Soros elárulta, mi jelenti a legnagyobb fenyegetést a világra

Javában zajlik a davosi világkonferencia, amelyen maga Soros György is részt vesz, mint előadó. A 87 éves üzletember beszédében számos témát érintett, egyebek mellett szót ejtett a világot jelentő fenyegetésről is – méghozzá Donald Trump vezetésének személyében, írja a Bloomberg.

Soros meglátása szerint Trump ugyanakkor csak egy „átmeneti zavaró tényező”, és 2020-ra megszabadulhat tőle a világ.

Trump ugyanis továbbra is fenyegetést jelent az észak-koreai helyzet rendezésére, Soros ugyanis attól fél, hogy Trump és Kim Dzsong Un vitája nukleáris háborúba torkollhat. Mindeközben persze a diktátor épp most ajánlott egyesítési jobbot Dél-Koreának. Soros emellett bírálta az olyan közösségi média szolgáltatókat, mint a Facebook és a Google, meglátása szerint ezek ugyanis egyre inkább arra építenek, hogy „függővé tegyék a felhasználókat”.

Kipukkadt vagy venni kell? Eltér a tőzsdeguruk véleménye a Bitcoinról.


A Bitcoin esetét tipikus piaci lufinak titulálta, ugyanakkor nem gondolja, hogy bedőlne, mivel számos autoriter állam használja világszerte arra, hogy a politikusok vagyonát kimentsék az országból. Hozzátette: a kriptovaluták mögött lévő blockchain technológia ugyanakkor rendkívül fontos eleme a technológiai fejlődésnek, egyebek mellett az ő alapítványa, az Open Society Foundations is ilyen technológiát használ arra, hogy biztosítsa a menekültek kommunikációját és megóvja a pénzüket.

SorosGyorgy.georgesoros.com_1_oszlopos_breaking.jpg
 
Megint félre érted, amit írtam. Tényleg gond van egyesek szövegértésével, valamint a magyar nyelv ismeretével! Nem is arról van szó, hogy a görögök ezt valahol maguknak köszönhetik, hanem arról van szó, hogy érdekes módon Soros 130 milliárd dollárt keresett a görög válság kapcsán. Ez mégis hogyan lehetséges?

"Soros 130 milliárd dollárt keresett a görög válság kapcsán." :eek:
-
Ne tessék már hülye lenni! :rohog:
-

Soros vagyona élete teljében 24 milliard dollarra volt becsülve.
Miféle 130 milliard dollárrol beszélsz?
 
Kérem nyugodtan mondjátok meg, ha hülye vagyok. Elfogadom, nem vagyok tévedhetetlen, de az az érzésem, hogy nem mindenki áll két lábbal a földön és látja át ezt a komplex ördögi tervet. Ez ugyanolyan nyilvánvaló tény, mint anno az iraki, iráni és líbiai jólét, vagy kételkedjek a legjobb barátom szavaiban, aki a röszkei zavargásoknál a második sorban állt az embereivel, miközben a túloldalról a csőcselék meg kavarta a szart? Ha valaki pedig analfabéta, nincs semmije, mégis honnan telik neki drága mobiltelefonra, hogy tanul meg hirtelen írni-olvasni, és hogy tudja beállítani az útvonalat a mobiltelefonján? Ha a te zsebedből pedig kiesne egy 20 vagy 50 eurós bankjegy, talán te sem hajolsz le a földre, hogy felvedd?

Vagy ebben sincs ráció?

http://www.infopapa.hu/hirek/olvas/...ok-tomeges-befogadasa-video-2016-09-09-132721



Ne tessék patetikus lenni, maga nem hülye csupán tájékozatlan.
Próbáljon egy kicsit a saját eszére támaszkodni nem csak lenyelni, amit a magyar sajtó mond.
Utazzon jó ember, beszéljen menekültekkel...
-

-
Remélem megnyerte a tetszését erről a hatalmas kontinensről készült kis video,
ahol csodálatos emberek, csodálatos földön élnek és önhöz hasonloan nem hülyék.
-

