Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

inoli

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiemelkedő óvodapedagógiai munkájáért, az óvodapedagógus képzés terén végzett kiemelkedő oktatói munkája elismeréseként Brunszvik Teréz-díjban részesült:

Balogh Bálintné, a Játékvár Óvoda intézményvezetője, Barad Sándorné, a Csicserke Óvoda Tápiószele nyugalmazott óvodavezető helyettese, Barna Mária, a XXI. Kerületi Gyermekláncfű Óvoda óvodavezetője, Bekesné Porczió Margit, a Festetics Karolina Központi Óvoda óvodavezetője, Bereczki Lászlóné, a Békési Kistérségi Óvoda igazgatója, Bíró Péterné, a Játéksziget Óvoda óvodapedagógusa, Cseh Istvánné, a Kaposvár Rét utcai óvoda óvodavezetője, Derzsényi Imréné, a Virág Árok Napköziotthonos Óvoda intézményvezetője, Dr. Erdei Gergely Emőke, a Lencsési Óvoda óvodavezetője, Dr. Hartl Éva, a Nyugat -magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar egyetemi docense, Hatosné Gazdag Klára, a XXI. Kerületi Játéksziget Óvoda tagóvoda vezetője, Horváth Istvánné, a Kispesti Gyöngykagyló Óvoda óvodapedagógusa, Jezsoviczky Béláné, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde óvodavezető-helyettese, Kiss Istvánné, a XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Népművészeti, kézműves és Szivárvány Óvodák óvodapedagógusa, Kócsi Sándorné, a Százszorszép Művészeti Bázisóvoda óvodavezetője, Kozák Tamásné, a Nyugat-magyarországi Egyetem Lewinszky Anna Gyakorló Óvoda óvodavezetője, Lévai-Tóthné Dudás Éva, a Bökényi Napraforgó Óvoda óvodapedagógusa, Majdán Ferencné, a Kompolt –Nagyúti Gyermekkertész Óvoda nyugalmazott óvodavezetője, Marton Zsuzsanna, a Német Nemzetiségi Óvoda óvodavezetője, Máté Istvánné, a Kondorosi Többsincs Óvoda és Bölcsöde óvodavezetője, Nász Erzsébet, a XXI. Kerületi Gyermeksziget óvoda intézményvezetője, Dr. Pálfi Sándor, a Debreceni Egyetem, Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar főiskolai docense, Papp Lászlóné, a Püspökladányi Egyesített Óvodai Intézmény vezetője, Ráczné Kovács Zsuzsanna, a Wunderland Kindergarten a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat óvodája óvodavezető-helyettese, Schmidt Mihályné, a Szigetbecsei Tóparti Óvoda intézményvezetője, Seprényi Zoltánné, A Vasút a gyermekekért Alapítvány Dunakeszi Óvodája óvodavezetője, Süvegjártó Katalin, a Zuglói Tihany Óvoda óvodavezető-helyettese, Dr. Szarka Júlia, az ELTE Tanító és Óvóképző Kar főiskolai docense, Szuszits Béla Tivadarné, a Előszállási Patakparti Óvoda óvodavezető-helyettese, Tóth Julianna, a Hartyán -Árendás Összevont Óvoda óvodapedagógusa, Vargáné Bene Éva, a Rákospalotai Kertvárosi Összevont Óvoda tagóvodavezetője, Vester-László Rozália, a veszprémi Bóbita Körzeti Óvoda óvónője.
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
uniformizálni akarnak most. Akkor találják ki, hogy május 15-én minden óvodában a bogarakkal kapcsolatban lehet csak a tevékenység, meghatározott mese, vers, mindenki csak festhet... akkor lesznek szép egyen felnőttek, egyen naplók, egyen gyerekek. !
Már bocs, de az egyen-tankönyvekkel csak egy lépéssel később lesz ez. A Játékház a legjobb elsős olvasástanító. 2-3-4. osztályokban az erre épülő AIÓ Kiadó Hónapról-hónapra könyvcsaládja - volt. (Meixner-módszer, egymásra épülve.) Na, ez utóbbiak gyakorlatilag be vannak tiltva...
Lesznek szép egyen felnőttek, egyen naplók, egyen gyerekek...
 
Utoljára módosítva:

ancsa42

Állandó Tag
Állandó Tag
Témától eltérő ugyan, de nagyon tetszik a "való világ", hogy tényleg csak 4-5 normális gyerek van, sajnos.Ezt értem a szociális, testi és kognitív fejlettségére is.21 éve dolgozom, az arány teljesen megfordult.Nálunk most éppen azért írtak be a felettünk járóknak ( igazgatóság) mert azok a gaz óvodai dolgozók nem szólnak ,és nem telefonálgatnak a szülőkre, hogy ebédfizetés van.Csak a homlokom üres talán, mert a kis faliújság, és nagy faliújság, az étkezési hírmondó, a bejárati ajtó aznap, a szülőin előre 6 hónap dátumai lediktálva, az óvi-újság stb.....havonta 3 ebédfizetési alkalom mégsem elég? Azt hogyan érjük el, hogy különválasszák, mi az én dolgom az ő gyerekével, és ami az övé?Mi azt valljuk, az ebédfizetés legyen a szülő dolga, nem szabad minden felelősséget a magunk vállára venni.
Ez nálunk is probléma. Az időpontok betartása számukra nem fontos. Sokszor a gyerekekre vonatkozó tájékoztatót sem olvassák el, pedig hatalmas betűkkel írjuk ki a faliújságra. A reklamáció viszont egyből érkezik, ha valamiről lemaradnak.
 

Szreniany

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nálunk is probléma. Az időpontok betartása számukra nem fontos. Sokszor a gyerekekre vonatkozó tájékoztatót sem olvassák el, pedig hatalmas betűkkel írjuk ki a faliújságra. A reklamáció viszont egyből érkezik, ha valamiről lemaradnak.
Tudod, manapság a szülőnek csak jogai vannak (jó sok..), kötelessége meg csak a pedagógusnak (még annál is több....) :(
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére