Magyarország uniós kizárásával fenyegetnek a német kormánypártok...

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Október 22.

Melitta - 2019 Október 22, 07:11
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Magyarország uniós kizárásával fenyegetnek a német kormánypártok, ha Orbán tovább támogatja a kurd népirtást.

  Betelt a pohár.

  Németország olyannyira kiakadt a magyar kormány álláspontján, amely szerint Orbánék támogatják a török hadsereg háborúját a kurdok ellen, hogy a kormányzó pártszövetség, a CDU/CSU helyettes frakcióvezetője már Magyarország uniós kizárását is kilátásba helyezte.

  Johann Wadephul a német közszolgálati televíziónak adott interjúban úgy fogalmazott: ha a magyar kormány támogatja a török inváziót Észak-Szíriában, az megkérdőjelezi Magyarország EU-tagságát.

  A német kormánypárti politikus szerint Magyarországnak döntenie kell, hogy akar-e teljes jogú tagja lenni az Európai Uniónak, és nem csak az anyagi előnyöket kívánja elfogadni, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy az EU erős legyen.

  „Szeretnénk, ha Magyarország nyilvánvalóvá tenné, melyik csapatban játszik, vagy előbb-utóbb azzal kerül szembe, hogy el kell hagynia az Európai Uniót”

  – mondta Wadephul a ZDF magazinműsorának.

  Mint arról beszámoltunk: a háborús bűnös török diktátor, Recep Tayyip Erdogan november 7-én Budapestre látogat, ellene több ezres tüntetés szerveződik.

  .https://twitter.com/i/status/1185878111721791491

  upload_2019-10-22_1-11-23.jpeg

  (via hvg.hu)
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Október 22.

  1. DanielXYZe
   DanielXYZe
  2. Ernoe
   Ernoe
   Én azt olvasom, hogy Trump szerepét dicsérte az SDF

   "Die syrischen Kurden lobten stattdessen Trumps Rolle bei der Vereinbarung einer Waffenruhe im Norden des Landes. "Wir danken Präsident Trump für seine unermüdlichen Bemühungen", die den "brutalen Angriff" der Türkei und "dschihadistischer Gruppen" gestoppt hätten, erklärte der Generalkommandeur der von der Kurdenmiliz YPG angeführten Syrischen Demokratischen Kräfte (SDF), Maslum Abdi. Das teilte SDF-Sprecher Mustafa Bali auf Twitter mit. Demnach sagte Maslum weiter, Trump habe ein Festhalten an der Partnerschaft mit den SDF sowie langfristige Unterstützung versprochen."
   -
   Továbbá azoknak akik a szankciókat tagadták volna:
   "Donald Trump hebt Sanktionen gegen die Türkei auf Die USA heben alle Sanktionen gegen die Türkei wieder auf.
   Dies, weil die Türkei eine dauerhafte Waffenruhe in Nordsyrien angekündigt habe, wie US-Präsident Donald Trump begründete. Via Twitter haben sich die Kurden bei Donald Trump für dessen Entscheidung bedankt."


   Donald Trump feloldotta a Törökök ellen hozott összes szankciót, mert Erdogán egy tartós fegyverszünetet ígért meg észak Szíriában. A Kurdok ezt megköszönték neki Twitter útján.
  3. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Tessék mondani, nem lehetne köztes megoldásként először a magyar kormányt kizárni Magyarországról?
  4. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Lenne egy olyan kérésem, hogy impresszum nélküli netoldalakra ne hivatkozz a CH-n mert az ilyen oldalak (akik nem vállalják fel a felelősséget az általuk közzétettekért), hiteltelenek.
   Amúgy, ha belegondolsz, ott voltak az amcsik, nem lőttek a törökök. Kimentek az amcsik lőttek a törökök, Bejöttek az oroszok, nem lőnek a törökök...
   Te nem köszöntenéd őket (az elején legalábbis)?
  5. DanielXYZe
   DanielXYZe
   Megértettem a zöld mondatot. De az lenne a kérésem, dugd el a kettös mércét. A topicinditó cikkeitek jelentös részében még csak forrás sincs megadva,
  6. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Ott alul az a hvg-s sor az mi?
   Az admin által feltett cikkek forrása a cikkek végén zárójelben mindig ott található - tekintve, hogy a cikkeket nem ő írja, hanem idézi...
   Nem értem, hogy miért ragaszkodsz a CH-hoz, ha szerinted kamu/nemtelen/hamis... cikkeket jelenít meg.
   Melitta kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   Flamingo tokeletesen megvalaszolt neked, a sajat weboldaladon azt teszel fel amit akarsz es nem kell a CH-t idezned se. A fene nagy demokraciatokba sajnos tobb tagunk akik publikalnak kulon kerik ne irjam ki nevuket.
   OKoska nem kell hozzaszolni a cikkhez ha nem tetszik neked a Ch -t meg veletlenul se vedd a szadra.

Megosztás