Hírek Zelenszkij: Arra ne számítson senki, hogy Ukrajna beletörődik abba, hogy tartósan "ütközőzóna" lesz a Nyugat és Oroszország között

Szinte menthetetlenül törékennyé vált a nemzetközi biztonsági rendszer, ezért Ukrajnának új garanciákra van szüksége a világ vezető hatalmaitól biztonsága megőrzéséhez - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombaton a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián (MSC).

Az ukrán elnök az ország keleti részét sújtó katonai feszültségről szólva elmondta, hogy nagy a háború kockázata, de még nagyobb lenne, ha reagálnának a térségben tevékenykedő erők provokációira. Hangsúlyozta, hogy Ukrajna "jó kezekben van", és megvédi magát, a lakosság pedig "nem pánikol".

Mint mondta, nem tudja, mi Vlagyimir Putyin orosz elnök célja, éppen ezért szeretne találkozni vele. Az biztos, hogy Ukrajna katonai konfliktus helyett diplomáciai megoldást és biztonsági garanciákat kíván. Erről az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagjai, valamint az Európai Unió, Németország és Törökország részvételével kell csúcstalálkozót tartani minél hamarabb, bárhol - tette hozzá.

Ez az új megállapodás sürgetően szükséges, mert a globális biztonsági rendszer vészesen törékeny, szabályai nem működnek, és az a veszély fenyeget, hogy a nemzetközi közösség megfeledkezik a 20. században elkövetett hibákról - fejtette ki az ukrán államfő.

Volodimir Zelenszkij egyben támogatást kért országa nyugati partnereitől, kiemelve, hogy a fegyverszállítmányok nem "adományok" Ukrajnának, hanem hozzájárulás az európai és a nemzetközi biztonsághoz.
Azzal kapcsolatban, hogy Németország nem hajlandó fegyverekkel segíteni az ukrán hadsereget, Zelenszkij köszönetet mondott azoknak az országoknak, amelyek "szavakkal, gesztusokkal és tettekkel is támogatták Ukrajnát", és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy egyes országok nem mutatnak egyértelmű elkötelezettséget országa védelme mellett.

Kiemelte, hogy az ukrán NATO-tagság kérdésének kezelését sem tartja megfelelőnek. Mint mondta, az ukránok "őszinte válaszokat" várnak nyugati partnereiktől arra, hogy hazájuk elnyerheti-e a tagságot a szövetségben. "Ha nem mindenki akar ott látni minket, akkor mondják meg" - jelentette ki. Arra viszont ne számítson senki - folytatta -, hogy Ukrajna beletörődik abba, hogy tartósan "ütközőzóna" lesz a Nyugat és Oroszország között.

MTI

1645303195384.png
 
Nem olyan rég történt, páran biztos emlékeznek rá. Hruscsov szovjet miniszterelnöknek az az ötlete támadt, hogy atomrakétákat telepít Kubába. Persze nem akarta kilőni őket, csak puskát szegezett Kennedy elnök mellének. Kennedy rátette az ujját a piros gombra. Egy barom miatt majdnem kitört az atomháború. Hruscsov szerencsére meghátrált és utána nagyon gyorsan el is tünt. Az, hogy Ukrajna beengedi a NATO-t az országba, olyan Putyinnak mintha valaki levenné a fegyvert a válláról. Nem fogja rá, nem lő, csak kinyilvánít egy fenyegetést. Ilyent nem játszunk egy ATOMHATALOMMAL szemben. Gazdaságilag megszorítjuk, bekerítjük, ha talál kiutat, jó neki, ha nem akkor éhen is pusztulhat, de NEM FOGJUK RÁ A PUSKÁT, mert ha megijed, akkor nagy baj van. Félni, azt lehet.
 
Utoljára módosítva:
Kevered a fogalmakat rendesen. Putyinra senki nem fogott se puskat se semmit. O tamadta meg valosagos fegyverekkel amivel ol is nem csak dumaval ,.hogy meijedjenek.
Szo se volt arrol hogy a NATO Ukrajnaban raketakat akarna telepiteni.
Azert egyet csak nem ertek ha egy agresszor orszag van a szomszedsagba mitol is vagytok olyan magabiztosak hogy titeket kikeriulnek ha balhe lesz?
Nektek kene felni de nagyon es mint NATO tag orulni minden uj tagnak akar Sved akar Ukran mert mind az orszag es a ti eletetek van igy biztonsagba.
de NEM FOGJUK RÁ A PUSKÁT, mert ha megijed, akkor nagy baj van. Félni, azt lehet.
O fogott puskat az ukranokra, te meg vedekezzel rozsafuzerrel es foghagymaval mint a bevalt vampirok ellenszerevel,hatha hatasos lesz.
 
Kevered a fogalmakat rendesen. Putyinra senki nem fogott se puskat se semmit. O tamadta meg valosagos fegyverekkel amivel ol is nem csak dumaval ,.hogy meijedjenek.
Szo se volt arrol hogy a NATO Ukrajnaban raketakat akarna telepiteni.
Azert egyet csak nem ertek ha egy agresszor orszag van a szomszedsagba mitol is vagytok olyan magabiztosak hogy titeket kikeriulnek ha balhe lesz?
Nektek kene felni de nagyon es mint NATO tag orulni minden uj tagnak akar Sved akar Ukran mert mind az orszag es a ti eletetek van igy biztonsagba.

O fogott puskat az ukranokra, te meg vedekezzel rozsafuzerrel es foghagymaval mint a bevalt vampirok ellenszerevel,hatha hatasos lesz.
Kiforgatni én is tudom a szavaidat úgy hogy - no comment-
 
Nem szoktam figyelni az ukrán háborús helyzetet, jó, ha hetente egyszer ránézek, mert valahogy nem tiszta nekem ez az egész. Vagyishogy: Annó Oroszország és Ukrajna között született egy megállapodás, hogy Ukrajna nem engedi be a NATO-t az országba.
Erről valami közelebbit, pontosabbat tudnál írni? (Ki, hol mikor irta alá?)
Mert addig ez egy baromi nagy kacsa (amit te is benyeltél).
Hogy tisztan lássunk:
Anno a ket Nemetorszag egyesitese kapcsan Gorbacsovnak, azaz a Szovjetunio elnökének ígérték meg hogy az NDK keleti határain nem fognak állomásozni NATO katonák.
Ennyi.
Szovjetuninak és nem Oroszországnak tett ígéret. Pláne nem Ukrajna és Oroszorszag közötti egyezség.

Aztán jött a vírushelyzet, majd a gazdasági válság, amiből természetesen az ukránok sem maradtak ki. Mit lehet itt csinálni ilyen gazdasági helyzetben? Belépünk a NATO-ba.
Te aztán kevered, mint Piszkos Fred a málnaszőrt.
Talán tegyünk rendet ebben is!
Ukrajna nem egyedül, hanem Grúziával és Moldaviaval egyetemben akartak belepni a NATO-ba, pont az orosz fenyegetés miatt (Gruzia/Oszétia, Moldavia/Pridnyesztrovia, Ukrajna/Donybasz+Krím).
Az EU- tagsahot szinten együtt forszírozta a három állam. És már több, mint 10 éve.
Nem az Európai Unióba, nem valamelyik gazdasági tásulásba, hanem a NATO-ba. HÁT EZT MEG KI SÚGTA NEKIK? Mi köze a mezőgazdaságnak a NATO-hoz? Nem tudom, de majd legooglézom, hátha mégis.. Az oroszok persze nem tűrik (franc tudja miért?), hogy NATO erők csoportosuljanak az országhatáron tehát neki mennek Ukrajnának.
Nocsak, nocsak? És a balti államoknal miert tűri? Arrol nem is szólva, hogy most megkapták még a finneket is (ami Putyint szintén nem zavarja).
Annak az Ukrajnának aki -NEM AKAR ÜTKÖZŐZÓNA LENNI NYUGAT ÉS AZ OROSZOK KÖZÖTT-, csak - behívja a NATO-t az országba.
Fel tudsz egyetlen NATO katonát is mutatni Ukrajnában?
Mivel Putyin sem, gyanítom, te sem.
Rakjuk mar rendbe ezt is!
A NATO eddig egyetlen huncut Eurót/dollart sem adot Ukrajnának, miként egyetlen szem lőszert sem. Országok adtak (a sajátjukból), akik NATO tagállamok! De nem a NATO!
A háború úgy megviselte az ukrán gazdaságot, hogy az ukránok elárasztották Európát a terményeikkel, olyan szinten, hogy exportkorlátozást vezettek be ellenük egész Európában.
Megintcsqj mellélőttél.
Azr a gabonát (és egyeb mg termékeket, amit Ukrajna a harmadik világnak adott el es tengeri uton szállított, az orosz tengeri blokád miatt szárazföldi úton (értelemszerűen Európán keresztül) próbalja meg leszállítani.
Ha ez a hirhedt olajszállítmanyok mintájára eltűnik majd feltűnik mint helyi termék azért talán nem Ukrajna a felelős, hanem a seftelők. Mellesleg, mivel az Ukránok az EU-ban tiltott növényvédő szereket használnak, hivatalosan az EU államok meg sem vehetnék.
/Pár kivétellel./ Persze a háború attól még háború és emberek halnak meg és nagyon megviseli az országot, annyira, hogy náluk alacsonyabb az infláció mint MO-n, ahol persze nincs háború.
Na ezért vajon ki a hibás?
az ukran vagy a magyar államvezetés?
Gulyás miniszter megindikolta: a mi szomszedsagunkban zajlik haború, az ukranok szomszedságában meg nem.
Még jóegypár kérdés nyitva maradt, de már ezektől sem látom az erdőt
Talán elóbb tisztáznod kellene magadban, hogy miből is áll az az erdő...
 