-
Szíria, Irak az emberiség történetében legrégebben lakott városokkal rendelkezik.
Nemrég még Sumerok akartak lenni a Magyarok ön meg csodálkozik, hogy írni olvasni tudnak.
Remélem a képek csak segítenek önnek ahhoz, hogy elkezdjen kételkedni a kormánya őszinteségében.
-
Ami pedig az ön által belinkelt videot illeti.
A logikai tévedés ott van, hogy ön összekeveri az individuum helyzetét egy ország vagy kontinens helyzetével.
-
Természetes, hogy a menekült megsegítésével (automatikusan) nem szűnik meg a szegénység abban az országban,
ahonnan a menekült elment de ebből nem következik a számomra az, hogy ne segítsünk az individuumokon.
Ön mégis ezt a helytelen következtetést vonja le. Ismétlem: Egy individuum nem azonos egy országnyi emberrel.
-
Az 1956-os menekültek felvételével nem omlott össze a kommunizmus Magyarországon de az a pár,
akinek segítettek, aki életben maradt annak, hogy úgy mondjam nagyon jol jött a segítség, hogy volt a migrációs lehetőség.
Tetszik érteni? Ebben is van "ratio" nemde?
-
Amerika, a kontinens felfedezése óta rengeteg Európai menekültet vett fel évszázadokon át,
szinte az összes világhírre szertett, nagy magyar tudós, mérnök, művész odaveszett volna a segítség (migráció) nélkül.
-
Ezen Amerikába menekültek utódai mentették meg Europát az éhségtől,
ezek állították meg a két világháborút, ezek tanították meg velünk mi az, hogy demokrácia.

-
Természetes, hogy nincs célkitűzés, ami arról, szólná, hogy hozzunk ide minden éhezöt a világ másik csücskéből, hogy megoldjuk vele a problémájukat de megtagadni a segítséget azoknak, akik a határaink szélén állnak, az nemcsak ember-telenség hanem a lehetö legrosszabb megoldás a saját, nem beszélve a rászorulok problémáinak a megoldására.
-
Mi itt nyugaton nemcsak a terhet nézzük hanem azt is amit a hozzánk jöttektől kapunk, hogy megismerhetjük a kultúrájukat, beszélhetünk velük egy közös nyelven, a sajátunkon, hogy egy hidat tudunk kiépíteni az ö hazájuk és a mienk között, ami kölcsönös együttműködéshez, jóléthez és emberi örömökhöz vezet.
 
Már bocsáss meg, de ha jól értelek, akkor ez épp migráció abszolút számának növekedését jelenti, hiszen ha állandó a migráció százalékos értéke, akkor egy majdhogynem exponenciálisan növekvő népesség mellett egy jóval magasabb számot kapunk. A foglalkoztatási szerkezet valóban tagadhatatlanul változik. Itt még érhetnek bennünket komoly meglepetések - persze ha a tudományos-technikai civilizáció képes a hosszú távú fennmaradásra. Erre rosszabb pillanataimban nem vennék mérget.
Igen jól érted. Nem szoktad Te félreérteni amit írok, csak másról beszélsz..Dolognak az a lényege, hogy arányában nincs több ember aki útra kel a világban, hogy új hazát keressen.. S ez a lényeg. Azért javasoltam a könyvnek legalább a recenziójának az elolvasását, vagy a könyvvel kapcsolatos cikkekbe beleolvasást, mert a szerzők elég érthetően levezetik, hogy miért nem jól segít a világ a szegény országokon, miért nem tudjuk kezelni a mostani menekült "kérdést" szemben a 30-50 évvel ezelőttihez... Én nem akarok itt közgazdasági vitába bocsátkozni, azért is ajánlok olyan munkákat amelyek tudományosan megalapozottak, ennek ellenére közérthetőek.. S ha már itt tartunk éppen Davos kapcsán szólni kell arról is, hogy Thomas Piketty francia közgazdász blogján arról ír, hogy a kelet-közép európai országokból kiáramló tőke és tulajdonjövedelmek többszörösei az oda érkező uniós pénzeknek. Ez Magyarország esetén 2016-ban a GDP 7,6%-at jelentette.. Innen érthetőek Soros György kritikái a magyar kormány gazdaság politikájáról, s miért nem "igaz" keresztény Mellár Tamás pécsi egyetemi tanár, közgazdász...
 
Az 1956-os menekültek felvételével nem omlott össze a kommunizmus Magyarországon de az a pár,
akinek segítettek, aki életben maradt annak, hogy úgy mondjam nagyon jol jött a segítség, hogy volt a migrációs lehetőség.
Szerintem összekeversz valamit, gyanítom, inkább szándékosan, mint véletlenül.

Van két szó: migrant és a refugee. Ez két különböző dolgot jelent.
Migrant: vándorló, kóborló
Refugee: menekült

Azaz, az egyik azért megy mert kell, mert veszélyben van, a másik meg azért, mert akar, mert máshol/máshogy/jobban akar élni, de egyébként nincs veszélyben.

Az 56-osok menekültek voltak, mert azért mentek el, mert
- közvetlen életveszélyben voltak
- nem voltak éppen közvetlen életveszélyben de például a családjuk, vallásuk vagy a meggyőződésük miatt üldözték őket.
 
Thomas Piketty francia közgazdász blogján arról ír, hogy a kelet-közép európai országokból kiáramló tőke és tulajdonjövedelmek többszörösei az oda érkező uniós pénzeknek. Ez Magyarország esetén 2016-ban a GDP 7,6%-at jelentette.. Innen érthetőek Soros György kritikái a magyar kormány gazdaság politikájáról,
Ugyanakkor azt is írja, hogy ez a pénzkiáramlás annak a következménye, hogy a privatizáció erősen el volt baltázva, mert minden működő állami tőkét fillérekért adtak el külföldieknek. És azt is ő írja, ha jól emlékszem, hogy a kormány jól teszi, hogy bizonyos dolgokat visszavásárol a külföldiektől, és hogy ebben a kormánynak még van mozgástere.
Itt nem ugyanarról a kormányról beszél, vagy általában a magyar kormányokról, hanem azokról a kormányokról, akik a helyzetet előidézték, és aztán azokról a kormányokról, akik próbálnak ezen javítani.
Sőt, mond olyanokat is, hogy
- Magyarország így tulajdonképpen befizetője az EU-nak
- a Magyarországra beérkező EUs támogatások tulajdonképpen nyugati vállalatoknak nyújtott segélyek, az ország közbeiktetásával

Csak mondom.
 
Lényegében elhangzik egy olyan dolog, hogy az amerikaiak (USA) megpróbálja exportálni az demokráciát az arab világba. Nógrádi is ott volt, és kb 20-an voltak ilyen szakértők, és mind a 20-an egyöntetüen azt válaszolták, hogy nem lehet demokráciát vinni arab világba. Ez nekem lényegében azzal egyenértékü, hogy az USA csak beavatkozott abba, amibe nem lett volna szabad.
 
Mind1. Nógrádi György nemzetközi színten elismert biztonságpolitikai szakértő. Ő nem sok jót jósol Európának.
A másik dolog pedig az, hogy véleményem szerint a legtöbb hírcsatornát manipulálják az aktuális érdekeknek megfelelően.
Innen kezdve inkább kiszállok a vitából, és a magam életével foglalkozom.
 
Hát próbálom, de nagyon nehéz a hazai médiából leszürni, hogy egyáltalán minek van alapja.
Igazából engem egyetlen egy dolog érdekel: szeretnék egy nyugodt életet és jövőt a családomnak, gyerekeimnek egy más országban, mert Svédország 10 év alatt nem váltotta be a reményt, és állandóan csak lefelé csúszott a lejtőn.
 
Ugyanakkor azt is írja, hogy ez a pénzkiáramlás annak a következménye, hogy a privatizáció erősen el volt baltázva, mert minden működő állami tőkét fillérekért adtak el külföldieknek. És azt is ő írja, ha jól emlékszem, hogy a kormány jól teszi, hogy bizonyos dolgokat visszavásárol a külföldiektől, és hogy ebben a kormánynak még van mozgástere.
Itt nem ugyanarról a kormányról beszél, vagy általában a magyar kormányokról, hanem azokról a kormányokról, akik a helyzetet előidézték, és aztán azokról a kormányokról, akik próbálnak ezen javítani.
Sőt, mond olyanokat is, hogy
- Magyarország így tulajdonképpen befizetője az EU-nak
- a Magyarországra beérkező EUs támogatások tulajdonképpen nyugati vállalatoknak nyújtott segélyek, az ország közbeiktetásával

Csak mondom.


Meg azt is hogy a kormányzat azzal hogy magára húzza a külföldi befektetőket gyakorlatilag lenullázza az az országot.. meg azt is, hogy a beérkező pénzekből, meg a saját forrásokból ha nem termelő beruházást valósít meg egy ország akkor a csőd felé száguld.. s minél nagyobb mértékű a külföldi tőke részvétele annál gyorsabban..
csak mondom
és igen furcsa logikád van.. mert akkor azt is fel kell sorolnod, hogy kinek a pénzéből "netto befizetők" ezen országok némelyike (Magyarország semmilyen matematika alapján nem az) s pl Magyarországon hová tünnek a EU pénzek, vagy ez már nem érdekes?
csak mondom
Na meg a német befektetők pénzét mentette ki a német kormány a görög válságból...
S én örülök , hogy csillogtatod tájékozottságodat, de mi lenne ha egyszer ahhoz szólnál hozzá amiről egy hozzászólás szól?

