Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném tudni, hogy most melyik legyen, véleményem szerint a 3.számmal jelölt a tanulmányaim szerinti.
Ezért nem álltam még neki, valaki már segíthetne, légyszi, légyszi!
Szia! Nem értem a kérdésedet, hisz mindkét tematikus terv ugyanazt tartalmazza. Az egyiken ott a fejléc ami kell hozzá. A kék szerintem az én feltett mintám. :) Én azt írom a fejléccel együtt. Bátran állj hozzá!
 

Vicus 59

Állandó Tag
Állandó Tag
Te jó ég! Már kezdek becsavarodni. Akkor most félévre szóló Tematikus tervet kell megírni?
A féléves kitétel nem a Különleges bánásmódot igénylő gyerekek ütemterve az Útmutató szerint?
Nem fél évre kell, hanem egy témát,pl. ősz, vagy közlekedés dolgozol ki.Az ősz eltart 2 hónapig is, a közlekedést is lehet mondjuk 3 hétig. Én úgy gondolom, hogy a tematikus terv egy témát ölel fel.A három hetes közlekedésből is lehet akár 15 foglalkozást is vegyesen összehozni.
 

susie76

Állandó Tag
Állandó Tag
A tematikus tervvel az a bajom, hogy még mindig nem világos, hogy vízszintesen írjuk egymás mellé a foglalkozási ágakat,vagy pedig vízszintesen a feladat, módszer eszköz, munkaforma,stb, és függőlegesen a foglalkozások vegyesen?
Mindkettőre láttam itt formátumot,de melyik a nyerő? Hm??????????????????
Vicus, nem tennéd fel üresen őket. Tudod vizuális típus vagyok :D Köszi
 

Vicus 59

Állandó Tag
Állandó Tag
Bocsi de én már nem vagyok magamnál. Akkor a tematikus terv nincs behatárolva időkeretileg?Már fogalmazni sem tudok.Mégis mennyit kell, hogy lefedjen , 2 vagy 3 hetet, vagy csak egyet? Vagy inkább elmegyek aludni! Jó éjt mindenkinek!
Tematikus terv másik verzió. Őszintén szólva inkább ebben gondolkodom, és ehhez kapcsolnék pl. matematikai, zenei, vizuális, irodalmi tartalmat. Mármint a kidolgozás során. Szerintetek ez így rémes?
És azt hová írod? Mármint a matematikai,vizuális,stb. tartalmat.Nekem is az a gondom, hogy 3 dimenzióban lehetne ezt csak megcsinálni.
 

Juszek

Állandó Tag
Állandó Tag
Didaktikai feladat néven találtam egy régebbi módszertan könyvben, ami valóban a típust is jelenti. Akkor megismételve az előttem érdeklődőt is. Milyen didaktikai feladatra gondoltok, pl?
Az összes kollégám ezen agyal most, ugyanis mi nem használjuk így a didaktikai feladatot, az iskolában inkább. A didaktikai feladatok végigvonulnak az egész foglalkozáson: motiváció, ismeretszerzés, vagy ismétlés,rendszerezés bla....a végén értékelés, ellenőrzés. Azért értetlenkedünk, mert nem használjuk ősidők óta, a didaktika pedig maga a tanulási folyamat.Legfeljebb nem csinálok neki rublikát:p Ami még mindig nem tiszta: mit tegyek az értékelés dokumentumaiba????????????????????????????????????
 

nefelejcs1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Mindent megoldottam, lementettem a válaszokat és nem enged tovább. 404 hibát jelez
Most mit csináljak? Valakinek volt ilyen?


Nekem is azt írta ki állandóan, bárhova kattintottam, de már csak azután, amikor az értékelést is kiírta. Aztán meguntam és végleg kiléptem. Viszont közben is majdnem agyvérzést kaptam háromszor is 505-ös hibakódot írt ki, a vissza nyíllal engedett vissza. Sőt egyszer közben még az egész rendszerből is kidobott. Újra beléptem ( próba-szerencse )és azt írta, hogy folyamatban van a feladatom, folytathatom. A 30. kérdés után még háromszor 505- utána engedett menteni. Szerintem túlterhelt a rendszer! De azért megkönnyebbültem,hogy kész. Zavar,hogy nem tudom, mit hibáztam.
 

Vicus 59

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném tudni, hogy most melyik legyen, véleményem szerint a 3.számmal jelölt a tanulmányaim szerinti.
Ezért nem álltam még neki, valaki már segíthetne, légyszi, légyszi!
A 3-as csak környezeti témákat tartalmaz. És a többi ? ( ének,vizuális, mese)????stb
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére