Portfólió készítés

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenképpen 12 óra kell, de, ha a 11. és 12. órához olyan gyereket választottál, aki jelen van a 10 órán is, ott is végig kell vinni a mutatványt.
Tehát: pl. az egy osztályban tanító gyógypedagógus gyakorlatilag 12 órán viszi végig azt, amit más esetleg csak kettőn.
Ha pl. tehetséges táncost választottál, akkor, ha 10 olyan tesit viszel fel, amin ő jelen van, mind a 10 vázlatban meg kell lennie a differenciálásnak. Pl. hattal több 4üteműt csinál, hogy erősebb legyen, páros gyakorlatoknál gyenge a társa (azzal már nem is birizgálom a kedélyeket, hogy a gyenge fejlesztésének is meg kell lennie mindenhol, ugyanígy, tehát ez aknamező!), hogy tanulja a vezérszerepet (affektív terület, érzelmi intelligencia, ön- és társismeret) stb. Magyarban szövegértés erősítése, hogy gyorsan megértse a lépéseket, beszéltetés, hogy magabiztos, jó előadó legyen stb. Láncreakció van, egy szem sem hiányozhat. Ezért írogattam a múltkor, hogy célszerű lenne egy átlagos osztályt választani, benne egy fő egy kicsit tehetséges gyermekkel.
Ez többségi osztályra, ovira igaz, mert a gyp alapból komplex fejlesztés!
Ezt így ennyire részletesen nem írtam bele. Több helyen szerepel a tervezésemben, hogy differenciáltan. Majd megmagyarázom a minősítésen, hogy a KBI gyermekeket hogyan differenciálom a foglalkozásokon. Én egy dráma csoportot csináltam ahol kommunikációt fejlesztek. Van közöttük saját csopis és más csopiból való gyerkőc is.
 

mamale

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszerűbb az élet...
Más. Ha esetleg valami feltöltésében nem vagy biztos (mármint abban, hogy kell-e az neked?) csinálj egy üres PDF-fájlt, legyen a neve ÜRES vagy PRÓBA (a lényeg, hogy ne a végleges fájlnév! mert akkor keverhető) és töltsd fel, s közben figyeld a százalékokat. Valamelyiknél majd átvált, - na, az még kell, s oda csinálsz valamit, mármint az igazi fájlt.
Köszi , később megpróbálom. Majd jelentkezem a tényekkel!!! Remélem öröm hírt mondok majd.:dr_24::dr_24::dr_24::mad: mamale
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére