Na ez az extrém: “Meleg pasi vagyok, és véletlenül teherbe ejtettem a barátomat”

Nem a megszokott problémával néz szembe az a meleg pár, akik egy mobilteherautóban alakítottak ki maguk számára kalandos, mégis meghitt életet. Wyley és Stephan mindketten férfiak, egyik pedig terhes.

Screen-Shot-2019-01-14-at-15.34.41.png

Forrás: Youtube.com
Az Extreme Love új részének főszereplői úgy szerettek egymásba, hogy hirdetés útján rájöttek: mindketten vegánok, szeretik a természetet, imádnak utazni, és szívesen járnák körbe a világot.

Az sem zavarta egyiküket sem, hogy Wylye transzférfi, vagyis születésekor női nemi szervei voltak, és csak később indult el a fizikai férfivá válás útján.

Első körben a felsőtestét operálták meg, majd az alsótest következett volna: a méh eltávolítása és a pénisz kialakítása. Mielőtt azonban erre sor került volna, Wylye – a bőséges tesztoszteronbevitel ellenére – teherbe esett.

“Először nagyon össze voltam zavarodva, sírtam is, pedig nem szokásom. Stephan meleg férfiként korábban sose gondolt arra, hogy biológiai úton is lehet gyereke. Az abortusz, az örökbeadás mind felmerült”

– meséli Wylye,aki még mindig nem biztos abban, mi vár rájuk…

De hát igaz is, melyik leendő szülő tudja, nemtől és élethelyzettől függetlenül?



nuus
 
Ez arra bizonyíték, hogy - a Homo Sapiens esetében legalábbis - IGENIS éppen pontosan 2 biológiai nem létezik, se több se kevesebb, teljesen függetlenül attól, hogy ki mit képzel be magának divatból vagy valami elmebetegség következtében. Nyilvánvaló ugyanis hogy aki teherbe esett az igazából NŐ, aki meg teherbe ejtette, az FÉRFI.

A tanulság pedig az hogy ha valaki mégis át akarja operáltatni magát, akkor ilyenkor a lényegnél kezdje: azaz kivetetni a méhét, illetve ellenkező esetben levágatni a péniszt.

Különben is, miféle „meleg” pasi az aki leereszkedik addig, hopgy bedugja a micsodáját egy VAGINÁBA?! Pfuj, vagy nem?!

Minimum nem következetes a gondolkodása...
 
Ez tényleg extrém, de nem az a fontos, hogy boldogok legyenek? Kinek ártanak, a megszokásnak?
Amíg nem zaklatnak gyerekeket, nem erőszakolják rá a nézeteiket másra, addig nekem is úgy jó, ahogy nekik.
Én azt mondom, legyenek boldogok ők is és minden utódjuk!
Felnőtt emberek, semmi közünk hozzá hogy mit csinálnak a hálószobában. Ez az ő magánügyük.
 
Felnőtt emberek, semmi közünk hozzá hogy mit csinálnak a hálószobában. Ez az ő magánügyük.
Ez amit írtál idáig teljesen rendben is van és egyetértek vele. A gond azonban épp ott kezdődik hogy egyre inkább úgy tűnik, ezek a... ehm... fogalmazzunk úgy hogy „rendkívül eredeti módon gondolkodó és viselkedő” illetők a nézeteiket és szokásaikat kiviszik a hálószobából, és épp ők akarják a maguk egyéni nézeteit és viselkedési extremitásaikat ráerőszakolni a többségre. Márpedig amint egy kisebbség uralkodik a többség felett, máris nem nevezhető a dolog demokráciának.

És hogy mire gondolok konkrétan? Sok mindenre, nagyon sokra... Leginkább azonban az bosszant az egészből, hogy amint a vallásos buzgómócsingok igyekeznek aláásni a tudományt az evolúció tagadásával, ugyanúgy ezek a „furcsa bácsik” is ezt teszik azzal, hogy letagadják hogy ők a betegek és azt hirdetik hogy nem 2 biológiai nem van (legalábbis az emberi faj esetében).

Lehetne még részleteznem mert most nagyon vázlatosan mondtam csak el a véleményemet, de ez a magva.

Tehát addig abszolút semmi bajom a dologgal amíg ez a dolog tényleg a hálószobában zajlik és magánügy marad. Mindigis ez volt és marad is a véleményem. Engem kizárólag az irritál amikor épp hogy nem marad magánügy, mert közügyet akarnak belőle csinálni.
 
Más szempontból megvilágítva a véleményemet, a dolog úgy áll hogy én még azt se ismerem el hogy ha egy férfi átoperáltatja magát úgymond „nővé”, akkor az valóban nő lesz, illetve hogy ha egy nő operáltatja át magát „férfivá”, akkor az igazi (igazából) férfi. NEM, nem az. Azért nem mert az átoperált nő sosem fog tudni teherbe ejteni férfiként egy másik nőt, s az átoperált férfi se tud majd szülni. És a sejtjeik továbbra is a születéskor meghatározott kromoszómastruktúrákkal rendelkeznek majd, ami hűen mutatja hogy XX vagy XY azaz férfi vagy nő.
Tehát egy átoperált lehet hogy úgy NÉZ KI majd mint a vágyott biológiai nem, de lényegileg akkor se az. Mert ez épp olyan hogy én is beöltözhetek akármikor mittudomén királynak vagy Donald Trumpnak, de ettől még nem leszek se király se igazi Trump, csak úgy nézek majd ki. Tehát a LÁTSZAT, az meglesz, akár olyan sikeresen is hogy sokakat megtéveszthetek a megjelenésemmel, de ettől még az akkor se IGAZI, szóval lényegileg hazugság az egész. És bocs de nekem nagyon ellenszenves minden hazugság!

Ezen az se változtat ha azt mondjátok ezek a mukik maguk is másneműnek ÉRZIK magukat. Mert a hasonlatomat folytatva, ha én beöltözöm királynak és meggyőződéssel állítom hogy tényleg király vagyok mert királynak ÉRZEM magamat, mit mondanátok erre? Elismernétek-e hogy én igaziból is király vagyok?! Persze hogy nem, azt mondanátok inkább hogy egy elmebajos hülye vagyok. És igazatok volna! Ha ezt mondanám, elmebeteg lennék.

Ehhez hasonlóan ezeket a szerencsétlen transzvesztita meg egyéb muksókat is betegnek tartom. A fenti érvek miatt állítom hogy betegek. Nem holmi „harmadik neműek”, mert nemekből 2 van csak. BETEGEK. Ettől még persze nem kell őket kiközösíteni, se megverni, se szídni, még kényszergyógykezelni se, és persze hogy a magánügyük mit tesznek a hálószobában! Na de nehogy már azt is hagyjuk hogy ők a betegek diktálják majd a közízlést, sőt ők mondják meg azt is mik a biológia törvényei, letagadva a valóságot!
 
A gond azonban épp ott kezdődik hogy egyre inkább úgy tűnik, ezek a... ehm... fogalmazzunk úgy hogy „rendkívül eredeti módon gondolkodó és viselkedő” illetők a nézeteiket és szokásaikat kiviszik a hálószobából, és épp ők akarják a maguk egyéni nézeteit és viselkedési extremitásaikat ráerőszakolni a többségre.
Senki senkire nem akar raeroszakolni semmit.
Ez nem divathobort , ha valakinek beoltozok par orara, mert errol nem tehet senki ha a sajatnemehez vonzodik.
A lanyok is sajnaljak ugyan ezt mert igen jokepu fiuk kozul derul ki hogy mas vizeken eveznek.
Mindenki tudja hogy meg a hetero kapcsolatoknal is mennyi minden szukseges ahoz hogy egy normalisnak mondhato kapcsolat osszejojjon.
Ha a fiu nem vonzodik a lanyhoz akkor az csinalhat akarmit meg se fog dolgozni meg ha a fiu hetero akkor se.
Kenyszer kepzeted hogy kiraly vagy , mi koze ehhez?
Lehet beteg vagy ha ilyen iranyu kepzeteid vannak, ha azt allitod nem , elhiszem ,de miert gondolod hogy masok betegek mert nem a masik nemhez vonzodnak. Ugyan olyan normalis emberek mint te vagy barki. Eleg nehez ebben a vilagban boldognak lenni ilyen adottsagokkal, amit nagyon sokan nem akarnak elfogadni hogy kirekesztes legyen az eletuk.
 
Szerintem sem erőszakolnak ránk semmit.
Egy társadalom sokféle dolgot tarthat "természetesnek", elfogadottnak - pl. a női nemi szervek megcsonkítása teljesen elfogadott bizonyos társadalmakban. Máshol az egyébként 60 kilós nő, 45 kilósan szaladgál, mert a társadalom ezt tartja "szépnek", a soványsággal elfogadottabbá, sikeresebbé válik, mintha duci lenne. Hánytatja magát, nem eszik. Ez sem természetes, sőt emberkínzás mindkettő, csak a második saját döntés (bár én ezzel vitatkoznék).

Az átlagostól eltérő mindaddig bújkál, amíg nem biztos abban, hogy a társadalom nem szólja meg a "másságáért".
A melegek pl. azért mutatják meg ilyen vehemenciával magukat minden országban, hogy elfogadottabbá váljon, hogy ők is emberek, nem beteg, elkorcsosult lények.

Az a baj, hogy a megjelenő "rossz" tulajdonságokért, esetleg devianciákért is a melegséget teszik felelőssé, pedig nincs köze hozzá. Köztük arányaiban ugyanannyi bűnöző és áldott jó ember van, mint a hetero közösségben.

Az pedig, hogy nők-e vagy férfiak? Én örülnék, ha emberek, jó emberek lennének - a többi nem érdekel.
 
... fogalmazzunk úgy hogy „rendkívül eredeti módon gondolkodó és viselkedő” illetők a nézeteiket és szokásaikat kiviszik a hálószobából, és épp ők akarják a maguk egyéni nézeteit és viselkedési extremitásaikat ráerőszakolni a többségre.
Érdekes, engem egy sem akart meggyőzni, pedig 3 meleg is van a baråti körömben. Ėn elfogadtam, hogy ők melegek, ők elfogadtåk hogy én hetero vagyok, ės ennyi a törtėnet.
Ha benned a lehetsėges partnert låtják, azt pedig udvariasan de hatårozottan vissza lehet utasítani.
 
Érdekes, engem egy sem akart meggyőzni, pedig 3 meleg is van a baråti körömben. Ėn elfogadtam, hogy ők melegek, ők elfogadtåk hogy én hetero vagyok, ės ennyi a törtėnet.
Ha benned a lehetsėges partnert låtják, azt pedig udvariasan de hatårozottan vissza lehet utasítani.

Minek személyeskedel? Nem személyesen engem akarnak meggyőzni, de csak amiatt nem mert nem vagyok politikus. A politikusokat igenis győzködik, ennek a neve „lobbyzás”, sőt e célt szolgálják a felvonulások is. De természetesen őket se konkrét fizikai szexre győzködik, hanem olyan intézkedések megtételére, olyan törvények bevezetésére amik igenis KELLEMETLENEK lehetnek a NORMÁLIS azaz nem beteg embereknek is már, azoknak is akiket ez az egész különben nem érdekelne amíg a hálószobán belül marad: Gondolok itt arra hogy a hivatalos okmányokból eltüntetik az „apa” és „anya” szavakat mintha az valami szégyenletes trágárság volna; meg hogy női vécébe férfi is bemehessen ha ő nőnek „érzi” magát, meg hogy kisiskolásoknak buzi hercegekről szóló meséket akarnak bevezetni (netán egyenesen kötelező olvasmányként mondván hogy meg kell ismerniük a „valóságot”), stb.

Szóval te se terelj, tudod te jól mire gondolok én meg nagyon sokan.
 
Érdekes, engem egy sem akart meggyőzni, pedig 3 meleg is van a baråti körömben. Ėn elfogadtam, hogy ők melegek, ők elfogadtåk hogy én hetero vagyok, ės ennyi a törtėnet.
Ha benned a lehetsėges partnert låtják, azt pedig udvariasan de hatårozottan vissza lehet utasítani.
Hát nem igazán érted ha konkrét személyt nézel
trendiség akar ez a meleg-üzem lenni
Meg minden Ami filmben van már egy és jó-pofi dologként bemutatva
Ez egy lopakodó terjesztés
A jóbarátok sorozat régi ám eléggé tele van ennek nyomulásával vicces formában
Szóval ne terelj mert tudod miként keveredik oda az egész meleg-üzem
Itthon nem honos még a pride sem igazán
Elutasítottsága nem csökken hiába nyomják ezerrel.
 
Na végre.....megvan a megoldás.
"a világ legkülönbözőbb részein élnek olyan orvosok, pszichiáterek, pszichológusok, akik igenis komoly kutató- és tudományos munka eredményeként képesek homoszexuálisként élt embereket kiemelni ebből az állapotból, betegségből, másságból".Csak az a baj, állítják, hogy őket áltudományosnak szokták bélyegezni. Ezek a szakemberek egy nem nyilvános konferencián nemrég Magyarországon találkoztak, itt készített velük az M5 exkluzív interjúkat.

Ezután Trombitás Kristóf Keresztély műsorvezető Hodász András katolikus pappal és Szőnyi Szilárddal, a Heti Válasz egykori újságírójával beszélgetett a homoszexualitásról. A téma végig a melegség gyógyíthatósága volt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,136
Üzenet
4,802,919
Tagok
615,775
Legújabb tagunk
Lucika2008
Oldal tetejére