csak mondom
 
Ne tessék patetikus lenni, maga nem hülye csupán tájékozatlan.
Próbáljon egy kicsit a saját eszére támaszkodni nem csak lenyelni, amit a magyar sajtó mond.
Utazzon jó ember, beszéljen menekültekkel...
-

-
Remélem megnyerte a tetszését erről a hatalmas kontinensről készült kis video,
ahol csodálatos emberek, csodálatos földön élnek és önhöz hasonloan nem hülyék.
-

-
Szíria, Irak az emberiség történetében legrégebben lakott városokkal rendelkezik.
Nemrég még Sumerok akartak lenni a Magyarok ön meg csodálkozik, hogy írni olvasni tudnak.
Remélem a képek csak segítenek önnek ahhoz, hogy elkezdjen kételkedni a kormánya őszinteségében.
-


Na ez az. Csodálatos helyek normális emberekkel. De akkor mégis miért lett háború? Ki hozta létre az IS-t és miért pénzelik? Kiknek az érdeke volt a háború és miért?
 
Hát próbálom, de nagyon nehéz a hazai médiából leszürni, hogy egyáltalán minek van alapja.
Igazából engem egyetlen egy dolog érdekel: szeretnék egy nyugodt életet és jövőt a családomnak, gyerekeimnek egy más országban, mert Svédország 10 év alatt nem váltotta be a reményt, és állandóan csak lefelé csúszott a lejtőn.
A magyar mediabol nem igazodsz ki, a svedbol igen?
10millio magyarbol 9 millio szerintem cserelne svedorszagi helyzettel, demokraciaval joletevel es szoc halojaval, hogy neked nem felel meg............koltoz oda ahol mezzel folyo kanaan van.
 
Arra készül, indul hozzátok!
Jo helyre jon ha az arab hataror beengedi..........
Mar kisebbsegben vannak a feher boruek Torontoba, valogathat melyik nacio szimpibb az afrikai a arab a kinai koreai vietnami ,az orosz a mexicoi a malaziai a spanyol a del-ameriaki vagy a benszulott ausztraliai stb.
NEm fog senki hasra esni elotte mert o a melymagyar.
 
A magyar mediabol nem igazodsz ki, a svedbol igen?
10millio magyarbol 9 millio szerintem cserelne svedorszagi helyzettel, demokraciaval joletevel es szoc halojaval, hogy neked nem felel meg............koltoz oda ahol mezzel folyo kanaan van.

A svéd média még a magyarnál is rosszabb! Ha egy svéd tudni akarja, hogy mi történik az országába, akkor a BBC-t meg a CNN-t nézi. Majd 2-3 nap múlva a svéd közszolgálati tv-k is beszámolnak arról, ha valami balhé történt. Az elmúlt 10 évben a svéd szociális háló és a közbiztonság igencsak meggyengült... különben nem jöttem volna vissza Magyarországra.

A svédországi jólét még jólét, de meddig? Jelenleg nekem azért felel meg Magyarországon, mert az osztrák cég jól fizet. Életszínvonal és reálbér terén jobban jártam, mintha Svédországba élnék, hiába keresek egy kicsivel kevesebbet. Svéd demokráciát megint csak nem szeretném taglalni. Amikor megindult a migráns áradat a következő parlamenti választásokon hirtelen a semmiből előtört a SVÉD DEMOKRATA Párt (SD, Jimmy Åkesson vezetésével) és hirtelen a harmadik legerősebb pártként gyorsan be is kerültek a parlamentbe. Mi több, arabok, kurdok, és egyébb bevándorlók is élő adásban méltatták ezt a pártot, és azt mondták, hogy rájuk szavaztak, mert az egyetlen kiút az országnak.

Én ugyan semmit sem tudok Kanadárol, de ti is nagyon keveset Svédországról.
Heti szinten lövöldözések voltak a lakótelepen is, ahol laktam, mi több egy éjjel belőttek az óvodába is csak úgy poénból. Vannak képeim, fel tudom rakni, dokumentáltam az esetet.