Csak nem állom meg:
Nem olyan rég történt, páran biztos emlékeznek rá. Hruscsov szovjet miniszterelnöknek az az ötlete támadt, hogy atomrakétákat telepít Kubába.
Nem tudom milyen idős vagy, de, ha emlekszel ezekre, akkor bőven nyugdijas vagy, mert ak8 1963-ban már felfogta ezt, az bizony 70 körüli, szóval ennek bizony jó ideje. Olyannyira, higy már az utód utódjanak az utódja sem él...
Dw nem is ezért ideztem be, hanem azert, hogy Hruscsov inkabb partfőtitkar volt (igaz ekkor már a mimisztertanacs elnöke is).
Persze nem akarta kilőni őket, csak puskát szegezett Kennedy elnök mellének. Kennedy rátette az ujját a piros gombra. Egy barom miatt majdnem kitört az atomháború.
Csak nem analogiat vonsz a mostani orosz elnökkel?
Hruscsov szerencsére meghátrált és utána nagyon gyorsan el is tünt. Az, hogy Ukrajna beengedi a NATO-t az országba, olyan Putyinnak mintha valaki levenné a fegyvert a válláról. Nem fogja rá, nem lő, csak kinyilvánít egy fenyegetést. Ilyent nem játszunk egy ATOMHATALOMMAL szemben.
Újfent kérdem: ki tud akár egyetlen NATO katonát is felmutatni Ukrajnaban?
Mellesleg Ukrajna is atomhatalom volt, amig be nem palizta Putyin és Clinton az akkori ukran vezetest es át nem adta a TELJES atomarzenálját az oroszoknak.
Gazdaságilag megszorítjuk, bekerítjük, ha talál kiutat, jó neki, ha nem akkor éhen is pusztulhat,
Vajon az megvan neked, hogy 1991-ben 1 millio tonna gabonat küldött Ukrajna segelykent az oroszoknak, hogy éhen ne haljanak. (Mondjuk azok neg eladtak, higy tudjanak miből nyugdíjat fizetni).
de NEM FOGJUK RÁ A PUSKÁT, mert ha megijed, akkor nagy baj van. Félni, azt lehet.
Hát most Prigozsintol negijedtek megsem törten semmi...
 
(olvastam) Az év legszomorúbb képe:

1689262122171.png

Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön, és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább. A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Az országa kiürült, százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
 
(olvastam) Az év legszomorúbb képe:

Csatolás megtekintése 1943532
Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön, és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább. A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Az országa kiürült, százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
A kép érdekes a hozzáfűzött mondanivalód meg nem fedi a valóságot.
Hisz az ország első embere nem mondhatja azt hogy ha megtámadják akkor megadjuk magunkat hisz azonnal repülne.
Békét kötni meg elég nehéz ha megszállták az országodat és a támadók kifosztanak és rombolnak.
Ez nem hitegetés az a hitegetés ami kiszivárog a közvélemény felé.
Nincs jövőjük?? Ezt mondták hazánkra is a világégések után.
 
(olvastam) Az év legszomorúbb képe:

Csatolás megtekintése 1943532
Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön, és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább. A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Az országa kiürült, százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
Ez a foto nekem ugy tunik hogy csak oda van rakva az ukran elnok kepe..
Ukrajna minden nemzetkozi szervezet foszereploje, ennyire maganyosan nem csak udvariassagbol nem hagynak , hanem mindenki erdeke es kivancsisaga hogy egyenes kezbol kapjon infot , kizart dolog hogy akire ennyit koltenek igy kikozositsek. Ezek az emberek a mediat ismerik hasznaljak ilyen fotok csak megbuzeralva kerulnek ki a netre.
 
Csak legyen már béke.....
Latorcai Csaba, aki KDNP főtitkára is, köszöntőjében arra bíztatott mindenkit, hogy csatlakozzanak a pártja felhívásához, állítsanak út menti keresztet a békéért.

„Legyenek ezek a keresztek felkiáltójelek, keresztény kiáltások és kiállások a békéért!”
Mert amíg Nyugat-Európában éppen eltávolítják a kereszteket, templomokat becstelenítenek meg, keresztény hitükért embereket hurcolnak meg, addig "mi itt, Magyarországon összefogással megújítjuk ezeket a szent szimbólumainkat."
(igen a keresztek beváltak.....pl: A Spartacus-féle rabszolgafelkelés után is.)
 
Az ukrán hadvezetés tavriai műveletekért felelős dandártábornoka bejelentette, hogy megérkezett hozzájuk az első szállítmány 155mm-es kazettás tüzérségi lőszer (DPICM), noha még nem került bevetésre.
amiből az Egyesült Államoknak nagyjából négy és fél millió (!) darab van raktáron. Az első szállítmány százezer darabról szólt és ha ezt az ütemet havonta tartják, az nem csak, hogy önmagában megduplázza az ukránok felhasználható készletét, de bőséges tartalékok maradnak, hogy akár éveken át fennmaradjon ez az ütem. A kazettás lőszerek átadása emellett biztosítja, hogy amíg a gyártósorok ki nem épülnek, addig se legyen gond a fronton.
Ezzel meg is érkeztünk a másik problémához, ami az ukrán offenzíva haladási ütemének leállása. Azért fogalmazunk így, mert bár területi nyereség alig történik, az ellentámadás koránt sem eredménytelen. A helyzet nagyon hasonló a tavaly nyárihoz, amikor az ukránok addig rombolták az orosz logisztikát és harcászati képességeket, amíg az oroszok össze nem omlottak Harkivban és Herszonban. Jelenleg is zajlik az orosz tüzérség és az utánpótlási vonalak degradálása.
Ha ugyanazt a feladatot rövidebb idő alatt el lehet végezni, akkor az ukrán tüzérség a lövések leadása után hamarabb elpucolhat a helyszínről, megnehezítve a felderítésüket és az orosz ellencsapásokat - legyen az tüzérség, vagy sok problémát okozó Lancet öngyilkos drónok.
Az anyagháborúban az sem elhanyagolható körülmény, hogy ha egy feladat elvégésére a korábbi 20 lövés helyett 5 is elég, az drasztikusan megnöveli a lövegek csövének élettartamát.
Csodafegyvert nem kapnak, de a jelenlegi tüzérségi kapacitásuk és taktikai lehetőségeik nagy mértékben kibővülnek. Hamarosan meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Az biztos, hogy orosz mozgósított civilnek lenni valahol az ukrán sztyeppén, ezután még a mostaninál is sokkal, de sokkal rosszabb lesz.
(kard)
 
(olvastam) Az év legszomorúbb képe:

Csatolás megtekintése 1943532
Valahogy "sántít" nekem is ez a kép.

Ha ez egy hivatalos (formális) összejövetel, akkor a hölgyek miért is nem kosztümben vannak?

Ha informális (akár egy ice breaker), akkor meg miért a nyakkendő?

Aztán, ha Zelenszkij meghívott résztvevő (hisz Ukrajna nem EU/NATO tag), akkor a vendéglátó feladata a vendéggel foglalkozni, nem magára hagyni.

Az a gyanúm, hogy orosz forrásbol eredhet, azt sugallva, hogy Ukrajna elveszítette a nyugat támogatását.
Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön,
Egyrészt Ukrajna egy független ország, másrészt hülye sőt öngyilkos lenne az ukrán elnök, ha béket kötne, mert másnap már nem ő lenne az elnök. (Az előző-előzőt, Janukovicsot is elzavarták.) Az ugye megvan, hogy Putyin csak akkor hajlandó béketágyalásra, ha a jelenlegi határokat elismerik, azaz ugona a Krim és a 4 megye.
és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább.
Elgondolkodtatott, hogy ha az ő helyzetük kilátástalan, akkor a mienk milyen? (Eleg a másfélszer akkora inflációnkra gondolni.)
Nem mellesleg érdekes módon az ukránok megtanultak a haború közepette is élni...
A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Nade mit tehetne? A NATO-nak nincs sajat fegyverzete/költsegvetése, csak az egyes tagállamok felajánlásai, az EU hitelt/tamogatast meg Orban blokkolja.
Az országa kiürült,
Ez mondjuk nem igaz, mert 45 millióból 5 millióan menekültek el. Ezek zöme gyerek és nő, a kevés maradék meg 65 feletti férfi.
százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
Ha a nekin Zelenszkijt kell érteni akkor meg egy érv, hogy orosz prpagandaduma. Zelenszkijnek a médiabirodalma kb. 150 millio Eurót ér, melynek jó része Franciaorszagban van.
Az ország meg köszöni, de elvan. Még igy is például a világ egyik legnagyobb növenyolaj es gabona exportőre.
 
No kiderült, hogy én is túlgondoltam.
A Zelenszkij mellett álló két hölgy épp elköszön egymástól és az egyikük bizony nem más, mint Zelenszkij felesége.
Az ukrán elnök tisztelettudóan félreállt, hogy ne zavarja az elköszönést...
 
(olvastam) Az év legszomorúbb képe:

Csatolás megtekintése 1943532
Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön, és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább. A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Az országa kiürült, százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
Az is érdekes, ki hogyan tálalja.
Végülis a Magyar Nemzetnek joga van a saját olvasóit félretájékoztatni.
1689499556010.png
 
Az orosz szakértők egész egyszerűen kiröhögték a brit Storm Shadow rakéták technológiát
A brit hadsereg aggódik amiatt, hogy a szuperfegyvere, a Storm Shadow rakéta elektronikája orosz szakemberek kezébe került. Az eset közfelháborodást váltott ki Nagy-Britanniában, mivel a rakéta csúcstechnológiának számít és érzékeny információkat tartalmaz.
Az orosz szakemberek reakciója az incidensre azonban teljesen váratlan volt. Ahelyett, hogy komolyan elemezték volna a rendelkezésükre álló titkos technológiát, nem tudták megállni, hogy ne nevessenek: a brit rakéta fejlettségi szintje ugyanis messze elmaradt a várakozásoktól.
Mint az orosz szakértők kifejtették, a Storm Shadow szubszonikus sebessége elhanyagolható a legújabb orosz fejlesztésekhez képest. Különösen a hiperszonikus Zircon rakétához mérve, amelynek sebessége mintegy 11-szeresen meghaladja a brit "szuperfegyver" paramétereit.
Így a várt technológiai áttörés helyett a brit rakéta elemzése csak a brit hadsereg súlyos lemaradását mutatja a katonai technológiák fejlesztésében.
.....
Ez egy közel 30 éves technológia....
......................................................


Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező orosz Telegram-csatorna, a Voenkor szerint meghalt Oleg Cokov altábornagy, miután egy Storm Shadow cirkálórakéta csapódott a parancsokság épületébe, ahol éppen tartózkodott.


Emlékezetes, korábban a Voenkor számolt be elsőként Szergej Gorjacsev vezérőrnagy haláláról. Gorjacsev, csakúgy mint Cokov, egy Storm Shadow rakétacsapás áldozata lett.
A Storm Shadow az egyetlen olyan rakéta az ukránok arzenáljában, amelynek hatótávolsága elegendő ahhoz, hogy a kikötővárost eltalálják.
(...........)
 
Eredményes? Ezt hogy érted?
Akkor igaz ha igaz?....Ha nem igaz akkor nem igaz?...
(csak egy példa németország amikor megtámadta szovjetuniót akkor az eredményes volt? vagy várni kell egy bizonyos időt hogy eldöntsük hogy mi az eredményes és mi nem?? )
Vagy csak rosszul fogalmaztál.
Tanmese készítési könyvbe akarsz fogni?:
Az eredményes az nem az igaz fogalmat takarja
Háborúban nincs igaz, csak célt eredményező
Ekkor pedig eredményes
Nem azt kell neked eldöntened eredményese?
Hoztad példának a prágai tavasz letörését
Vagy a Németország-szovjetnió megtámadását
Rövid távon eredményesnek tűnt
Hosszútávon nagy bukás és eredménytelen
De még az igazságot se keresd.
Mer a két fél másképp tekint rá
A Németek szerint szükséges élettér növelés
Az oroszok szerint: Leigázás és bekebelezés és rabság
Honvédő háború (nekik egyértelműen igazságos minden védekezés és ellentámadás)
Egy agresszor lépéseit (is) akkor lehet eredményesnek tartani, ha eredményes. Ha nem eredményes, akkor eredménytelennek kell tartani.
Csak az eredményességet nézve
Pontosan fogalmazott
Nincs benne igazságosság vizsgálat
 
Elhitették vele, hogy győzhet, nem engedték meg neki, hogy békét kössön, és egy teljesen kilátástalan helyzetben már nem is hitegetik tovább. A művelt Nyugat meg cseverészik, mintha mi sem történt volna.
Az országa kiürült, százezernyi fiatal férfi meghalt, sem neki, sem az országának nincs jövője.
A szöveg tartalma igaz így történt
 
A kép érdekes a hozzáfűzött mondanivalód meg nem fedi a valóságot.
Hisz az ország első embere nem mondhatja azt hogy ha megtámadják akkor megadjuk magunkat hisz azonnal repülne.
Békét kötni meg elég nehéz ha megszállták az országodat és a támadók kifosztanak és rombolnak.
A kép nem számít lehet ezer féleképpen felhasználni
Amit írt hozzá igaz
amit te írtál 1 pontig igazsága is vitatható
Hogy az ország első embere mikor mérlegel jót országa és nem pozíciója szempontjából?
Azt sose lehet tudni
Mert volt aki főbe lőtte magát mert felelősséget érzett abban, hogy nem tett eleget és jót a háború elkerüléséért
És az is lehet félreállítják puccsal
Ebből a szempontból személye mindegy
A nacionalista hadurak vívják tovább
Békét kötni arcvesztése nélkül nem lehet
De ennek felelősségét vállalnia kell, mert tovább tart
Zelenszkij nem talán így-is úgyis bukott?
Akkor legalább tegyen lépést a béke irányába
A támadókat 1 év után kiderült megállítani nem tudják.
Talán még 20 év háború után sem.
Ez is egy felelősség ezt meglátni
Dicsőség már sehol se lehet.
Csak a 100 év múlva a tudat
De védekeztünk
A meghaltak majd kapnak posztumusz érmet
 
A kép nem számít lehet ezer féleképpen felhasználni
Nem kell felhasználni ezerképpen. Csak megnézni és nem elfelejteni.
Virágokkal, a földön térdelve várták Krasznosillia faluba az ukrán katona, Olekszandr Babics koporsóját, akit nem sokkal az ellentámadás megindítása után ölt meg egy katonai bázis elleni orosz támadás 2023. június 24-én.
1690808794537.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,984
Tagok
615,984
Legújabb tagunk
Dfanni99
Oldal tetejére