Hírek Kijevbe ment a kanadai miniszterelnök, Zelenszkijjel is találkozott

Justin Trudeau az ukrán fővárosban találkozott Volodimir Zelenszkijjel és tett is egy bejelentést.

„Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok 2022 február óta tartanak, a Nyugat fegyverszállításokkal és gazdasági szankciókkal nehezíti az oroszok előrenyomulását. Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk.


Justin Trudeau kanadai miniszterelnök Ukrajna fővárosába,. Kijevbe látogatott szombaton, ahol egy, a város központjában lévő emlékhelyen rótt le kegyeletét az orosz erők ellen 2014 óta harcoló ukrán katonák előtt - írja a Guardian.

Andrij Melnyk ukrán külügyminiszter-helyettes a "Üdvözöljük Ukrajnában, miniszterelnök úr" feliratú tweetet posztolt Trudeau Kijevbe érkezése alkalmából. Mellékelt is egy fotót, ahogy köszönti és kezet fognak a vasútállomás peronján.

Justin Trudeau a nap folyamán találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel is, megbeszélésük után pedig bejelentette, hogy Kanada részt vesz az ukrán vadászpilóták kiképzésének multinacinális programjában.
A kanadai miniszterelnök nem először jár a háború sújtotta Ukrajnában. Tavaly május elején is villámlátogatást tett az ukrán erők által nem sokkal korábban visszafoglalt Irpinyben.

A NATO-tag Kanada, amelynek a világ egyik legnagyobb ukrán diaszpórája van, katonai és pénzügyi segítséget nyújtott Ukrajnának az Oroszország által 2022 februárjában Ukrajna ellen indított inváziója idején.

1686407318537.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,163
Üzenet
4,810,092
Tagok
616,195
Legújabb tagunk
Beaconarx
Oldal tetejére