Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

caloger

Állandó Tag
Állandó Tag
De aztán a nő visszaaludt. A férfi ráeszmélt, az imént felidézett álomképek hatására, hogy az elmúlt negyven évben csak az emlékeiből és emlékeinek élt, nem hozott létre semmit, mely előbbre vinné a nemzetet és a világot, semmit ami biztosítaná, hogy személyére majd büszkén tekintsen az utókor.
Félelme, hogy névtelen ismeretlenként múlik majd el a világról arra késztette hogy leküzdje delíriumát és kikászálódjon az ágyból.
 

djjjozsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Még kóvályogva kicsit, de a konyha felé vette az irányt. A hűtőjéből egy pohár narancslé és egy darabka túrótorta visszaadta az életkedvét. Egy jó forró fürdőre vágyott, ahogy a vállát mosta, észrevette hogy egy hegbe botlott. Megütöttem magam? Kérdezte magában... Gyorsan a tükör elé állt, és megpróbálta kideríteni miről maradt le. A tükörképből egy tetoválást pillantott meg, ami csak ennyi volt: 75-123-23345, és még csak erőlködnie sem kellett, mert a számok tükörképét pingálta valaki a testére! Egy szál törülközőben kiment a nappaliba, és tárcsázni kezdett. A telefon kicsengett...
 

BlackStar

Új tag
egy nő vette fel a telefont!!!
-Tessék?-kérdezte a nő!
A nő hangja nagyon ismerős volt neki,de honan?Nem emlékszik rá.
-Ki maga?-végül ezt kérdezte a nőtől.
A nő nagy megrökönyödéssel visszaszólt a férfinak!
-De maga hivott és én mondjam meg hogy ki vagyok?Grace-nek hívnak!!!És maga kicsóda?
 

djjjozsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsánat hogy így magára törtem, a nevem Jack! Tudja, azért hívtam, mert teljesen meglepő dolgok történtek velem. Egy tetoválás van a maga telefonszámával rajtam, és nem tudom hogy került oda.
Csend következett a telefon túloldaláról, ezt szokás úgy hívni, hogy kínos hallgatás. Ez úgy 30 másodpercig tartott, amikor a nő végül rászánta magát hogy lereagálja ezt az esetet, és az örökkévalóságnak tűnt mire megszólalt:
-
 

bazsi24

Állandó Tag
Állandó Tag
érdekes hogy pont az én telefonszámom van magára tetoválva.kicsit ijesztőnek tartom a dolgot.-hát még nekem milyen furcsa érzés mondta jack.fura,mintha mindig is rajtam lett volna ez a tetoválás,habár már van rajtam pár tetoválás,de ez más.
-miért más?kérdezte grace
-mert mikor megérintettem valamiféle melegséget éreztem,mintha a tetoválásból áradna
-ez nekem már sok,kezdek megijedni tőle-mondta grace és illedelmesen elköszönt jack-től
 

mohol

Állandó Tag
Állandó Tag
Az asszony sokáig nézte a telefont. Nem tudta, mit tegyen. Felhívja, próbálkozzék megtudakolni, hogy került oda a tetoválás? Félt, egyre jobban félt. Ez valami jel!?
 

édua95

Állandó Tag
Állandó Tag
A nő titokzatosan elmosolyodott. A férfi elveszett az arcának tanulmányozásában. Majd mintha egy álomnól ébredt vona, megrázta a fejét, és ezt kérdezte:
-És mi az ön neve?
 

Évike_alkonyat

Állandó Tag
Állandó Tag
Jacke letette a telefont , és a tükör elé állt.Tanulmányozni kezdte a tetoválást , de semmi nem jutott az eszébe róla.Ugydöntött jobban teszi felöltözik és megiszik egy méregérös kávét.A kávéfözöt feltöltötte vizzel és beletete a kávét , még várt hogy felforjon a viz , elövette a leptopját és megnézte az e-mailjait.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
gondolta-és e-mailjait kezdte olvasni.,egyszerre mellbe ütötte egy üzenet.:"Ha megtalálta a telefonszámom jó uton jár,engem is megtalál",
 

Annwe

Állandó Tag
Állandó Tag
Jacke szíve hatalmas dobbant, nem tudta hirtelen mitévő legyen, felhívja újra a nőt, vagy ....de hírtelelen csöngettek, Jacke felállt és odament az ajtóhoz, kinézett de nem látott senkit...
 

kimera25

Állandó Tag
Állandó Tag
lopva figyelte ahogy a szájához emelete a poharat. a mély vörös buja vastag ajkak közbefogták a pohár peremét. nyelt egyet. reggel volt, kora reggel ő meg esendő férfiből volt. végiggondolta ahogy a víz útját ahogy lecsorog a hosszú torkon... melege lett. idegesen szívta be levegőt d enem tudta levenni a szemét arról torokról. a nő is zavarban lehetett ettől az átható tekintettől mert ádámcsutkája idegesen járt fel-s alá.ádámcsutka! az iménti forróság helyett jeges verejték lepte le.
 

mocsika

Új tag
A fene, talán ez a nő vagy férfi? már azt sem tudta. Ilyen korán lenne vagy még mindig álmodik, mert akkor ideje lenne felébredni, mert ez az állom kezd egyre szörnyűbb lenni- gondolta miközben körbenézett mi lehetett az a fura hang mit hallani vélt.
Amit látott nem volt mindennapi látvány.
Pulzusa egycsapásra az egekbe csapott.
Ez csak is álom lehet, imádkozott, hogy az legyen és minél hamarabb felébredjen belőle...
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
De a furcsa hang egyre közeledett,reszketve jött rá hogy nem álmodik,a hang a heverője alól hallatszott,dermedten feküdt,mozdulni sem mert,amikor--------
 
Oldal tetejére