Lázár migránsozó videója: válaszoltak Bécsből

Csodálkoznak és megdöbbentőnek tartják a miniszter videóját.

Megdöbbentő, hogy így becsmérli egy szomszédos ország fővárosát Lázár János – idézi a hvg.hu Renate Brauner írását. Bécs nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnoka szerint Lázár vádjai nem igazak és idegenellenesek.

"Bécs város nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnokaként és büszke bécsi polgárként a leghatározottabban tiltakozom az ellen, ahogyan Magyarország miniszterelnökséget vezető minisztere, Lázár János a szülővárosomat egy videójában megjelenítette. Csodálkozunk és megdöbbentőnek tartjuk, hogy egy politikus egy szomszédos országának fővárosát így becsmérli. A vádak tartalmilag nem állják meg a helyüket és elszomorítóan idegenellenesek. Személy szerint csak azt kívánhatom a magyar városoknak, hogy olyanok legyenek, mint Bécs – a világon a legjobb életminőséggel rendelkező város" - írja a bécsi tanácsnok.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Lázár János kedden Bécsből jelentkezett be, ahol a bevándorlás káros hatásairól beszélt. A két perces videóban a miniszter arról szólt, hogy azokban a városokban, ahol megjelentek a migránsok, megnőtt a bűnözés, és koszosak lettek az utcák.

Majd lekerült a videó az oldalról, Lázár azt írja Facebook-oldalán, hogy a Facebook törölte és cenzúrázta a videóját, ezzel pedig a szólásszabadságot és a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti az oldal.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=143&v=0wEiXUanPfg

28795428_195980321134102_8982415940016067360_n.jpg


becs2.jpg
 
Rima , ez most az Afrin -beli felvételek ??;)
Ha az a sok , ha , meg a ha ott nem volna , mert ha nem lett volna az a hazug háboru Irakban , ha nem segitette volna a fél arab világ pénzzel fegyverrel az ISIS-t , ha a menekültektöl nemlett volna megvonva a segély ha .... lehetne tovább sorolni , de minek ?? Mi lett az állitolagos Arab tavaszból ?? :( a sok halotton kivül ??
Teljesen mindegy, Te is tudod, milyen nyögvenyelősen megy a családegyesítés, közben gyalogszerrel meg jön boldog-boldogtalan, a háromnegyede soha nem kap menekültstátuszt, miközben ezek, akiknek egyértelműen megjár, éveket várnak a sorukra!
 
Ime a hirek amiket te nem latsz meg
HA azt kerdezed hol vannak az apak ??
a valasz : ujhazat keresnek

Természetesen itt vannak, csak sokat válogatnak.
Nem jó akármelyik ország ...afrikai semmiképp, európai sem akármelyik, még az EU tagország sem jó akármelyik nem fognak tán Bulgáriában vagy Romániában nyomorogni, 300-400 euróért arrafelé még dolgozni is kell.

eq4byt.jpg
 
Latod Osso mekkora butasagokat allitasz franciaorszagrol!
Ilyen marhasagot, hogy ott terrortamadasok vannak.
Vannak itt tobben akik jobban ismerik azt az orszagot mint Te, mert nem hallgatsz rajuk?
Az hogy ma is volt egy tobb aldozattal jaro terrortamadas az csak fatalis veletlen lehet.
 
Latod Osso mekkora butasagokat allitasz franciaorszagrol!
Ilyen marhasagot, hogy ott terrortamadasok vannak.
Vannak itt tobben akik jobban ismerik azt az orszagot mint Te, mert nem hallgatsz rajuk?
Az hogy ma is volt egy tobb aldozattal jaro terrortamadas az csak fatalis veletlen lehet.

