London visszautasította a magyar kormány szórólapjait

A brit külügyminisztérium szerda este rövid nyilatkozatban utasította vissza annak a magyar kormány által készített szórólapnak a tartalmát, amely arra utal, hogy London egyes területeire nem lehet bemenni, mert a bevándorlók nagy száma miatt e területeket a hatóságok nem tudják ellenőrzésük alatt tartani.

A minisztérium álláspontja szerint a szórólap egyértelműen pontatlan. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, amelyeken ne lehetne érvényt szerezni az Egyesült Királyság törvényeinek - áll a Foreign Office állásfoglalásában. A külügyminisztériumi szóvivője közölte, hogy a budapesti brit nagykövetség már kifejezte aggályait a magyar kormánynak a szórólap tartalma miatt.

A kormányzati kampány egyik szórólapja azt hangoztatja, hogy több száz "no-go" zóna van Európa nagyvárosaiban. S magyarázatként hozzáfűzi: a "no-go" zónáknak nevezett területek olyan városrészek, amelyeket a hatóságok nem képesek ellenőrzésük alatt tartani. Ezekben a kormányzat szerint a befogadó társadalom írott vagy íratlan normái nem érvényesülnek.

MTI
12000.jpg
 
Lehet találgatni honnan jött az Erlangenben promovált kollega. Hát Camerunbol. 2011-ben érkezett Németországba, itt nyelvet tanult, még egy magistert csinált, utána ledoktorált. :)
-
Wellcome! :):):)

Gratulálok a sikertörténethez... öt év alatt, ez igen, látszik, hogy egy volt német gyarmatról érkezett. Most már csak azt lenne érdekes megnézni öt év alatt mennyi bevándorló érkezett és ezrelékes arányban hány hasonló sikertörténet van.
 
Utoljára módosítva:
Csak most kezdtem olvasni a topikot, ezért reagálok most:
Hogy tudsz vallási különbségre hivatkozni egy olyan országban ahol mindenki szabadon gyakorolhatja a vallását?


Utána kellene néznem, ha lenne rá időm, de egész biztos, hogy nem feltétel nélküli a szabad vallásgyakorlás. Ha idejön egy polinéz bennszülött, és azt mondja, hogy márpedig az ősi vallása szerint neki reggelire friss emberi agyvelőt kell ennie, nem hiszem, hogy megteheti. (Bocsánat minden polinéztől, természetesen kisarkított példa volt)
A szabad vallást senki ne akarja más kárára (még felesége kárára sem) gyakorolni. És ezt vallom a keresztényekről is.
Szóval, tőlem jöjjön bárki, de ő se gyűlölködjön vallására hivatkozva. Lehet menekült, de ne érezze úgy, hogy nem vonatkoznak rá az itteni szabályok, mert más a vallása.
 
Megigértem nem fogok most ehez hasonlo képeket betenni félörült magyarokrol, ha ti ilyennek képzelitek el a menekülteket akkor tévedtek.

Te kezdted:Mondhatnám hogy hülyék vagytok mert informálhatnátok mahgatokat de nem teszitek.

Nem kéne hülyézni a fórumtársakat, de most eltekintve ettől, pont azt tettem, informálódtam, így találtam a képeket (nem is kellett nagyon keresgélni). ;)
 
Csak most kezdtem olvasni a topikot, ezért reagálok most:Utána kellene néznem, ha lenne rá időm, de egész biztos, hogy nem feltétel nélküli a szabad vallásgyakorlás. Ha idejön egy polinéz bennszülött, és azt mondja, hogy márpedig az ősi vallása szerint neki reggelire friss emberi agyvelőt kell ennie, nem hiszem, hogy megteheti. (Bocsánat minden polinéztől, természetesen kisarkított példa volt)
A szabad vallást senki ne akarja más kárára (még felesége kárára sem) gyakorolni. És ezt vallom a keresztényekről is.
Szóval, tőlem jöjjön bárki, de ő se gyűlölködjön vallására hivatkozva. Lehet menekült, de ne érezze úgy, hogy nem vonatkoznak rá az itteni szabályok, mert más a vallása.
Pedig több esetben is előfordul, hogy rájuk nem vonatkoznak a ránk nézve kötelezően betartandó törvényeink! Jó példa rá: 14 év alatti gyermekkel ha európai felnőtt korú szexel, az pedofiliának számít, és nemcsak az emberek megvetésével kell számolnia az elkövetőnek, hanem börtön is jár érte (szerintem jogosan!).
Ha ugyanezt nem keresztény vallású teszi meg, akkor egészen más a helyzet. A gyereket nem védi senki, semmi.
 
Gratulálok a sikertörténethez... öt év alatt, ez igen. Most már csak azt lenne érdekes megnézni öt év alatt mennyi bevándorló érkezett és ezrelékes arányban hány hasonló sikertörténet van.

Az Integratio az nem sprint, az hosszutávfutás!
-
Egy elnem ismert diplomával, elégtelen nyelvtudással csak segédmunkás lehetsz és meg is ragadsz ott.
-
Ezért fontos, hogy a menekültek ne az alacsony qualifikátioval rendelkezö helybeliektöl vegyék el a munkát hanem érvényesitsék a külföldön szerzett szakmájukat, diplomájukat, fejezzék be a tanulmányaikat, vegyenek részt a tövábbképzésben.
-
asp_620_m2.jpg

-
A szoba levö kollega egyébbként egy évet már más intézetben dolgozott, nem beszélve az praktikumrol ahol szinte ingyen dolgoztatják a diplomásokat.
-

-
 
Te kezdted:

Nem kéne hülyézni a fórumtársakat, de most eltekintve ettől, pont azt tettem, informálódtam, így találtam a képeket (nem is kellett nagyon keresgélni). ;)
-
Már ne haragudj de kaftános, szandálos menekültek azok nem jöttek, mi közük a menekülteknek a zászlogyujtogatokhoz?
-
Az EU-szászlot gyujtogatok azok nem fiktiv magyarok hanem parlamenti képviselök. Innen csak egy kis lépés a bombáig. Nem kap senki 13 év börtönt csak ugy!
 
Ezért fontos, hogy a menekültek ne az alacsony qualifikátioval rendelkezö helybeliektöl vegyék el a munkát hanem érvényesitsék a külföldön szerzett szakmájukat, diplomájukat, fejezzék be a tanulmányaikat, vegyenek részt a tövábbképzésben-

Hoztál egy kivételes esetet, egy volt német gyarmatról németországba bevándorolt fiatalembert. ezt úgy próbálod beállítani mintha ez lenne a megszokott, az átlagos.
A lényegen átsiklasz, a migránsok igenis alacsonyan kvalifikáltak ...ha megnézed az átlagos kamerúniaiakat nagy részük analfabéta.
 
Mi közünk van ahhoz mi van Angliában vagy bármelyik angol városban?
Minek kell nekünk mindenbe beleugatni?
Miért nem azzal foglalkozunk ami itthon történik, vagy nem történik?
Ezek úgy osztják az észt, mintha itt minden tökéletes lenne, és minket kellene követni, vagy másolni!
Erre szükség volt a kampányra illetve a népszavazásra való hatás miatt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....
vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47

Statisztikák

Témák
38,269
Üzenet
4,827,759
Tagok
617,030
Legújabb tagunk
bbence2
Oldal tetejére