Pénzt ajánl a brit kormány az önként hazaköltöző EU-s állampolgároknak

A brit kormány ingyenes hazautat és letelepedési támogatást ajánlott fel a Nagy-Britanniában élő EU-s állampolgároknak is .

A támogatási igénylők akár 2000 fontot, azaz kb. 810 ezer forintot is kaphatnak, ha hajlandóak hazamenni.

Mindez annak ellenére történik, hogy a brit kormány több tagja is arról nyilatkozott az utóbbi hetekben, hogy igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy a Brexit után minél több Nagy-Britanniában élő EU-állampolgár folyamodjon letelepedési engedélyért. Ez kell ugyanis ahhoz, hogy a Brexit utáni türelmi idő lejárta után is az Egyesült Királyságban maradhassanak.

Kritikusok szerint a kormány lépése aláássa a vállalást, miszerint a Brexit után is mindent meg fognak tenni hátrányos helyzetben lévő EU-állampolgárok védelme érdekében.

Sarkadi Zsolt

penzt ajanl.jpg
 
Ez az összeg annyira alacsony, hogy legfeljebb azoknak lesz "búcsúajándék", akiknek a bőröndje már az előszoba ajtóban áll.

u.i: Orvosok, nővérek és szociális munkások!
A bajorok szeretettel várnak benneteket, és mi, kint élő magyarok sem aggódunk azért, hogy elveszitek a munkánkat!
 
Utoljára módosítva:
Ej, milyen jól járnak azok akik nem dolgozni mentek ki, csak a szociális hálón ringatózni,
most még egy is ajándék pénzt is kapnak, hogy megszabaduljanak tőlük.
 
Gondolod, hogy az hazamegy?
na ez igaz de hogy egykönnyen hazajönnek azt már nehezen hiszem el , lehetséges akkor ha megvonják tőlük azokat a jófajta segélyeket és keményen dolgozniuk is kell nem csak bejelenteni egy egész famíliát.

A másik dolog melyik EU állampolgárokra gondolnak ??? Meg azért dolgozni ki fog rájuk ?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Iren84 wrote on usakriszta's profile.
Szia! Bocsika a zavarásért. :) Olyan kérdésem lenne hogy megvan még esetlega Zóna Fun 2 dvd-d? Sajnos a linkek közül már csak 1 müködött. :) Köszi szépen. Ici
joesea wrote on kevidiak's profile.
Helló!
Butcher - Fehér éjjel (Dresden akták 09) nincs meg véletlenül ebookban?
Köszönöm!
Joe
berczineani wrote on Ajuda67's profile.
Kedves Ajuda! Köszönet minden fordításodért. Csodálatos. Nemrégiben felfedeztem egy oldalt ahol is sok sok könyv magtalálható ( angolul). Christine Feehan több sorozata is. Szerintem sokakat érdekelhet. A Kárpátok vámpírjai 35 rész is fent van. címe Sötét tarot. Sandu és Adalasia története.
Kiss Tibor Miklós wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért

Statisztikák

Témák
37,180
Üzenet
4,558,496
Tagok
600,475
Legújabb tagunk
jorjais
Oldal tetejére