Ne játszad meg itt a hülyét! Az IS még a földcsuszamlást is saját tettének kiálltja ki.
De mi köze van egy gyilkossággal összekötött autolopásnak a távoli Franciaországban a magyar választásokhoz?!
-
Fogadok te azt képzeled ez volt tegnap az egyetlen büncselekmény az egész világon!
A "fehérbürü, keresztény magyarok" meg soha semmi büncselekményt nem követnek el. :eek:
-
Nagyon várom már, hogy egyszer felszolalsz ha menekülteket ér támadás. Statisztika szerint naponta 6 eröszakos büncselekményt követnek el személyek, vagy ezek lakhelye ellen Németországban.
-
De az sem ártana ha a magyarországi büncselekmények ellen protestálnál.
-

-
Egy aktuális körözö video a police.hu oldalárol. Egy alvo nöt raboltak ki, a Szolnoki vonato hasonlo eröszakkal összekötve...
 
Lázár János valamiért elfelejtette beleírni a vagyonnyilatkozatába, hogy 1,7 millió forint EU-s támogatást is kapott


Lázár János tavaly 1,7 millió forint támogatást nyert tavaly az Európai Unió agráralapjából. Ezt a tényt viszont nem tüntette fel vagyonbevallásában – írja a hvg.hu.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter tavaly uniós forrásból 1 millió 200 ezer, nemzeti forrásból pedig 212 ezret forintot kapott erdőszerkezet átalakítására. További 276 ezer forintot nyert az Európai Mezőgazdasági Garanciaalapból területalapú támogatásként.

Feltüntetett egy évi hárommillió forintos, erdőgazdálkodásból származó bevételt, de ez még a 2016-os vagyonnyilatkozatában is szerepelt, és 2017 előtt nem kapott uniós támogatást a miniszter. Tehát az 1,7 millió forint nem része ennek.

Az államkincstár nyilvántartása szerint Lázár édesapja és az édesanyja is kapott uniós támogatást. Lázár Jánosné 126 ezer forintnyi kisgazda támogatáshoz jutott. Idősebb Lázár János összesen 7,41 millió forintot vehetett fel területalapú támogatásként és zöldesítésre. A miniszter édesapja ugyanezek a két jogcímen 2016-ban összesen 9 millió forintot kapott az államkincstártól.

A portál érdeklődött érdeklődött a miniszternél, hogy miért nem tüntette fel vagyonbevallásában a támogatást, de választ egyelőre nem kaptak.

Az Orbán-kormány politikusainak a vagyonnyilatkozatáról ebben a cikkünkben írtunk korábban. Lázár János benyújtott vagyonnyilatkozatát ide kattintva lehet elolvasni.
168.
 
mégis ... hány terrortámadás kell, hány áldozat kell, hogy elismerd a szoros összefüggést az illegális migráció meg a terror közt?
Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy nagy ívben sz@rjak az olyanok hozzászólásaira mint Tiéd.. Valószínű be is fejezem az itteni hozzászólásaim. Ez valamikor egy normális hangvételű hely volt, de ez megszűnt, nem azért mint egyesek állítják politikai okokból, hanem azért mert vannak akik szándékosan minden témát széttrolkodnak.. Mint Te.. s ha valakik, valakikkel nem értenek egyet, akkor úgy érzik kaptak egy lehetőséget, hogy tapsolhassanak...

A migráció és a terrorizmus nem kéz a kézben jár.. A Charlie Hebro Jézust disznóként rajzolta meg. Senki nem tiltakozott.. Pedig ez nem sajtó szabadság, hanem minden normális helyen elhatárolódnak az újságtól és bojkotálják.. Ugyanez az újság Mohamedről közölt karikatúrát, amit nem migránsok, hanem ortodox muszlimok zokon vettek, s olyan következménye lett amit a muszlim világ is elítélt , mert az iszlámmal összeegyezhetetlen.. Én itt ezerszer leírtam minden valamire való diktátor francia egyetemen végzett, sőt bukása után Franciaországba vonult vissza, Franciaország látta el atomfegyverrel a Közel-Keletet. Ez tény .. Franciaország a világ egyik legnagyobb fegyverszállítója.. Franciaország Európa egyik etnikailag legszínesebb országa is. Ráadásul számos afrikai, ázsiai gyökerekkel rendelkező francia állampolgár van akit sem franciának, sem a származási országába tartozónak nem tekintenek, gyökértelen , s ez milliós nagyságrend.. Sok a fiatal közöttük, akik ráadásul éppen ezért nehezebben is érvényesülnek. Nem volt nehéz dolga a szélsőséges szervezeteknek, hogy soraikba vonják őket.. Az ISIS-nek sem..
Ők nem migránsok... Európában a terror támadások 96%-át európai állampolgárok követték el..
Ugyan kinek az érdeke összemosni dolgokat, s uszítani a bevándorlók ellen? Milyen célból teszik ezt?
A szándékos hazugságok megmérgezik a Fórum légkörét.. S ez a szánalmas dolog, meg ennek kapcsán az is, akik erre felhívják a figyelmet azokat minősíteni. S tessék mondani, akik itt engem, meg akár Ernőt is megkérdőjeleztek néhány hozzászólásunk miatt, illetve a hitelességünket vonták kétségbe, mit is állítanak? Vagy ennyire képtelenek az önálló gondolkodásra? Nem képesek észre venni, hogy manipulálják őket?
Talán mielőtt rá teccenek cuppanni valamire, tessenek elgondolkodni, hogy holnap is nap lesz, s tényleg olyan holnapot szeretnének mint amilyet ezek a kiváló trollok megbízói szánnak nekünk?
 
