Sok sok vizet kell inni!!

farah

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is nagyon kell erőltetnem, magamtól csak akkor innék, ha szomjas vagyok, és az sajnos nem elég.
 

kayaksurf

Állandó Tag
Állandó Tag
Én folyamatosan próbálom észben tartani,hogy igyak vizet,még ha keveset is.A kollégám meg egy flakonba hordja magával a vizet,mert veseköves volt,és ha folyamatosan iszik,akkor nem alakul ki nálla a vesekő...így mondta...
 

Solya1

Állandó Tag
Állandó Tag
Én kaptam egy jó módszert. Reggel ébredés után közvetlen egy pohár víz. Majd napközben minden étkezés előtt. Aztán este mielőtt ágyba bújok még egy utolsó pohár. Eleinte nehéz megszokni, de most már nem tudok elaludni víz nélkül.
 

ratij

Állandó Tag
Állandó Tag
Én napi 2-3 liter vizet iszom az étellel (tea, levesek) elfogyasztott folyadék mellé. Kifejezetten figyelek rá, hogy vizet is fogyasszak a fűszeres és egyéb anyagokat tartalmazó folyadék mellé.
 

fullika85

Állandó Tag
Állandó Tag
A tiszta víz megtisztítja a szervezetet, nemcsak táplálkozástudmányilag is előnyös, hanem szinte minden ezo/spiri dolog után is vizet itattak velem, hogy a régi negatív dolgokat segítsen kiüríteni.... :)
 

ratij

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom eléggé kihalt lett ez a téma. Nekem azért van még egy megjegyzésem. Legutóbb olvastam egy cikket, hogy az étkezések közben minél kevesebb folyadékot kell fogyasztanunk, mivel az oldja az emésztőnedveket, gátolva az emésztést. Ezért a folyadékot lehetőleg 1 órával előtte vagy utána kell fogyasztani. Aki olvasott ennek kapcsán, vagy tud hozzászólni legyen szíves írja meg.
 
Oldal tetejére