány Ferenc azt válaszolta, hogy beszélt a gyerekeivel, és arra jutottak, hogy mivel az átlagosnál nagyobb házzal rendelkeznek, ezért kötelességük segíteni.

2015090373.jpg

A CNN stúdiója - Gyurcsány Ferenc a CNN-en Christiane Amanpour műsorában a Gyurcsány-villából, Skypon jelentkezett élőben.

Forrás: Origo
A csirke mindenkinek bejön
És mégis vendéglátóként mit tesz meg ezekért az emberekért? – kérdezte Amanpour. „Csupa hétköznapi dolgot. Barátaink elhozzák őket, én nekilátok főzni, általában valami meleget, de kapnak gyümölcsöket, zöldséget, innivalót és csirkét is. A tapasztalataim alapján ez a legnépszerűbb étel a menekültek között” – válaszolt.

A DK elnöke arról is szólt, hogy ha kell, akkor fürdőszobát is biztosít a számukra, de vállalja a ruhák mosását, szárítását is, az igényektől függően. Volt olyan is, hogy orvoshoz kellett vinni valakit, és szorult már segítségre várandós menekült anya is.


A kertjéből kapcsolták

Forrás: Láng Balázs
Gyurcsány, mint névtelen önkéntes
A riporter azt is megkérdezte a volt kormányfőtől, hogy vendégei egyáltalán tudják-e, hogy az egykori miniszterelnöknél járnak. „Nem, de ez egyáltalán nem is fontos. Van egy politikusi énem, ami egy privát dolog, de ezt a szolgáltatást a családom nyújtja. Az ilyesmi csak két napig érdekes a média számára” – mondta.

Christiane Amanpour ezt követően egy meglehetősen személyes fejtegetésbe bocsátkozott arról, hogy milyen szomorúnak tartja a magyar kormány viselkedését, és ehhez képest mennyire példaértékűnek a volt miniszterelnök hozzáállását. Gyurcsány Ferenc számára ez persze politikai magas labda volt.

Fidesz vs. Jobbik
Az interjú utolsó perceit annak szentelte, hogy megpróbálta elemezni az Orbán-kormány intézkedéseit. Mint mondta, nem érti a magyar lépéseket, mert ezeknek az embereknek nem sok dologra lenne szüksége.

Vízre, némi ételre, kis árnyékra, hogy ne a napon vesztegeljenek. A volt miniszterelnök úgy érzi, hogy a Fidesz újabb hívekért folytat versenyt a Jobbikkal – legalábbis erről beszélt Christiane Amanpour műsorában.

Origo

GYurcsany.jpg
 
Utoljára módosítva:
Undorító önfényezés!Hála asorsnak,hogy nem ez a debil már a "Nagy Vezető"! Akiknek ez humánus és szimpatikus,gondoljanak a 2006-os budapesti rendőr-attakra!!!!!!!!!!!!!!!! Azt ez a féreg rendelte el!Na üdv!!!!!!!!!!!!!!

Bárcsak orbán is elkezdené magát fényezni hasonló módon, nem pedig ellenségképet mutatni annak a sok echte magyarnak, akik a nacionalista dumán kívül nem igazán fogékonyak semmire. Mert csak ellenség volt itt az elmúlt időben. Először volt Gyurcsány, utána Brüsszel aztán a multik, aztán a bankárok (de orbán parolázik a legnagyobbal), most a menekültek. Azt nem értem, hogy azt a sok hülye dumát, amit lead, hogyan kajolhatja még bárki is ennyire. Akkora a sz.r az országban, csodálom, hogy nem érzi mindenki. A seggünk kilóg a gatyából, aztán hallgatjuk, hogy jobban teljesítünk. orbán és haverjai biztos, hiszen orbán nappalijába van becsatornázva a teljes uniós támogatás, aztán röhög a markába, hogy az ilyen kishülyék, mint én is azon agyaskodunk, hogy ki a fasza gyerek.
 
azt hiszem teljesen fölösleges azon vitát nyitni - pláne egymást piszkálni miatta -, hogy melyik "nagy" emberünk mit csinált és mit nem
a gond az, hogy a hazai politikusok valahogy soha nem tudták és nem tudják, hogyan kellene ésszerűen politizálni
mindegyikük először is a saját kis kenyérkéjét vajazza, aztán jön a nagy semmi...(lehet ez máshol is így van, csak itt és nekünk ez valahogy jóval feltűnőbb)
 
"Gyurcsány szép csendben, felhajtás nélkül tette a dolgát."
Ez különösen tetszik....
Szinte az összes médium ,még a CNN is tudósít róla, olyan csendes.....
Az hogy ki vitte csődbe az országot egy gumicsont ( egyeseknek ), de tény, hogy a fidesz előtti, a rendszerváltás és az azt követő rablóprivatizáció idején ( trükkök százaival ) gazdagodott és emblematikussá vált Gyurcsány személye hiteltelen ebben a " befogadósdi " történetben.Még a hely is hiteltelen, tudjuk az Apró-villa történetét, hogy " került" a család tulajdonába..
A határon túli magyarok kettős állampolgársága népszavazásakor ismert álláspontja miatt is hiteltelen ez ügyben..
Értem én , hogy lehet utálni a fideszt , jobbikot stb, és hogy a baloldalon nincs alternatíva, de attól ő még egy politikai kalandor, ez nyilvánvaló..


Először is nem ártana megtanulni szöveget értelmezni... amikor ugyebár a törpe ellenzékben volt, akkor Gyurcsány nem, tehát ergo: nem a mostani szereplésről írtam .

" gazdagodott és emblematikussá vált Gyurcsány személye" ez meg aztán különösen röhejes, annak fényében, hogy orbi egy csupasz seggű "nemzetiségi" volt még a rendszerváltás idején is, csak éppen köpönyeget forgatott és no lám, mi lett belőle...

És azt se felejtsd el, hogy 2008-ban volt egy világválság, ami bennünket kétszeresen sújtott, mégsem álltunk olyan szarban, mint most. 2010-ben az államadósság 22 ezer milliárd volt, most 25 ezer milliárd, úgy, hogy még beletapsolt 3000 milliárd magánnyugdíj pénzt is... hát ehhez csak gratulálni lehet.

A határon túli magyarok kettős állampolgárságáról meg jobb, ha nem szövegelsz... megmondta, hogy az mire kell orbinak, semmi másra csak szavazatszedésre... mindenki lehülyézte, orbi tagadott, mint állat, hogy soha nem ad szavazati jogot "drága véreinknek", meg semmi egyéb juttatást, aztán mi lett belőle.. Szavazhatnak, és lassan minden megélhetési állampolgártársunknak jut nyugdíj, csak az ittenieknek nem! Pfuj, undorító, hánynom kell, amikor egyesek ilyen kettős mérce alapján ítélkeznek.
 
-

1.
Gyurcsány és kormánya valóban csődközeli helyzetbe kormányozta Magyarországot, ez tény.

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/new-york-times-csod-szelere-kerulhet-magyarorszag-323616

"...Magyarország a csőd szélére kerül, mint 2008-ban..."(!!!)

2. A menekültek befogadása vegytiszta, 100%-os PR fogás, semmi más. Gyurcsány a magyar politikai paletta legnagyobb pozőre.
Timeo Danaos et dona ferentes

Hát ecsém, azért szégyen, hogy olyan cikkeket linkelsz, amit valójában el sem olvasol... a cikk 2010-ből való, amikor is ugyebár már orbán király uralkodott. sikerült is fél év alatt lenulláznia az országot, gratula érte... 2008-ban meg ugyebár világválság volt, ami az eurozónán kívüli országokat duplán sújtotta... úgyhogy ez most nagy mellélövés volt, próbálkozz még. orbit meg még pozőrnek sem lehet nevezni, mert szimplán egy hiteltelen skizofrén barom... azt sem tudja, mit mondott fél órával azelőtt és képes a tök ellenkezőjét mondani.

Ja és ha már az idézeteknél tartunk

"Asperius nihil est humili, cum surgit in altum"
 
Utoljára módosítva:
Kedves csípős nyelvű erika0601!
Hiába puffogsz , attól még tény marad amit a fletó személyéről írtam..
Az említett rablóprivatizáció idején pedig a fidesz a fasorban se volt..A szoclibek a nemzeti vagyon jelentős részét játszották át ekkor, ezt kár tagadni.
De nem erőlködök tovább meggyőzni , te csak óvakodj a törpétől és jó hányást kívánok...
 
Kedves csípős nyelvű erika0601!
Hiába puffogsz , attól még tény marad amit a fletó személyéről írtam..
Az említett rablóprivatizáció idején pedig a fidesz a fasorban se volt..A szoclibek a nemzeti vagyon jelentős részét játszották át ekkor, ezt kár tagadni.
De nem erőlködök tovább meggyőzni , te csak óvakodj a törpétől és jó hányást kívánok...

" fleto"....tipikus fideSS duma.. Ne is erőlködj, mert még csokicsíkos lesz a gatyó.. amit a "szoclibek" csináltak, az eltörpül amellett az országrablás mellett, amit ez a mocskos gennyes banda művel

http://atlatszo.hu/2012/05/10/talpa...bicske-kozott-terjeszkedik-az-orban-uradalom/
olvasgass, bár megvilágosodás egy igazi hívőtől nem várható

(milyen érdekes, a törpe szocból lett lib, most meg hajlik a jobbik felé, szép karrier :) )
 
sziasztok
Meg áll az eszem ezen a pökhendi fickón...bezzeg amikor a határon túl élő Magyarok kettős állampolgárságáról volt szó megtagadta a saját véreit..undorító és vérlázító ez az ember...már rég el kellett volna tűnnie a süllyesztőben...de annyira ripacs és olyan piár veszi körül, hogy ez már elképesztő...remélem sokáig vendégül tudja látni ezeket a szerencsétlen embereket és amikor már azt hiszik hogy megfogták az Isten lábát majd felrakja Őket egy vonatra és rájönnek a nagy valóságra hogy csak hasznot húztak belőlük
 
Nem is tudom miert reklamalnak ezerrel a nyugdijasok mar mint a Mo-i ak, hogy fu fa,kap nyugdijat eleg ha valamelyik hetedig ose magyar volt. Itt is olvashato ugy az Ukran mint az Erdelyiek allampolgarsagival jaro nyugdij, ugy ,hogy se nem eltek otthon, se nem fizettek jarulekot.
Nemes elkepzeles volt Orbantol, akkor nem kell reklamalni es sajnalni toluk, hisz jobban teljesitunk van mit a tejbe apritani es boven jut nekik is a nagy kosarbol.
NEm volt igaza ebben Gyurcsanynak mert o nem tudhatta elore hogy ilyen nagy testveriseg es kozos nyugdij mindenki megelegedesere szolgal alig 1-2 evre ra, munkahely is akadt boven aki at akart telepedni, hisz arra se gondolt hogy a munkanelkuliek is kozmunkara mennek es igy jut mindenkinek munka aki itt akar elni.

A 2008 vilagvalsag vege fele tartott es Bajnai mar pozitiv irnanyu mutatokkal adta at a stafeta botot.
Persze arra se gondolt Gyurcsany hogy azIMF is kilesz rugva es 4% helyett 8-9% ra vesznek fel hitelt, hogy jobban teljesitsunk.
Ki gondolta volna hogy minden bankot ki akarnak fustolni, es helyettuk ecte magyar nemzetierzelmu bank lesz es azok a nyitas pillanatatol mar is csalasok sorozataival kezdenek. MArcsika draga , hogy szolgal a kedves egeszseged?Kvesztor ugy Bp bank baumax mind mind jobbna teljesitett ,es csak par milliardocskat kell nekik meg adni.......na nem aranyba mert az is trombita rez azt meg hamisan fujjak.
KAr is ezen mar elmelkedni mert mult ido, es egyaltalan nem tartozik a cikk temajahoz.
 
Szervusztok ,
magam pont akkor voltam otthon szabin 2008-ban amikor a bankok nyugaton majdnem csödbe kerültek ha az adófizetök pénzével megnem lettek mentve ! Akkor mondotta az akkori nagyfönök már nem is tudom akkor kivolt , hogy igen is milyen jó a mi gazdaságunk milyen erös a Forint hiszen bennünket elkerül ez a csöd csak a nyugatott érinti ! Csak ugye mielött hazamentem szabira akkor mondta a bankos haveröm , hogy hallotad ? Magyarország a csöd szélén áll és stikába lett megsegitve több milliárdal . Na erre tesék már gombot varni , egyik 19 a másik egyhilyán 20 , magam arra is emlékszem hogy volt egy pénzügyminiszter ki épitési engedélynélkül a kacsalábn forgólyát epitette oszt adött több száz millió segélyt a MALÉV-nak majd amikor leválasztották akkor egy másik országba került a barátai álltal alapitott új repülös társaságba és maga jellentette fel a Magyar államot Brüsszelben a hamisan kifizetett pénzekért amit ö sajátmaga eszközölt ki , na ez akkor mi a fene ? Többször láttam a Brüsszeli-Strassburgi gyülléseket /iagaz alig vannak ott a hölgyek-urak/ csak egymásra fröcskölnek ! Mindegy Gyurcsány -Bajnai-Orbán , lényeg hogy az országott lejárassák . Egymásik se mint opositiós párt teszi ezt meg csak a Magyar !!
 
GYulam mindig masrol beszelsz.
Brusszelbe korupcios se mas ugyekkel nem lehet menni csak ugy.
Eloszor otthon kell vegig jarni a staciokat birosag elso masodfok, kuria es utana lehet jogorvaslatert az Euba menni.
Ha valaki az igazsagot akarja es ezert kepes vegig menni az nem feljelento.
A feljelentok spiclik nem igy dolgoznak. A politikusok is vegig jarjak a maguk koreit mire Eu hoz tudnak fordulni , es meg kell hogy mondjam jol teszik mert ha nem lenne ez a megodas akkor ki allitana meg a sok visszaelest?
Nagyon sok kartalanitast kellett kifizetni mert megnyertek a pert, es ezek tenyek.
Ne a mediat foleg amiket olvasol, hanem a KSH adatait a hivatalos elfogadott auditalt tenyeket a 2008 as penzugyi helyzetrol olvasgasd.

A Malev elsozor is a Feri-hegy 2 canadaiak megnertek a pert Orbannal szemben 20 milliard karteritest iteltek meg Canadanak.
Husszutavu befektetessel 75 eves berlettel megoldottnak tunt a MAlev helyzete,meg a tuladonost az oroszok le nem kapcsoltak, es mar kerozinra sem tellett.
Ujra elado sorba kerult a MAlev , probalkoztak mindenkivel kinaiakkal haladtak legmeszebb a targyalasokba de az sem jott ossze. A MAlevot egyik percrol a masikra csodbe vittek. Talan meg ma is tart a per, a munkaberek, a szervizek ki nem fizeteseert. Azt hiszem az utasokat mara mar kifizettek azaz visszaadtak a jegyek arat, de erre is eveket kellett varni.

Ilyen hordereju beruhazas ezer fele ok miatt mehet fucsba. HA nem szurtak volna el a "hiteluket" a szavahihetoseguket a businesbe lehet a canadaiak is beszalltak volna a Malev megmentesebe, de sajnos nem igy alakult, pedig csak az orszag jart rosszul vele mert Bp egy atszallo allomas lehetett volna es lehetet volna tovabb fejleszteni es egy nyereseges vallalkozassa tenni.

Mi koze is van a cikkhez?
 
arra emlékszem, amikor a hordónkénti olaj ár 100-120 dodó volt, itthon a benzinkutaknál pedig majdnem megnyallintotta a 300 ft-ot a literenkénti benzinár. a kis zsebdiktátor egyből neki állt pattogni, akkor épp az aktuális ellenség ellen, fröcsögött mint egy disznó, hogy mit képzelnek, meg a magyar emberek meg a stb. Most az olajár 50 dodó alatt van. Rezsi harcosunknak nem kéne jóval 300 ft alá vinni az árat? most magyarázza el a magyar embereknek magyarul, hogy mi is van akkor. ki a sz.r alak, az aki 100 dodós árnál 290 ft árat "kért", vagy az aki (ez ő) 50 dodós árnál 350 ft "kér"
 
Szervusz Melitta ,
akkor mmost mondjuk ugy , hogy Oszkó Péter elvtárs amikor maga még Pénzügyminiszter volt akkor kiutalatt a Ferihegynek valami 500 milliót amit nem lett volna szabad , majd barátaival megalapitottak valamilyen új repülös társaságot melynek késöbb igazgatósági tagja is lett és amikor a válsztásokon elvesztette posztját akkor Brtüsszelben feljelentette Magyarországot azért amit Ö tett . Igaz neki ebböl semmi hátránya nem történt hiszen állam bácsi fizette ki a büntetést az adófizetök pénzéböl !!! Na csak ennyit az elvtársakról . Tudom ez sem tartozik ide , de ugye az a "Gyurcsány " villa az a" Sebestyén" féle volt nem ???;) Tudom ez sem tartozik ide . Aztán hogy eladosodunk az kérlek lassan már "normális" hiszen 1950 óta csak kiképzett "szakemberek" üllnek a posztokon illetve a Bécsi kávéházak teraszán ahol a pénzügyeinket intézik meg intézték .
Az egyedüli aki értelmes volt az meg véretlenül beleosett az ötödébe az olvasztóba Vályi Péter .:(
 