Magyarországon évente kb.- 200 gyilkosság történik, tehát átlag minden második napon.

Az egy főre eső gyilkosságok száma Magyarországon már évtizedek óta 2-3 szór nagyobb mind Ausztriában. Hogy Orbán és Lázár ennek tudatában van?
-
Egyszer mérgemben arra gondoltam, hogy csinálok egy internetoldalt, ahol összegyűjtöm napra készen az összes kapitális bűncselekményt, ami magyar vagy magyar származású tettesek lelkén szárad. (minimum három generációra visszamenőleg) :)
-
Nem ártana, ha ti is elgondolkodnátok azon milyen következményekkel járna ez?
-
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen internetoldalt rögtön bezárnának a hatoságok a világ minden részén, hozzáteszem joggal.
-
Miért van mégis, hogy a magyar kormány és a hívei már évek óta számos ilyen platformot üzemeltetnek, amiben származás és vallás alapján kivan pecázva egy csoport?
-
Tegnap megnéztem egy dokut Helmut Schmidt-röl, hogy felelevenítsem, amit az ö idejében átéltem. Hát itt igazi terrorizmus volt 27 éven keresztül. A kormányprogram legfontosabb témája a "biztonságról" szolt mind most.
-
Az RAF az igazi terrorszervezet volt, a tagjai nem pszichiátriáról kiszabadult, alkoholista, kábítószeres, fiatalkorúak voltak, akik idegei felmondták a szolgálatot, hanem az államot megingatni akarok, akik gyilkoltak, elraboltak személyeket, fogjok cseréit követelték...
-
Ha egy ember kalapáccsal vagy késsel nekiesik kínai turistáknak (mert éppen ők voltak a rohamánál ott) vagy egy állig felfegyverzett rendőrnek az nem terrorista az örült.
-
Ma a gyönyörű napsütésben végig sétáltam egy nagy városban. Annyian voltunk, hogy majd egymás lábára léptünk. Mindenki vidám és boldog ember benyomását tette, a világ összes népének arcvonását fellehetett volna fedezni, ha figyeltünk volna ilyesmire de mi csak azt éreztük, hogy individuumok vesznek körül bennünket és nem uniformba bujtatott emberek, megmondom ez nagyon tetszik itt nekünk.
-
Nem hagyjuk magunkat néhány örült miatt megosztani, nekünk tetszik a sokféleség mégha ezzel veszélyek is járnak. A bűnözést kell megakadályozni nem a sokféleséget. ;)
 