Apropó SVÉD JÓLÉT: amihez nagy eséllyel akkor van jogod, ha vagy arab vagy muzulmán neved van, vagy svéd.
Saját példámon keresztül tudom nektek elmondani, hogy két évig próbáltunk utána járni, hogy mi lehet a fiam egyik lábával a baj, mert ferdén tartotta. Két évig csak küldözgettek. Aztán magyarországon megkerestem a volt gyerekorvosomat, és 5 perc alatt megállapította, hogy mi a gond. Utána elvittük egy gyógytornászhoz, és az is hasonló dolgokat állapított meg: a gyereknek kicsi bokasüllyedése van, gyógycipő és gyógytorna kell neki heti rendszerességgel, különben 10-12 évesen egy korrekciós műtétet kockáztat. Ezek után teljesen logikus és nyilvánvaló, hogy ha a svéd orvosok megállapították volna a dolgot, akkor kezelni is illett volna, ami hosszú éveken át sok-sok pénzébe kerül az államnak, de mivel nem életveszélyről van szó, csak egy bevándorló gyerekének az életminőségéről, így nem számít.

Apropó egészségűgy: Magyarországon legalább egy borítékkal még el tudz intézni egyet s mást, mert akadnak jó orvosok és szakemberek. Svédországban vannak szép és jól felszerelt kórházak, de szakemberek, orvosok, ápolók már nincsenek. Egy országról csak akkor tudsz nyilatkozni, ha már éltél ott pár évet, és akadt pár problémád, amit meg kellene oldanod.

MÁS: közkézen forog egy videó, melyben 1 arab egyén 3 svéd rendőrt ver. A 3 rendőr sehogy sem bírja lefogni a pasast. Persze egyik sem meri elővenni a fegyverét, nehogy megsértsék a jogait. A végén még inkább meghátrálnak, az örült pedig utána a rendőrautójukat veri szét. Na persze ezt sem mutatták be a TV-ben. Van normális svéd média is, amit szoktam olvasni! FRIA TIDER: http://www.friatider.se/
Itt azért nem köntörfalaznak a dolgokkal.

Amikor az állítólag a hábórú elől menekülők érkeztek az országba, lakást, ellátást, mindent kaptak. Egyeseknek az volt a bajuk, hogy miért oda kaptak házat, lakást ahova? Messze van az üzlet, sok ám 2 km-t gyalogolni a legközelebbi üzletig, hogy kaját vegyen, meg a gyerekét óviba vigye. Kérdem én, ha te menekülsz, és valaki segítséget ad neked, akkor nem mindegy neked az, hogy hova is fogadnak be téged az elején?
Menet közben úgy is megoldódik minden.

Eközben persze az országban 10-20-30 éve ott élő arabok, kurdok, írániak, irakiak elkezdtek tiltakozni: Mi az, hogy ők mindent ingyen kapnak? Mi azért keményen megdolgoztunk, és letettünk valamit az asztalra, de ők meg ingyen akarnak mindent, és semmi sem jó nekik? Természetesen a svéd média erről is hallgatott, de azért hallani lehetett a városban is az emberek részéről az elégedetlenkedést.

Svédország jó hely lenne, és a gyerekeimnek lenne jövője, HA!!!
1: következetes bevándorláspolitikát folytatnának!
2: a rendőrség a sarkán állna és tenné a dolgát!
3: egyenlő mércével és egyenlő követelményrendszer szerint mérnének mindenkinek.

Én mindent letettem, amit lehetett, két nyelvvizsgát, felsőfokú szakiskolát végeztem, adót fizettem, dolgoztam, megbecsültem a helyemet, és haladtam előre... sőt még az állampolgárságot is megkaptam.
A munkatársaim is gyakran mondták, hogy te már svéd vagy, mert beszéled jól a nyelvet, dolgozol, odafigyelsz a dolgaidra... Mondom nekik, én legfeljebb svéd állampolgár vagyok, de a nemzetiségem magyar.
DE! hogy tudjak egy olyan helyt élni, ahol engem nem tekintenek embernek, ahol én leteszek az asztalra mindent, de a családom nem kap vissza semmit? Hogy jön az ki, hogy egy bevándorló ott él 10-20 éve, és egy árva szót sem tud? Aztán meg ha hivatalos űgyei vannak, akkor az állam természetesen azonnal tolmácsot rendel neki az én pénzemen! (De az én fiamnak gyógytornászra nem tellett!)
Azért van ám ott is kettős mérce rendesen, csak erről sem tud mindenki. Addig vagy jó, míg melózol, és adózol, de kívánságod ne legyen.

