A jo hazassag titka.....

Ese

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem a mi jó házasságunk titka, hogy rengeteget beszélgetünk egymással. Mindent megbeszélünk, a problémákat, érzéseket is. Így hamar észrevesszük a félreértéseket és helyrerakjuk őket.
 

Debilke

Állandó Tag
Állandó Tag
Én szerencsésnek mondhatom magam!

Tökéletes házasságban élek az eddigi legkedvesebb feleségemmel.

Ugyanis én fület tépően horkolok.......,
- de ez nem baj -
.............mert szerencsémre az asszonykám mindkét fülére tőből süket! :)
 

syngularity

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy jó-e a házasság már akkor eldől, amikor még senki nem sejti, hogy házasság lesz belőle. nem mondom, hogy kissé nem lehet csiszolni egymást - sőt kell is - de alapvető dolgokon nemigen lehet változtatni. és nem is szabad.
 

kata_64

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Az a fontos, hogy a „felek” legjobb barátok is legyenek egymásnak.
 

MonaLisa2

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindíg ki kell mondani, ha valami fáj, sokat beszélni egymással, nem kell a kompromiszum, tudni kell néha igazat adni a másiknak, sosem szabad haraggal a szívedben álomra hajtani a fejed, egy öleléssel nagyon sok vitát el lehet simítani.
 

huehar

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk az működik, hogy sosem hazudunk vagy hallgatunk el, minden problémát melegében megbeszélünk (így nem jutunk sosem túl messze a konfliktusban) és kifelé mindig támogatjuk egymást, akkor is ha nem feltétlenül egyezik a véleményünk (max nem nyilvánítjuk ki a sajátunkat, de nem cáfoljuk meg a másikat).
 
T

TH6777

Vendég
a magam részéről azt gondolom..., hogy mindig az az igazi..., ahol éppen tartunk... és ha vigyázunk arra..., hogy a mindennapi taposómalom és az élet közben...biza mindenkor tudjunk egymásnak lenni..., együtt fejlődni..., akkor tud együtt maradni egy pár..., és akkor lesznek igaziak egymásnak... Szerintem ....

no egy kis mese az "Igaziról"...

Két gyerekjáték, a Bőrlovacska és a Nyuszi beszélgetnek az igazivá válásról
- Fáj? - kérdezte a Nyuszi.
- Néha igen - mondta a Bőrlovacska, mert ő mindig igazat mondott. - Ha igazi vagy, akkor nem bánod, ha fáj.
- Hirtelen történik, mint amikor felhúznak, vagy apránként? - kérdezte a Nyuszi.
- Nem hirtelen történik - felelte a Bőrlovacska. - Igazivá válni sokáig tart. Ezért nem történik meg gyakran azokkal, akik könnyen eltörnek vagy éles széleik vannak, vagy akiket óvatosan kell fogni. Általában mire Igazi leszel, addigra a szőröd nagyrészt lekopott a szeretgetéstől, a szemed kihullott, az izületeid lötyögnek és nagyon elnyűtt lettél.

De ezek egyáltalán nem számítanak, mert ha egyszer igazi lettél, akkor nem lehetsz csúnya; csak azok szemében, akik nem értenek semmit.;)
 
Oldal tetejére