Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Azért ilyenkor lehetne mondani:
- nincs mit, kisebb aranytárgyakat, fél disznót, egyéb személyi szolgáltatást elfogadok...

Ha eljön április 30., remélem, a csapat továbbra is marad, hiszen a következő feladatban is tudjátok támogatni egymást. (illetve a portfóliózás menete után a szakértését és a tanfelügyeletét is kidolgozzátok a Hivatal helyett és részére) A következő feltöltő csapatot pedig még szakértőbben segíthetitek.
Ha nem így lesz, akkor szeretnék egy topicot "Mai napra rendelt kros" vagy hasonló címmel. Hogy pontosan mit kér érte egyéb személyi szolgáltatás gyanánt , azt nem lehet konkrétan tudni, mert csak a nagy fehér mező jelenik meg, majd egy idő után a "Módszertani útmutató" címként, s már fagy is le az egész.
 

hraboka

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha eljön április 30., remélem, a csapat továbbra is marad, hiszen a következő feladatban is tudjátok támogatni egymást. (illetve a portfóliózás menete után a szakértését és a tanfelügyeletét is kidolgozzátok a Hivatal helyett és részére) A következő feltöltő csapatot pedig még szakértőbben segíteni.
Ha nem így lesz, akkor szeretnék egy topicot "Mai napra rendelt kros" vagy hasonló címmel. Hogy pontosan mit kér érte egyéb személyi szolgáltatás gyanánt , azt nem lehet pontosan tudni, mert csak a nagy fehér mező jelenik meg, majd egy idő után a "Módszertani útmutató" címként, s már fagy is le az egész.
Megmondom én Neked! Van benne vadászat, halászat, talán még földművelés is (ha jól emlékszem) és egy csomó ilyen! :rohog: Hogy mire gondolt?!:dr_4: Rákérdeztem, még nem válaszolt!:eek:
 

mamale

Állandó Tag
Állandó Tag
Töltsd föl mielőbb! + telefonszámod, művészeti tevékenység feltöltésénél a művészeti ágak bepipálása, akkor is, ha nem töltesz fel művészeti tevékenységet!!! Ezek szoktak a tipikus csapdák lenni.
Feltöltöttem a kötelezőket, + telefonszámot is. Megpróbálom , köszi mamale
 

hraboka

Állandó Tag
Állandó Tag
Segítsetek!

Az eredetiség nyilatkozatot nem tettem fel , s így csak 96% mutat az egyszerűsített változat!!!!!! Mit rontottam el????? Hogyan leszek 100-as???? Már nem bízom benne, hogy az lehetek!!!!
Mamale
Az eredetiségnyilatkozat, Útmutató 104 oldalán. Kinyomtatod, kitöltöd, aláírod, beszkenneled (vagy valaki segít), pdf-be teszed és rakod fel az oldalra! :cool:
 

Szamóca88

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen és az önbecsülésemnek is nagyon jót tett:), és alig vártam, hogy elmondjam Nektek:). Ez a legjobb dolog ebben a portfólióban: a Fórum;)
:cool::cool::cool: Így van! Ezért igenis volt értelme, hogy fóliázzunk!:dr_9:Ez egy nagyon jó, segítőkész CSAPAT!:dr_33: Olyan jó érzés megtapasztalni, hogy vannak még önzetlen emberek! Köszönet mindenkinek!:dr_24:
 

minwa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez iskolás is. És azért nem tudod elküldeni, mert a valami.exe típusú fájlokat veszélyesnek tartják.
És tényleg jó. Mi annak idején vettünk drága pénzért valami pécsi hülyítő cég szoftverét, amit 1 (azaz egy) napig sem tudtunk használni. Maradt a füzet, kézzel írva, s ma is az van. 2005 vagy 2006 óta...
http://www.iskolatars.hu/ams_demo/_ams_utmutato_reszletes.pdf, ami itt felkerült az pécsi cégé!, egyről van szó. IPR miatt régóta használtuk, mindig is kezelhető volt, jó az értékelő lemeze is, főleg annak, aki nem szeret kézzel írni, pl. nekem. Volt évfolyam társam, ismerőseim a szerzők, szidás;) kizárt
 