Ja és ha már az idézeteknél tartunk

"Asperius nihil est humili, cum surgit in altum"
Kedves Erika !
Az idezeted tetszik ,nagyon tetszik mert sommas egyszeru es kifejezo !
Mindket ertelmezes erre a felcsuti urizalo bugrisra passzol .
tetszik felettebb tetszik
" Semmi sem durvabb, mint alacsony szuletesu, ha magasra jut."
de az egyszerubb valtozat jobban illik ra...
" A serkebol lett tetu jobban csip."
 
Vannak nagyon segítő, humánus szervezetek, akik fő munkájukat az elesettek megsegítésére fordítják.

A segítség minden formája minden időben nagyon dicséretes. De most talán a Gyurcsány családnak is a segítség azt a formáját kellett volna választani, hogy valamely karitatív szervezetet támogatja anyagilag. Csendben, szó nélkül......
Nem védendő az exminiszterelnököt, de ő mintha ez előtt is jótékonykodott volna, mig ilyet a regnálóról nem nagyon hallani... (és félő nem azért mert csendben, szó nélkül tenné)
 
Hát ecsém, azért szégyen, hogy olyan cikkeket linkelsz, amit valójában el sem olvasol... a cikk 2010-ből való, amikor is ugyebár már orbán király uralkodott. sikerült is fél év alatt lenulláznia az országot, gratula érte... 2008-ban meg ugyebár világválság volt, ami az eurozónán kívüli országokat duplán sújtotta... úgyhogy ez most nagy mellélövés volt, próbálkozz még. orbit meg még pozőrnek sem lehet nevezni, mert szimplán egy hiteltelen skizofrén barom... azt sem tudja, mit mondott fél órával azelőtt és képes a tök ellenkezőjét mondani.

Ja és ha már az idézeteknél tartunk

"Asperius nihil est humili, cum surgit in altum"
Erika, az a szégyen, hogy a szövegértésed nulla. Kizárólag azért linkeltem az adott cikket (a megírásakor már ellenzékinek számító(?) médiumról), mert még az is elismeri, hogy 2008-ban csődközeli helyzet volt. Azt is emeltem ki. (Az más kérdés, hogy a ballib riogatás nem jött be, sőt...! Ettől függetlenül a 2008-ra vonatkozó megállapítás ül.)

Aprópó: azért beszélgess el közgazdászokkal is arról, hogy vajh csődbe lehet-e vinni pár hónap alatt egy prosperáló országot? (A választ persze magad is jól tudod, de azért kérdezz utána. Nem olyan egyszerű az! Hatalmas erőfeszítés kell hozzá.) Aztán meg annak is nézz utána, "húgocskám", hogy kik is vettek fel soktízmilliárd eurónyi kölcsönt, amely visszafizetésének a terhét az utánuk következő kormány nyakába tették? (Utánunk a vízözön...)

Ja, és hogy megnyugodj a lelkedben, egy "szemét faiszta, orbánbérenc" médiumról idézek:

http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/szoci-ravaszkodas-volt-az-imf-hitel-utemezese-1076705

A nemzetközi szervezettől 2008-ban felvett hitel visszafizetése tavaly ősszel kezdődött meg, ettől fogva negyedévenként tetemes összegű lejáratok (háromhavonta 900 millió euró) terhelik az országot.

Na jó, azért egy "objektív, elfogulatlan" médium (ja nem, bocsánat, ezek is seggnyalók, csak ezek másik segget nyalnak):

http://hvg.hu/gazdasag/20130812_Megkapta_az_IMF_a_magyar_hiteltorlesztest

... az ország a 2008-ban és 2009-ben felvett kölcsön teljes, hozzávetőleg 11,6 milliárd dolláros (7,64 milliárd SDR értékű) összegét törlesztette - tették hozzá. Az IMF felidézte, hogy eredetileg ezt az összeget 2013 folyamán és 2014-ben kellett volna visszafizetni.

Na persze, nagyon óvatosan fogalmaz a cikk, nem sarkít, nem "tematizál", de a lényeg ott van feketén fehéren. (ismét csak kiemeltem, szövegértéssel küszködők kedvéért).

Ehhez képest az, hogy Gyurcsán a lenyúlt százmilliókból néhány rézkrajcárt odadob (persze jó nagy sajtónyilvánosság mellett) a plebsznek, igazán "dícséretes", tényleg :)

Ja, és a személyeskedésed is tipikus ballib fogás. Én a hozzászólásomban senkivel nem személyeskedtem, de ez nálatok, úgy látszik része a "normál" kommunikációnak. Te(!) próbálkozz tovább!

Ülj le, egyes. Holnapra jobban készülj fel!
 
Utoljára módosítva:
Gyulam meg mindig nem tudom mi koze a cikkhez amiket irsz, igy vegig offolod az egesz topicot.
Az Apro villabol a tulajdonost a magyarok kuldtek el otthonabol, es a koruton ha vegig nezed sok haz tortenetet sok hasonlo eset tortent. MA mar a2.3.4. generacio el ezekbe az epuletekbe. Melelsleg 1961 ben szuletett Gyrcsany igy sok mindent hiaba akasz a nyakaba varni idorendben sem stimmel. Hogy Gyurcsany fobiad van ne itt eld ki.
OSzkorol se kene lehuznod a vizes lepedot mert gondolom nem vagytok egy sulycsoportban penzugyi tudasba.
Jo lenne ha megkimelnel minket az osszeeskuveselmeleteidtol.


Miert kene elbujdokolni ha valaki humanus cselekedetet csinal, nyilvan a hiveinek is peldaval kivan szolgalni es szerintem nincs kivetni valo abba ha egy ellenzeki kozszereplo minden eszkozzel ellenpeldaval szolgal a hatalmon levoknek. Mikor nem vett fel fizetest es karitativ celokra ajanlotta mikor miniszter elnok volt azzal se kerkedett ,csak akkor derult ki mikor egy falu nyilanosan koszonte meg, mas is volt aki hasonloan cselekedett es ezek a dolgok nagyon tiszteletre melto.
Engem az igazsagtalansag az ami bosszant, ami jo azt el kell ismerni. Se DK tag nem vagyok se nem oszt szoroz az en eletembe az o politikai palyafutasa, de hamar igy felsoroltam , ami tetszett nala, pl hogy az Avas lakotelepre elment par napra, amit keves vagy egy politikus nem csinalt. Lehet piar fogas volt de meg mindig emberibb mint a mostani pokhendi Rogan beszolasok.
Sajnos a 10 millios orszagba egy olyan politikus nem akad akibe sok ember ne a labat torolne.
Ha politikai donteseit kritizalja valaki tegye de ne itt , mert van nekik sajat oldaluk ahol valaszt is adnak, ez a cikk arrol szol ,hogy minden nap befogad egy menekultet megetet es legalabb egy napra enyhiti azt az utat amit a menekult bevallalt.

2008 ban vilag valsag volt, Mo is szenvedo alanya volt, ma nincs valsag es megis csak no az a franya adossag az orszagnak meg ugy is hogy jobban teljesit meg annal is jobban.
 
Utoljára módosítva:
Klapka is 1 millio Forintos tamogatast adott a Keletibe rekedt menekulteknek.
NAgyon sok jo ember van aki segit lehetosegehez kepest.
 
Szervusz Melitta ,
nekem nincsen Gyurcsány fobiám , hogy nem komálom az tutti de a mostani királyt sem meg az elöttük levöket sem . Az "Apró " villából nem is tudtam , hogy a tulajdonos Sebestyén Aladár a Ferroglobusz iagazgatója 1936-ban vette meg és feleségével meg annak azthiszem unoka öcsével éltek ott . Az épitmény 1952-ben lett államositva addig Flank illetve Sebestyén család ott élt és ezután költözött az Apró család oda , melyenek unokája ugye Dobrev Klára nem és Ö vette meg a villát elöször tudomásom szerint. Aztán van ám más története nem csak a Körútnak hanem mondjuk a Népköztársaság útnak is . ;) De hagyom inkább mert ez tényleg off .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,350
Tagok
615,789
Legújabb tagunk
vireni
Oldal tetejére