A magyarok azért szeretnek oda is kimenni, mert relative könnyű a nyelv ha az ember már beszéli a németet és/vagy angolt, és akár egy takarítónői állásból már fent tud tartani lakást, tud kocsit venni, és nincsenek mindennapi gondjai normál esetben.

SVÉDORSZÁG a 80-as évek végéig világ első volt életszínvonalba, de azóta keményen süllyed, és az ott töltött 10 évem alatt ezt a süllyedést én is igen keményen megéreztem, főleg ami a családomat, a gyerekeimet, és az ő biztonságukat illeti.
 
Jo helyre jon ha az arab hataror beengedi..........
Mar kisebbsegben vannak a feher boruek Torontoba, valogathat melyik nacio szimpibb az afrikai a arab a kinai koreai vietnami ,az orosz a mexicoi a malaziai a spanyol a del-ameriaki vagy a benszulott ausztraliai stb.
NEm fog senki hasra esni elotte mert o a melymagyar.

ÉS IME A FÉLREÉRTÉS UJABB SORAI!

Nem azzal van a bajom, hogy arab, afrikai, kínai, koreai vagy vietnami, hanem az, hogy tudunk-e együtt élni vagy sem. A rendőrség vajon képes fenntartani a rendet vagy sem? Képesek garantálni a családom biztonságát vagy sem? Csak ezzel van a gondom. Én kifejezetten jól éreztem magamat ázsiaiak és mexikóiak között a munkahelyemen.

A statisztikák szerint Svédországban a bűncselekények 75 százalékát a 4 százaléku muzulmán lakósok köréböl követik el. Ez hogy néz ki Kanadában?

2: Lehet, hogy te is MÉLYMAGYAR lennél, ha 13-14 éves korodig Erdélyben éltél volna, és a románok állandóan vertek volna, mert magyar vagy.
 
Pityu
A vilagon minden hol van criminal, nagy varosokba tobb % -os aranyban.
Garanciat varsz.. fogadj fel security ceget aki orzi vedi almaidat.
Nem hiszem el, hogy a svedeknel borszinre vagy nemzetisegre megy a segely es a szoc tamogatas. Nyilvan aki dolgozik adozik annak nem jar, de itt se.
A segely es a szoc halo az elesetteknek a betegeknek a munkanelkulieknek stb embereknek van fentartva es nem a jol kereso adozoknak.
Forditva ulsz a lovon.
Minden orvos tevedhet vagy ugymond nincs a helyzet magaslatan, ez sem orszag fuggo. Van akit otthon mentenek meg ,van akit itt az otthoni sinternek mondott kuruzslastol.
Hogy otthon a tobb oras varakozasba meghalnak az emberek pl a minap a HOnved korhazba vagy a rotyin egy no es meg csak eszre se vettek napokig vagy a rodeozo patkany a mutobe, valoban neked otthon van a kanaan Orban kormany alatt.
Teged befogadhatott de mast ne fogadjon be sved orszag. Neked jogod van orszagokat cserelni erdekeid szerint masoknak nincs.
A genfi egyezmeny alapjan fogad be menekultet minden orszag , hogy te ezt miert kerdojelezed meg?
Canadaba valahogy igy szol a bevanrolas mindenkit varnak aki a kihivasokat a megmerettest bevallalja tettre kesz fiatal es az orszag adofizetoveje kivan vallni.
Semmilyen garanciat nem kapsz , hogy egy eltevedt golyo nem talal el ha eppen rossz idoben rossz helyen jarkalsz.
Arra sincs garancia hogy talcan fogjak vinni a munkalehetosegeket es neked csak valogatnod kell a jobbnal jobb lehetosegek kozott.
Ugyan te milyen garanciat adnal Canadanak? hogy ha kapzs lehetoseget nem kigyot melenget a keblen es a befogadas utan kigyot bekat fogsz mondani a befogado orszagra mint ahogy teszed a Svedorszagra?
 
Utoljára módosítva:
Utalja a menekülteket de saját maga szinten az volt .
Sőt a nagy magyarságát ugródeszkának használta mint igen sok hozza hasonló is .
Aztán az ugrodeszkarol menekülünk a svédekez mert a nagy magyarság csak nem smakkol.
Most meg maaa azsenem tecccik ugorjunk hat a nagyvizentulra
mert most ott úgy látszik jó szelek fújnak .
Na szóval hány ország nem hozta az elvártakat ?
eddig szamszerint 3 ... lehet nem az országokban van a bibi ?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,804,224
Tagok
615,824
Legújabb tagunk
Doctornug
Oldal tetejére