azt éreztük, hogy individuumok vesznek körül bennünket és nem uniformba bujtatott emberek, megmondom ez nagyon tetszik itt nekünk.
Gyere ide ezt az érzést itthon is érezheted.....egyedül a napfénnyel vagyunk még bajban.
nekünk tetszik a sokféleség mégha ezzel veszélyek is járnak
Nekünk meg nem.
A bűnözést kell megakadályozni nem a sokféleséget. ;)
Miért,?.... van összefüggés a kettő között?
Az RAF az igazi terrorszervezet volt, a tagjai nem pszichiátriáról kiszabadult, alkoholista, kábítószeres, fiatalkorúak voltak, akik idegei felmondták a szolgálatot, hanem az államot megingatni akarok, akik gyilkoltak, elraboltak személyeket, fogjok cseréit követelték...
Ó...szóval az iszlám állam mivel kábítószert szedet a tagjaival akkor veszélytelen? Nem terrorszervezet?
Ha egy ember kalapáccsal vagy késsel nekiesik kínai turistáknak (mert éppen ők voltak a rohamánál ott) vagy egy állig felfegyverzett rendőrnek az nem terrorista az örült.
Aha...van különbség az örült és a terrorista között? szerintem meg nincs....az államot nem erővel hanem demokráciával lehet illetve kell megváltoztatni.
 
Európában a terror támadások 96%-át európai állampolgárok követték el..
Nem tudom, hogy a szamadat pontos-e miutan attol fugg, hogy mikortol szamitod a terror tamadasokat.
A '60-'70-es evekben termeszetesen volt OAS, ETA, IRA, PLO, Bader-Meinhoff, Voros Brigadok stb. akiknek az ideje lealdozott a Szovjetunio penzbeli tamogatasaval. Viszont az elmult 3-5 evben tobbnyire muszlimok akik vagy migransok vagy masod es harmad generacios muszlim europai allampolgarok.
Ha mar osszemosasrol beszelunk......
 
Viszont az elmult 3-5 evben tobbnyire muszlimok akik vagy migransok vagy masod es harmad generacios muszlim europai allampolgarok.
Francia hatósági forrásból értesült az AP hírügynökség, hogy 3 házi bombát pisztolyt és kést is találtak a helyszínelésen a pénteken Franciaországban merényletet végrehajtó Redouane Lakdim után. A helyszínelők 7,65 milliméter kaliberű pisztolyra és egy vadászkésre is bukkantak a Trebes városában lévő bevásárlóközpontban. a marokkói származású férfi péntek délelőtt először megállított egy autót, rálőtt vezetőjére és utasára, majd a Carcassonne-i kaszárnya közelében kocogó rendőrökre lőtt, végül egy közeli kisváros, Trebes szupermarketjéhez hajtott, ahol túszokat ejtett. A támadó, két áldozata, valamint egy rendőr halt meg a támadásban.
 
Gyere ide ezt az érzést itthon is érezheted.....egyedül a napfénnyel vagyunk még bajban.

Nekünk meg nem.

Miért,?.... van összefüggés a kettő között?

Ó...szóval az iszlám állam mivel kábítószert szedet a tagjaival akkor veszélytelen? Nem terrorszervezet?

Aha...van különbség az örült és a terrorista között? szerintem meg nincs....az államot nem erővel hanem demokráciával lehet illetve kell megváltoztatni.

Magyarországon a polgárok többsége ugy megvan félemlitve, hogy Fideszt fog választani.
-
ellenz%C3%A9k-1280x600.jpg

-
Nézzd meg ezt a Menetet. Hol vannak itt barátságos, mosolygos, vidám emberek.
-
bekemenet00-600x330.jpg

-
Minden másnap történik egy gyilkosság magyarországon, németországban naponta 6 támadás éri a menekülteket és szállásaikat miért nem beszélsz erröl is néha?
-
Nem válaszoltál, mi lenne ha nyitna valaki egy internetoldalt ahol a magyar és magyar háttérrel rendelkezök által elkövetett büncselekmények lennének napra kész állapotban propagálva?
-
 
Francia hatósági forrásból értesült az AP hírügynökség, hogy 3 házi bombát pisztolyt és kést is találtak a helyszínelésen a pénteken Franciaországban merényletet végrehajtó Redouane Lakdim után. A helyszínelők 7,65 milliméter kaliberű pisztolyra és egy vadászkésre is bukkantak a Trebes városában lévő bevásárlóközpontban. a marokkói származású férfi péntek délelőtt először megállított egy autót, rálőtt vezetőjére és utasára, majd a Carcassonne-i kaszárnya közelében kocogó rendőrökre lőtt, végül egy közeli kisváros, Trebes szupermarketjéhez hajtott, ahol túszokat ejtett. A támadó, két áldozata, valamint egy rendőr halt meg a támadásban.
Sajnos bovult az aldozatok szama.
Az a rendortiszt aki felajanlotta magat egy holgy tuszert cserebe azota belehalt a seruleseibe.
 
