Hírek A határon tartották meg az esküvőt, hogy a korlátozások ellenére együtt lehessen a család

A járványhelyzet következtében bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban házasodó kanadai menyasszonynak nem lehetett volna ott az esküvőjén a családja. Ezért inkább a határra szervezték a ceremóniát.


Karen Mahoney és férje, Brian Ray 35 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a sípályán, és mikor a férfi végre idén márciusban megkérte a nő kezét, nem akartak sokáig várni az esküvővel. Csakhogy a jelenlegi korlátozások értelmében nem olyan egyszerű külföldi állampolgárok részvételével megszervezni most egy esküvőt az Egyesült Államokban, márpedig Mahoney mindenképp szerette volna a szüleit és a 96 éves nagymamáját ott tudni a ceremónián. "Ő az egyetlen élő nagyszülőm, az egyetlen, akit ismerhettem, ezért nagyon fontos volt nekem, hogy életem legboldogabb napján ott legyen".

Kanadából jelenleg a szárazföldön csak nagyon korlátozott mértékben és szigorú feltételekkel lehet átlépni az államokba, repülni ugyan szabad, de a nő úgy érezte, hogy nagy kockázatnak tenné ki a családját, ha felültetné őket egy gépre. Ezért döntött úgy a pár, hogy nincs jobb megoldás, mint a határon megtartani az esküvőt.


Szerencséjükre, Mahoneynak van egy barátja, aki a határon egy benzinkúton dolgozik, ő segített korábban neki abban, hogy a családjával a határkőnél találkozzon, és így tudta Ray pár hónappal ezelőtt megkérni barátnője kezét az apjától. Most újra a benzinkutas baráthoz fordultak segítségért. A ceremónia során ügyeltek arra, hogy egyik fél se lépje át a határt, és hogy ne nyújtsanak át egymásnak semmit a határon, mert az csempészetnek minősült volna.


Az eseményre szeptember 25-én a New York állambeli Burke városának szélén került sor, és még közös családi fotót is sikerült csinálni.

eskuvo.jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

horzsa wrote on Syncmaster's profile.
Kedves Syncmaster,
a hozzszólásokban találtam, hogy korábban felrakta '70-es évek legendás autó kvartett paklijait. '73 kiadást és a '75-t 'és a '77-t
Sajnos a datás linkek már nem működnek, fel tudná tenni esetleg valahova újra?
üdv:
Éva
Keresem Daniella steel fordulópont című könyvet. Kérem akinek meg van ossza meg velem. Köszönöm.
oxenden oxenden wrote on Jekatyerina68's profile.
Keresem a következő könyvet letölthető formában, vagy megvételre . Tudna valki segíteni? Köszönöm.
Címe:
Sírjak vagy nevessek ? Az emberi agy boldogságra hangolható.
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm a fordítást, szeretem ezt a sorozatot.

Statisztikák

Témák
36,893
Üzenet
4,493,496
Tagok
596,176
Legújabb tagunk
Valakib+
Oldal tetejére