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Megmondom én Neked! Van benne vadászat, halászat, talán még földművelés is (ha jól emlékszem) és egy csomó ilyen! :rohog: Hogy mire gondolt?!:dr_4: Rákérdeztem, még nem válaszolt!:eek:

Mindegy, mit mond. Gyors ütemben rövidtávú fejlesztési tervet készítek. Mivel KBI, 2 vázlatot írok csak: vagy levadászom, vagy kihalászom. S utána reflex(ió)bóől búra alatt tartom még a klónját is, minimum 100%-os portfóliáóval borítva, hogy még sokáig teremjenek a ki-beszólásai.
 

borsoderika

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, én is ezt olvastam ki, de a legelsőbe nem így volt (nem ilyen részletesen) kiírva. Nekem se teszik meg, de van akinek, mert 62-en járunk jelenleg szakvizsgára egy csoportba és csak tartjuk ebben a témában is a kapcsolatot, innen tudtam meg.
Én telefonon futottam inkább pár kört, hogy biztos, ami biztos, ne ezen múljon.
De nem baj, mert így írhatjuk a főnökét, aki egy hete fogott neki és azt se tudja, hogy eszik-e vagy isszák!
Dolgozzon a jó nép helyette!!! :( :( :( És inkább nem írom le, hogy mik készültek ma hozzá, meg honnan jöttek az anyagok!!!! :( Ez viszont fáj! Hogy ezernyi anyaggal, videóval, miegymással csak itt állok, míg más ....

Nektek pedig gratuláció! A kitartásért, a sok munkáért és mint tudjuk elsőnek lenni még nehezebb! Ja és a fórum vezetéséért! Azért ne menjetek el, hanem tájékoztassatok Bennünket néha, ki hol tart, mi a tapasztalat, milyen levél jött, vagy .... tartsátok az utódokba a reményt! :)
Ezt egyre többet hallom! Hogy a dolgozók írják a főnökét! Oviban is, iskolában is. Milyen ember az ilyen????? Hogy nem szégyelli magát....
Legjobb lenne szándékosan hülyeséget írni neki!!!
 

lilizsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Valamiért nem mozdul ki a mutatóm a 97.2 %-ról.......Így is elfogadja, le tudom zárni??? Mit nem csináltam jól? Meg van minden amit az egyszerűsítettbe kért......
 

ovoka

Állandó Tag
Állandó Tag
Elborulok picit, :dr_103:aztán még pár vázlat és egyelőre a rövid kész....Ezt már jó csinálni, bár gyorsabb lenne, ha csak diktálnom kellene...becsuknám a szemem és csak mesélném, mesélném, milyen jó is volt a gyerekekkel...Írná valaki helyettem? Az olyan lassú:dr_9: Talán még belefér egyéni fejlesztési terv feltöltése. Kérdés, akkor is feltehetem, ha egyszerűsítettre vállalkoztam most?
Nem láttam olyan pipát ,amit bejelölhetek, hogy nem járulok hozzá egyetlen szavam felhasználásához se. :mad::dr_123:Vajon miért vagyok ilyen bizalmatlan, ha a netedució áll a háttérben? ?::rolleyes2:Aludjatok jól:dr_175:
 

Keresztes Hajnalka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kros!
Ugye nem gondoltad, hogy a 163 oldalas útmutató és annak kiegészítése után megijedünk a KSH Szolgáltatások jegyzékétől???
Egy olyan írástól, amiben van logika és rendszer???:dr_9:
Én fizikai okokból pl. bányászati szolgáltatást nem vállalnék. Az "Oktatás" és a "Háztartás saját fogyasztására végzett szolgáltatása" területeken már ismerős vagyok, de tapasztalataim szerint nem fizetnek valami jól.
Esetleg a 93. alatti "Egyéb szolgáltatás" szóba jöhet, pl. 93.05.12.3-"Gyermekfelügyelet" - sokan úgyis csupán ennyinek tekintik az óvónénik munkáját.:(
A gyermekfelügyelet után közvetlenül pedig mi következik a 93.05.12.4.-es számmal? (Szándékosan nem írom ide, keressétek a 352. oldalon!)
Ujjé, ez is egy életpálya-modell lehetne!!!:)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére