Portfólió készítése 2014. november 30-ig

ladysla témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2014 Június 26.

 1. Radványa

  Radványa Állandó Tag

  szeretnék segitséget kérni. Az idén fogok jelentkezni a következő évi minősitésre. a portfólió irás most aktuális számomra. nagyjából figyelemmel követtem ezt a topikot tavaly is, de most az lenne a kérdésem, hogy mit tanácsoltok, a tematikus terv és a hozzákapcsolódó foglalkozás tervezetek hány hetet öleljenek fel.? A héten volt nálam szaktanácsadó és vele beszéltük, hogy most kifutó nagycsoportom van és javasolná, hogy erre a csoportra egy tavaszi témára csináljam, meg,mert ősszel a beszokatás mellett nehezebb lesz és a kicsiknek nem is olyan változatos még a téma.. és a novemberben már az idő is kevesebb mert ugye 30 áig le kell majd zárni a felelületet.
   
 2. Radványa

  Radványa Állandó Tag

  A szaktanácsadói látogatásról csak jó tapasztalataim voltak. Nagyon segitőkész volt a kolléganő, és pozitiv épitő jellegú tanácsokat kaptam. nem kritikát.. A tapasztalatom az volt, hogy igy kicsit rávilágitást kapunk hogy mire kell jobban oda figyelni majd, ha a minősités ideje eljön. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy használja ki a lehetőséget. Egy hét múlva kapom meg az irásbeli értékelést.
   
 3. Anita.pb

  Anita.pb Állandó Tag

  Gyakornokok!!!!!
  Hallottatok valamit a minősítésünk időpontjáról? Hogy álltok a PPT-vel?
   
  Tulipán84 kedveli ezt.
 4. Tulipán84

  Tulipán84 Állandó Tag

  Szia.Nekem még nem jött időpont. Van aki azt mondja még jöhet, van aki szerint majd szeptembertől. Nem tudom várható-e nyáron?A ppt-vel még nem haladtam.
   
 5. szsziszo

  szsziszo Állandó Tag

  Sziasztok! Én sem kaptam még semmit! A ppt-hez még hozzá sem kezdtem. :(
   
 6. Tulipán84

  Tulipán84 Állandó Tag

  Sziasztok! Május 12-jön hozzám a szaktanácsadó, (gyakornok vagyok.) Milyen dokumentumokat kell előkészíteni? (Annyit mondott átküldi a kitöltendő anyagoakt emailben, és előtte küldjem el neki a vázlatot). Ezen kívül kell még valamit kitölteni, előkészíteni?
   
 7. moniska

  moniska Állandó Tag

  Nekem aug. 31-én telik le a két évem, így a tanév végéig - azaz jún. 15-ig meg kell történnie a minősítő vizsgámnak, de időpont még sehol.?
   
  szsziszo kedveli ezt.
 8. szsziszo

  szsziszo Állandó Tag

  Szia! Tőlem nem kért semmit a szaktanácsadó. Elvileg nem is kérhetnek, legalábbis nekem ezt mondták. Nem az a feladata, hogy a dokumentumokat ellenőrizze! :) Sok sikert!!! :)
   
  Tulipán84 kedveli ezt.
 9. Tulipán84

  Tulipán84 Állandó Tag

  Szia. Köszönöm, remélem minden rendben lesz.
   
  szsziszo kedveli ezt.
 10. baranka1991

  baranka1991 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem valaki tud segíteni. Logopédus gyakornokként keresek olyan személyt, aki logopédusként írta/írja a portfólióját, netalán már a minősítése is meg volt :) Főként utazó logopédusokhoz lenne kérdésem, de igazából bárkinek örülök, aki válaszolna néhány kérdésemre :)
   
 11. Anita.pb

  Anita.pb Állandó Tag

  Sziasztok!!! Kaptam ma e-mailt! Validáltam is! Azt írták, hogy júni 22ig módosíthatok. Kíváncsi vagyok miért most?
   
 12. Gabciii90!!!

  Gabciii90!!! Állandó Tag

  Idézet az OH levélből: "A Rendelet 11. § (8) bekezdése szerint „... Ha a minősítési eljárás (4) bekezdés szerint kijelölt időpontja a következő tanévre esik, a pedagógus az azt megelőző tanítási év végéig (azaz 2015. június 30-ig) módosíthatja portfólióját, amikor a minősítésre sor kerül.”
   
  Anita.pb kedveli ezt.
 13. Anita.pb

  Anita.pb Állandó Tag

  Az óvodában aug.31-ig tart a nevelési év!
   
  Gabciii90!!! és Szél kisasszony kedveli ezt.
 14. Gabciii90!!!

  Gabciii90!!! Állandó Tag

  Igen, itt valószínűleg csak az iskolákra gondoltak, de mivel nincs az óvodáknak szóló külön rész, ezért letudták egybe az egészet... úgy gondolták ránk is a "tanév" vonatkozik. Egyébként abban reménykedtem, hogy valami változás/módosítás történni fog ez ügyben és esetleg akkor TALÁN az ovisok aug.-ig módosíthatják a portfóliót... de NEM! :confused: szomorú...
   
  Anita.pb és banita2 kedveli ezt.
 15. Anita.pb

  Anita.pb Állandó Tag


  Sajnos!!!! Pedig most több időnk, energiánk lenne!!!
   
  banita2 és Gabciii90!!! kedveli ezt.
 16. Süle Judit

  Süle Judit Új tag

  Utazó gyógypedagógusként töltött fel valaki portfóliót????
   
 17. Göde

  Göde Állandó Tag

  Szia!
  Én is áprilisi vagyok,óvodapedagógus,és azt szeretném kérdezni,hogy megnyílt-e már nekünk a feltöltő felület,mert engem csak látogatóként enged be a rendszer. A másik kérdésem az lenne,hogy kell-e két hospitálási napló,és Ikt??? Köszönöm a választ.
   
 18. remények

  remények Állandó Tag

  Kedves Óvodapedagógusok! Kedves Tanítók! Szakvizsgás iskolába járok, jelenleg szakdolgozatot készítek, elnézést kérek, hogy nem a portfólióval kapcsolatban írok. Segítségeteket szeretném kérni a linken megjelent kérdőív kitöltésére. Témám az óvoda-iskola közötti átmenetről szól. Sajnos eléggé szorít az idő, szeretném hogy minél többen tudnátok válaszolni!
  Link elérhetősége:: http://ripet.hu/feedback.php?kid=596e31b62221210b426aea19a9eb9c28
  Köszönöm segítségeteket!
   
 19. manypenny

  manypenny Állandó Tag

  1.Nem nyílt még meg.
  2.http://www.oktatas.hu/pem/!Pem/index.php/portfolio/ felületen tudsz belépni pedagógusként és ott van a fóliád
  3.1 hospitálási napló kell (eddig így tudni) majd kiderül ha lesz felület :)
   
 20. Anita.pb

  Anita.pb Állandó Tag

  Sziasztok! Csütörtökön minősítettek! Nagyon kellemes, nagyon ugyanakkor fárasztó nap volt! Rengeteg megerősítést, bátorítást kaptam! Mindenkinek legalább ilyen szép napot kívánok!
   
  Siry Tünde és cseplinné kedveli ezt.

Megosztás