Nem tudom, hogy a szamadat pontos-e miutan attol fugg, hogy mikortol szamitod a terror tamadasokat.
A '60-'70-es evekben termeszetesen volt OAS, ETA, IRA, PLO, Bader-Meinhoff, Voros Brigadok stb. akiknek az ideje lealdozott a Szovjetunio penzbeli tamogatasaval. Viszont az elmult 3-5 evben tobbnyire muszlimok akik vagy migransok vagy masod es harmad generacios muszlim europai allampolgarok.
Ha mar osszemosasrol beszelunk......

HP_schaubild_bundeslaender.png

Eröszak menekültjogot kérök ellen 2017, tartományok szerint.

https://www.proasyl.de/news/gewalt-gegen-fluechtlinge-2017-von-entwarnung-kann-keine-rede-sein/
-
"Studie sieht Zusammenhang mit Hetze im Internet"
-
Ez pedig azt jelenti, hogy tanulmány igazolja az internetheccelés és az eröszakos cslekedetek közötti összefüggést.
Ez pedig a te és setni számlájára megy!! :(

Ti vagytok az iroasztal-tettesek.

Csak az öszinteségedet akarom tesztelni.
Nem ismersz menekültjogot kérök elleni eröszakot aminek a vége halál vagy sulyos testi sérülés volt?
 
Utoljára módosítva:
HP_schaubild_bundeslaender.png

Eröszak menekültjogot kérök ellen 2017, tartományok szerint.

https://www.proasyl.de/news/gewalt-gegen-fluechtlinge-2017-von-entwarnung-kann-keine-rede-sein/
-
"Studie sieht Zusammenhang mit Hetze im Internet"
-
Ez pedig azt jelenti, hogy tanulmány igazolja az internetheccelés és az eröszakos cslekedetek közötti összefüggést.
Ez pedig a te és setni számlájára megy!! :(
Ti vagytok az iroasztal-tettesek.

Csak az öszinteségedet akarom tesztelni.
Nem ismersz menekültjogot kérök elleni eröszakot aminek a vége halál vagy sulyos testi sérülés volt?
Ernoe, nem kell, hogy idezgess engem, tobb okbol. En nem dulok be a te elferdult vilagnezetednek es mellebeszelesednek mint ahogy nem leszek partner semmifele vitaban veled. Az, hogy az internet hecceles es eroszakos cselekedetek az en es a Setni szamlajara megy igazolja a pszichologiai elorejelzesemet irantad.
Mi sohasem leszunk egy nevezon miutan nem egy vilagban elunk.
Hanyagoljal.
Koszi.
 
Ernoe, nem kell, hogy idezgess engem, tobb okbol. En nem dulok be a te elferdult vilagnezetednek es mellebeszelesednek mint ahogy nem leszek partner semmifele vitaban veled. Az, hogy az internet hecceles es eroszakos cselekedetek az en es a Setni szamlajara megy igazolja a pszichologiai elorejelzesemet irantad.
Mi sohasem leszunk egy nevezon miutan nem egy vilagban elunk.
Hanyagoljal.
Koszi.

Hát ez az Pierre95, ugy viselkedsz mind a kormányod, antidemokratikus, kerül minden vitát,
-
Nem azt mondtam, hogy ti vagytok ketten az egyetlen tandem, aki heccel idegenek ellen de benne vagytok az orchesterben. A kormányotok játsza az elsö hegedüt.
-
 
Nem válaszoltál, mi lenne ha nyitna valaki egy internetoldalt ahol a magyar és magyar háttérrel rendelkezök által elkövetett büncselekmények lennének napra kész állapotban propagálva?
Lenne egy számláló és nap mint nap követni lehetne hogy csökken vagy növekszik a lista...(micsoda remek kis ötleteid vannak)
 
Ez pedig azt jelenti, hogy tanulmány igazolja az internetheccelés és az eröszakos cslekedetek közötti összefüggést.
Ez pedig a te és setni számlájára megy!! :(
Ti vagytok az iroasztal-tettesek.
Ernő.
Azt sem tudod hogy ki vagyok és mit miért teszek írok, mondok de, azonnal kimondod ránk a verdiktet hogy mi vagyunk az íróasztal tettesek...
Engedd már meg hogy saját véleményünk legyen.
Azt hogy te nem értesz ezzel egyet az én nem vonom kétségbe . Ráadásul nem is eröltetem rád a saját véleményemet.
Ez azt jelenti hogy neked van egy gondolkodásod és nekem is ami ha nem egyezik semmi baj, elolvasom és ha van róla véleményem akkor ide írom. Hisz ez a z oldal heylt ad neki és el is várja hogy legyen róla véleményünk van elég oldal ahol sajnos nem kíváncsiak az olvasó véleményére csak közlik a hírt és még jó ha az igazat írják.
Eszembe sem jutna hogy valakinek az elmeállapotát kétségbe vonjam ha nem áll velem egy párton.
 
Lenne egy számláló és nap mint nap követni lehetne hogy csökken vagy növekszik a lista...(micsoda remek kis ötleteid vannak)

Hát nem ez lenne a következménye egy ilyen oldal megjelenésének. Ezt meglehet csinálni a magyarországon születö és elhalo emberek számával (van is ilyen oldal amelyik realtime mutatja hogy hal ki magyarország lakosága)
-
Ha valaki elkezdene itt ujra származások alapján elöitéleteket terjeszteni azzal a céllal, hogy a másik népet diszkriminálja, értéktelennek kiáltsa ki akkor itt elindulna a pokol. Ugyanis ilyen már volt a történelmünkbe de ebböl a magyarok nem akarnak tanulni, holott az elveszett háboru végén az övéikböl gyilkoltak le szinte a legtöbbet. (Nézzd meg mennyi német-zsido és menyi magyar-zsido lett legyilkolva)
-
A magyar kormány a hatalmonmaradás érdekében terjeszt idegengyülöletet, miközben a sajátjait csak ugy hajtja külföldre pénzt keresni, ezzel a munkanélküliséget és szociális problémákat átruházni a szomszédaira.
-
Nincs egyetlen kormány sem Europában amelyik ugy viselkedne, ugy beszélne mid a magyar. Orbánt csak a német szélsöjobboldal SA-csapatához tudom hasonlitani.
-
Ne haragudj de megérdemled a kritikát ha az egyik szemedre vak vagy és a jobboldalrol jövö veszélyt elbagatelizálod. Mi az, hogy elbagatelizálod, egy szoval sem emlited.
-
Hidd el én itt éltem le életem dandárját és mondhatom, az igazi veszély a társadalmunkra ebböl a sarokbol jön (most megsporolom neked a felsorolást mert azzal csak idevonzanám a tetteseket)
-
Bizony én azt szeretném ha a velem szembenállo nemcsak a véleményét mondaná el, hallgatná meg az enyémet hanem mérlegelne is.
-
Bizos vagyok benne, hogy a rasszizmus, idegengyülölet, antidemokratikus viselkedés egy rosz ut.
Talán láttad a Bayer féle "békemenetet", csipöböl jött a soraibol "a Dunába vele" és a többi...
-
Nem a menekültek a probléma, azt meglehet oldani, hanem a mi jobboldali, idegengyülölö, törö zuzo extremistáink. Ezek a három év alatt több kárt okoztak ind amenyibe a segités került. Ez érvényes a magyar keritésre, heccpropaganára. Nem beszélve ami ezután jön, lelkileg tönkrement emberek akik eröszakkal akarnak megoldani problémákat.
-
Nekem is ez a véleményem.
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.ne...=9632896820c7fc01c66dbc12231356fa&oe=5B44B62C
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,162
Üzenet
4,810,078
Tagok
616,194
Legújabb tagunk
Minelabhot
Oldal tetejére