Portfólió készítés

Status
Not open for further replies.

erakucko

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenképpen 12 óra kell, de, ha a 11. és 12. órához olyan gyereket választottál, aki jelen van a 10 órán is, ott is végig kell vinni a mutatványt.
Tehát: pl. az egy osztályban tanító gyógypedagógus gyakorlatilag 12 órán viszi végig azt, amit más esetleg csak kettőn.
Ha pl. tehetséges táncost választottál, akkor, ha 10 olyan tesit viszel fel, amin ő jelen van, mind a 10 vázlatban meg kell lennie a differenciálásnak. Pl. hattal több 4üteműt csinál, hogy erősebb legyen, páros gyakorlatoknál gyenge a társa (azzal már nem is birizgálom a kedélyeket, hogy a gyenge fejlesztésének is meg kell lennie mindenhol, ugyanígy, tehát ez aknamező!), hogy tanulja a vezérszerepet (affektív terület, érzelmi intelligencia, ön- és társismeret) stb. Magyarban szövegértés erősítése, hogy gyorsan megértse a lépéseket, beszéltetés, hogy magabiztos, jó előadó legyen stb. Láncreakció van, egy szem sem hiányozhat. Ezért írogattam a múltkor, hogy célszerű lenne egy átlagos osztályt választani, benne egy fő egy kicsit tehetséges gyermekkel.
Ez többségi osztályra, ovira igaz, mert a gyp alapból komplex fejlesztés!
Ezt így ennyire részletesen nem írtam bele. Több helyen szerepel a tervezésemben, hogy differenciáltan. Majd megmagyarázom a minősítésen, hogy a KBI gyermekeket hogyan differenciálom a foglalkozásokon. Én egy dráma csoportot csináltam ahol kommunikációt fejlesztek. Van közöttük saját csopis és más csopiból való gyerkőc is.
 
Szép az élet ! süt a nap ! a kertben őrülten csivitelnek a madarak! végre csillogóra kefélgettem a kutyuskám szőrét!
eldugdostam néhány dughagymát a zsebkendőnyi kertecskémbe ! néha ránéztem a gépre ! MOST PEDIG SZUNDIKÁLNI FOGOK EGY ÓRÁCSKÁT TELJES LELKIISMERET FURDALÁS NÉLKÜL!!!!:rohog::rohog::rohog:
 

mamale

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszerűbb az élet...
Más. Ha esetleg valami feltöltésében nem vagy biztos (mármint abban, hogy kell-e az neked?) csinálj egy üres PDF-fájlt, legyen a neve ÜRES vagy PRÓBA (a lényeg, hogy ne a végleges fájlnév! mert akkor keverhető) és töltsd fel, s közben figyeld a százalékokat. Valamelyiknél majd átvált, - na, az még kell, s oda csinálsz valamit, mármint az igazi fájlt.
Köszi , később megpróbálom. Majd jelentkezem a tényekkel!!! Remélem öröm hírt mondok majd.:dr_24::dr_24::dr_24::mad: mamale
 
Status
Not open for further replies.
Top